Salg

Be Bright - TLDesign CKAL

TL Design

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 99,00​

Spesial Pris 29,00​

TL Design Be Bright er en del av TL Design Spring/Summer Favorites by Celina Karine & Agnes Lovise.


"Be Bright er sommervarianten av den bestselgende lakken TL Design Celina Karine. En sterk, korallfarge som fremhever en solbrun hud! Den er helt nydelig på tærne også!"

- +

Beskrivelse

Detaljer

Lakkene "Celina Karine" og "Agnes Lovise" var en del av TL Design Blog Collection i fjor, som etter stor etterspørsel nå har blitt to faste lakker i sortimentet. Bestevenninne har skapt den perfekte vår- og sommerkolleksjonen, bestående av åtte farger hvor både duse pasteller og mer fargesterke lakker blir representer.

"Vi har skapt farger som vi selv elsker og som vi vet følgerne våre også vil forelske seg i. Dette er lakker vi selv kommer til å bruke non-stop fremover og vi garanterer deg å finne din vår- og sommerfavoritt! Vi sørget selvfølgelig for at alle lakkene er akkurat slik vi liker de. Både konsistensen og pigmenteringer er virkelig helt fantastisk!

Det er fantastisk å kunne gi dere en kolleksjon som gjenspeiler oss og det vi gjør både med tanke på navn, farger, sammensetning og ikke minst kvalitet. Vi er utrolig takknemlig ovenfor Tone Lise Akademiet og følgerne våre for at vi får mulighet til å gjøre dette, for ikke å glemme hvor heldige vi er som har hverandre og kan få utvikle noe eget sammen. Dette har vært en drøm for oss, noe som bekrefter at stå-på vilje, lidenskap for det man gjør og mye arbeid lønner seg."

Vi ønsker med TL Design Favorites å inspirere til en fantastisk vår og sommer - helt ut i fingerspissene!

Hilsen Celina Karine & Agnes Lovise

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Be Bright - TLDesign CKAL

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur