Acorelle Firming Oil 100ml

Acorelle

Bli den første som omtaler dette produktet

Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)
249,00​

100% naturlig forbedring av fasthet og elastisitet samt forebygging av strekkmerker, med økologisk nyperose, baobab og mandelolje.


Denne økologiske oljen er basert på økologisk nyperoseolje som stimulerer regenereringen av huden og gir fasthet. Beriket med økologisk baobabolje forbedres vevets elastisitet og forebygges dannelsen av strekkmerker og slapp hud, ved graviditet og i forbindelse med vektreduksjon.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Oljen er også beriket med økologisk mandelolje som virker mykgjørende og lindrende, noe som gjør dette til et produkt som er fordelaktig ved graviditet og i perioder med vekttap. Den 100% naturlige duften er komponert helt uten eteriske oljer og allergener for trygghet og respekt for den kommende mors hud. De søte notene bidrar til et velgjørende produkt for kommende og nybakte mødre.

Flasken har praktisk sprayfunksjon! Produktdetaljer Bruksanvisning: Masser oljen til den absorberes av huden, en eller to ganger om dagen. Påføres ren hud på områder utsatt for strekkmerker og slapp hud, og unngå brystpartiet ved amming. Oljen bør benyttes fra den tredje svangerskapsmåneden og også etter fødsel.

Ingredienser

Ingredienser

Ingredienser: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, DICAPRYLYL ETHER, ROSA CANINA FRUIT OIL*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, ADANSONIA DIGITATA SEED OIL*, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL (MIXED). * fra økologisk landbruk.

100% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 20% av ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.

Økologisk sertifisert av Ecocert, ikke testet på dyr, fri for parabener og animalske ingredienser, syntetisk farge og konservering.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Acorelle Firming Oil 100ml

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur