Salg

Arise Hair strengthener spray 100 ml - Vitalizma

Vitalizma
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 589,00​

Spesial Pris 235,00​

I dag inneholder mange hårpleieprodukter ulike kjemikalier. Disse type hårpleieprodukter gir generelt mer skade på håret ditt istedenfor næring. Det er akkurat derfor du trenger Vitalizma!
Vitalizma Arise & Rise er en styrkende kur som gjenoppbygger og reparerer alt slitt, brent, tørt og ødelagt kun på 20 min! Vitalizma er laget av 100% naturlige ekstrakter og oljer! Arise (spray) brukes først og Rise(olje) dagen etter.


Kan håret virkelig vokse fortere og blir tykkere? Vitalizma har tester og sertifikater som beviser dette. Produktene er klinisk testet og er anbefalt av helsedirektoratet i Tyrkia.


Vitalizma Arise og Rise reparerer varme- og fargebehandlet hår og stoppe det fra å knekke og falle ut, på 20 minutter.


Vitalizma hårkur består av Arise og Rise. Arise og Rise er laget av naturlige ekstrakter og oljer. ARISE er en ekstrakt om sprayes på skadet og brent hår, sor å reparere og revitalisere håret. 


Bruksanvisning: 


Produktet sprayes over rent håndkletørt hår fra rot til tupp. Bruk 10 minutter på å massere produktet godt inn i håret. Pakk håret inn i et håndkle. Vent i ytterligere 10 minutter og vask håret med Vitalizma Shampoo.

- +

Beskrivelse

Detaljer

HVORDAN BRUKE ARISE & RISE?

Viktig at Arise og Rise IKKE brukes samme dag.

DAG 1 Først, spray Arise (spray) på rent og håndkletørt hår og masser i 10-20 minutter. Vent i ytterligere 10 minutter og vask deretter håret med shampoo og balsam(om du bruker)og skyll. Det kan forekomme lite svie men det er helt normalt. Arise brukes annenhver uke.

DAG 2 igjen på rent og håndkletørt hår påfør Rise (olje) fra rot til tupp og pakk det inn med et håndkle og la virke i 20 minutter vask dere ette håret med shampoo og balsam(om du bruker) og skyll. Rise brukes 2 ganger i uka.

Pass på at det ikke er hårgele, spray, voks eller lignende i håret ditt før du bruker Arise eller Rise.

Arise & Rise inneholder KUN naturlige ingredienser som styrker, gjenoppbygger, beskytter og gir fuktighet til ditt hår, slik at håret rask kommer tilbake til sin sunne tilstand. Arise og Rise anbefales ikke på hår med extensions eller parykk hår.

Ingredienser

Ingredienser

Deionisert vann, kjerringrokk ekstrakt, mariatistel ekstrakt, hyllebær ekstrakt, emulgator (E432), sitronsyre (E330)

Omtaler

Endelig!Omtale av Beri
Samlet
Brukt denne sammen med oljen en periode, Etter første bruk kjente jeg at håret mitt ble synlig sterkere. hadde ganske tynt og fint hår som brakk litt og litt mens jeg børstet det, Nå brekker håret mitt ikke under børsting! fikk tykkere hårstrå og håret la seg finere, brukt mye proteinbaserte hårbehandlinger, men vitalizma er noe av det beste jeg har prøvd! Har også fått økt volum. håret har slutte å brekke. Nå som make-style har fått det inn slepper jeg å handle dette fra utlandet! (Sendt inn 12.09.2017)
Arise Omtale av Linn
Samlet
Brukte denne sammen med Oljen. Veldig fornøyd. Håret virket fyldigere og så mye sunnere ut. Anbefales! :) (Sendt inn 11.09.2017)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Arise Hair strengthener spray 100 ml - Vitalizma

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur