Salg

Bahama Mama Bronzer - theBalm

theBalm
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 220,00​

Spesial Pris 189,00​

"Bermuda, bahama, come on pretty mama..." Dette matte solpudderet gir solbrun hud, med en nydelig rett fra beachen glød. Uten parabener.

- +

Beskrivelse

Detaljer

"Bermuda, bahama, come on pretty mama..."

Dette matte solpudderet gir solbrun hud, med en nydelig rett fra beachen glød. Uten parabener.

Omtaler

Bra bronzer for begynnereOmtale av Anna
Samlet
Jeg har et hat elsk forhold til denne bronzeren. Først vil jeg nevne at bronzere vanligvis skal gi en glød, og da bruker å ha shimmer i seg, noe denne ikke har. Den er fantastisk som en contour farge. Jeg elsker denne hvis du har satt basen din rett, hvis ikke kan den bli flekkete. Den passer til mange hudtoner, men kan ofte se «skitten» ut hvis du overdriver bruken. Anbefaler og ta litt på en fluffy kost og start øverst med øret og blend forsiktig halvveis mot munnen. (Sendt inn 28.01.2018)
Must have!Omtale av Siri
Samlet
Dette er en klar favoritt i smikemappen og uten tvil et must have! Den kan brukest til solpudder i hele ansiktet, eller bronser. Den har en natrulig solbrun farge, og kan byggest opp til ønsket farge. Denne er ikke oransje. Er matt, men gir en natrulig glød. (Sendt inn 12.07.2017)
Favoritt i sminkeveskenOmtale av Elfride
Samlet
Favoritt i sminkevesken! Elsker at den er matt og at fargen holder godt. Gir en fin glød til huden, absolutt et must til hverdagssminken (Sendt inn 02.01.2017)
FavorittOmtale av Marianne
Samlet
Denne bronzeren er helt perfekt! Jeg var redd for at den ble litt for mørk siden jeg har så lys hud, men den er så lett å bestemme mengde, så den passet meg veldig bra :-) (Sendt inn 09.11.2015)
En av mine favoritter Omtale av Cathrinevk
Samlet
Dette pudderet er en av mine favorittsolpudder da denne relativt lille esken holder overraskende lenge, og den har en veldig pigmentert og matt farge som holder hele dagen! (Sendt inn 09.11.2015)
Liker den godt, da den er matt og sitter fint. Man må bare være forsiktig med hvor mye man tar på :)Omtale av Ida
Samlet
Liker denne veldig godt! Det eneste er at den er ganske mørk, så må være forsiktig med hvor mye man tar på :) ellers er den matt og sitter fint på, og blir definitivt en del av hverdagssminken (Sendt inn 09.11.2015)
Veldig ideellOmtale av ihjert
Samlet
har brukt denne ganske lenge nå, og er utrolig fornøyd! Den funker kjempefint til enkel contouring, og holder seg utrolig lenge - har hatt min i ett år, og brukt den nesten hver dag :-) (Sendt inn 09.11.2015)
favorittOmtale av Anea
Samlet
et perfekt solpudder:) (Sendt inn 12.10.2015)
superOmtale av solveig
Samlet
gir fin farge og holder hele dagen (Sendt inn 11.10.2015)
LouiseOmtale av Louise
Samlet
Utrolig fin bronzer! Bruker den til og kontouere på vinteren og som solpudder på sommeren! Perfekt farge! (Sendt inn 11.10.2015)
BraaaOmtale av Tonje
Samlet
Liker dette her pudderet ganske godt. Men er veldig mørkt, så må ta rimelig lite på kosten. Pudderet er brunt og matt og blir heldigvis ikke oransje sånn som mangen andre.
Syns ikke st det holder så lenge da.. :/ (Sendt inn 11.10.2015)
Veldig godOmtale av Line
Samlet
God bronzer som ikke er oransje og er helt matt! Den kan også brukes til contour. Vil si at den passer til alle hudfarger. (Sendt inn 10.10.2015)
fin fargeOmtale av Mari
Samlet
For meg som ikke er så brun blir denne litt mørk og litt vansklig å bruke siden den er veldig mørk. Men den er ikke ubrukelig av den grunn. Holder godt og lenge. Litt vansklig å jevne den ut syns jeg. (Sendt inn 10.10.2015)
Fantastisk!!Omtale av Anne-Sofie
Samlet
Endelig et solpudder som ikke blir oransje!! Er totalt avhengig av dette. Virkelig et must i sminkevesken (Sendt inn 27.09.2015)
Skjønner ikke hvorfor alle skryter av detteOmtale av Ikke fornøyd
Samlet
skjønner ikke hvorfor alle skryter av dette. Det blir kallet en bronzer, noe jeg ikke synest den passer til. Fargen er kald og mørk, og jeg synest den blir flekkete på huden. Det den derimot er brukbar til, er kontur. Perfekt med en slik kald farge til kontur, men ikke bronzer. Ville helt klart gått for noe varmere dersom du søker etter en bronzer. (Sendt inn 18.08.2015)
NaturligOmtale av Ida
Samlet
Dette solpudderet gir en naturlig glød, og blir ikke oransje :-) (Sendt inn 29.12.2013)
:)Omtale av Eilin
Samlet
matt og perfekt solpudder :) (Sendt inn 29.12.2013)
Omtale av Kine
Samlet
Dette er et must-have produkt for meg! Bruker det hver dag fordi det gir meg en fin glød og inneholder ingen ulumskheter. Vil si det passer de fleste hudfarger. Jeg er veldig lys. (Sendt inn 03.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Bahama Mama Bronzer - theBalm

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur