Baby Foot Easy Pack

Baby Foot
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
199,00​

Baby Foot gjør føttene myke som en babyfot superenkelt uten fil og kniv. Ha Baby Foot på foten i en time og vask av. Etter 5 -7 dager begynner de overflødige døde hudcellene å peele av. Baby Foot har erobret Norge. Mer enn 300.000 solgte enheter i Norden.

  • Kjøp 3 for 149,00​ pr. stk. og spar 26%
  • Kjøp 4 for 99,00​ pr. stk. og spar 51%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Baby Foot gjør føttene myke som en babyfot superenkelt uten fil og kniv.
Ha Baby Foot på foten i en time og vask av. Etter 5 -7 dager begynner de overflødige døde hudcellene å peele av.
Baby Foot har erobret Norge.
Bruk:
Gjør en liten test på huden før bruk for å forsikre deg om at det ikke oppstår noen unormale reaksjoner. Gjør dette ved å skjære et lite hull i forpakningen og påfør litt av geleen på den myke delen av fotsålen i ca to timer. Ikke bruk produktet om det finnes tegn på rødhet, kløe eller eksem etter at du har testet produktet.
Vask og tørk begge føttene, sett deretter en Baby Foot-innpakning (størrelse 36-45) på hver fot. Plaststrømpen kan justeres og stenges med dobbeltsidigteip som finnes på innsiden av plasten. Hvis plaststrømpen er for stor burde du bruke en egen strømpe over plaststrømpen sånn at geleen trykkes mot huden under hele behandlingen.
Behold plaststrømpen på i en time helt til geleen har blitt absorbert av huden. Det er viktig å passe på så ikke geleen renner ut ved bruk av Baby Foot. Når en time har gått, vask av føttene med såpe og vann.
Fem til syv dager etter du har gjennomgått behandlingen begynner hudcellene på foten å peeles bort. Bruk da et håndkle og gni lett for å få bort døde hudceller. Ikke riv hardt i hudlageret på foten da detta kan skade hudlagret på foten.
Opp til tre uker etter bruk fortsetter huden på foten å fornyes og bli mykere og glattere. Til slutt kommer føttene dine til å være myke som babyføtter! Behandlingen kan gjentas med to måneders mellomrom.

Innhold:
Baby Foot inneholder 17 naturlige ekstrakter som gir mye fuktighet og aktiviserer slik at fotsålen blir myk etter naturlig peeling. Virkningen er både peeling av døde hudceller, oppretthold av hudens tekstur og tilføring av fuktighet.
Pakning:
1 stk Baby Foot (Baby Foot Easy Pack engangsforpakning)
Oppbevares utilgjengelig for barn

Omtaler

Adjø hard hud!Omtale av Caroline
Samlet
Denne er enkel å bruke og billig. Og den virker! Gammel hud falt av og føttene ble supergode. Jeg var nok ikke så flink til å vedlikeholde det ved å smøre føttene daglig, men jeg har to pakker klare i skapet og krem, så nå håper jeg føttene holder seg hele våren og sommeren! Det jeg liker med denne er at det er en engangsbehandling, så ser man resultatet. Ingen hard jobbing med å file vekk hard hud! Annefales. (Sendt inn 07.04.2018)
Denne virker! Gammel hudfaller av! Anbefales! Billig og enkel. Omtale av Adjø gammel hud!
Samlet
Jeg liker at den er enkel, trenger ikke jobbe med å få av huden og at det er en engangsbevandling så ser du resultatet. Jeg skulle nok vært flinkere til å vedlikeholde føttene ved å smøre de daglig, siden jeg fikk hard Hud igjen. Men jeg har to pakker i skapet som straks skal brukes og da skal jeg bruke kremen i tillegg slik at jeg forhåpentligvis har smoothe føtter hele våren og sommeren! (Sendt inn 07.04.2018)
Baby foot easy pack Omtale av Monikah91
Samlet
har prøvd ut denne et par ganger. også andre typer.. denne er en av de beste. denne funker faktisk og er bra. (Sendt inn 27.01.2018)
Bra!Omtale av Tuva
Samlet
Jeg endte opp med kjempemyke føtter, men at gammem hud detter av synes jeg personlig var litt ekkelt. Utenom det, så er den ekstremt bra! Og du får et veldig bra resultat. (Sendt inn 19.01.2018)
Har aldri hatt så myke føtterOmtale av Guro
Samlet
Vinterhud er det kjipeste, og spesielt føttene. Det er verken behagelig eller langvarig å file hælene, så ble overrasket da jeg prøvde produktet. Svei littegran på slutten, men sluttresultatet var helt fantastisk. Anbefales sterkt! (Sendt inn 17.01.2018)
Hei myke føtterOmtale av Tiril
Samlet
Skulle nesten vist bilde, denne fungerer så utrolig bra!
All overflødig hud bare preller av, og den myke huden blir igjen. Huden min ble hardere igjen desverre, men jeg har kjøpt en ny behandling nå, og skal bruke kremen som er anbefalt for å vedlikeholde mykheten. (Sendt inn 16.01.2018)
FantastiskOmtale av Kristine O.
Samlet
Har prøvd flere forskjellige merker før, men ingen har virket så bra som denne har. Fikk virkelig bort gammel hud, og beina er mykere enn de noen gang har vert før (Sendt inn 17.09.2017)
Myke føtter hele året :)Omtale av Heidi
Samlet
Har brukt Baby Foot en gang hver vår de siste 3 årene. All hard hud er borte etter en ukes tid, hvis jeg smører føttene med en god krem 1 gang i uka ca holder de seg myke i 10-12 mnd :) (Sendt inn 09.08.2014)
MÅ haOmtale av Kornelia
Samlet
Dette er det beste jeg noengang har prøvs på mine ben, jeg har slitt med sprekker og veldig hard hud på bena og ingenting har hjulpet.
Men denne virker her utrolig bra, anbefaler på det sterkeste (Sendt inn 07.08.2013)
BILLIG OG BRA!Omtale av H.S
Samlet
Kjøpte denne i butikk først, men er mye lettere åbetale samme pris og få det rett i postkassa, spesielt om man har det travelt i hveerdagen!
Elsker denne! Gammel hud kommer bokstavlig talt av, dag etter dag, og resultatet er myke, babyføtter! Virkelig! Første gang jeg prøvde det så jeg forbedringer, men ikke til den store grad, vet ikke om jeg gjorde noe feil, men det har gått ganske bra siden! Må kjøpes! (Sendt inn 07.08.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Baby Foot Easy Pack

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur