Best Seller Kit - Billion Dollar Brows

Billion Dollar Brows
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
399,00​

Best Seller Kit fra Billion Dollar Brows inneholder fire bestselgende verktøy som gjør det enkelt å få perfekte bryn!


Inneholder følgende:Universal Brow Pencil, fyller inn fargen på slik at du får et jevnt og fuldig resultat, og Brow Gel brukes for å holde styr på selv de viltreste bryn. Brow Duo Pencil har en highlighter i den ene enden og concealer i den andre, og brukes til å forme og fremheve formen på brynene og benstrukturen rundt øyepartiet. Disse to blendes lett inn i huden med Smudge Brush.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Best Seller Kit fra Billion Dollar Brows inneholder fire bestselgende verktøy som gjør det enkelt å få perfekte bryn!

Superfavoritten Universal Brow Pencil fyller inn fargen på slik at du får et jevnt og fuldig resultat, og Brow Gel brukes for å holde styr på selv de viltreste bryn. Brow Duo Pencil har en highlighter i den ene enden og concealer i den andre, og brukes til å forme og fremheve formen på brynene og benstrukturen rundt øyepartiet. Disse to blendes lett inn i huden med Smudge Brush.

Omtaler

Alt du trenger!Omtale av Siri
Samlet
Dette er et kit som inneholder alt du treng for å legge bryn!
Brynspennen er amazing, og super genial med børsten i andre enden. Form bryna med denne, etterfølgt av å tegne på små "hår" oppover fremme. For et mer naturlig og ikke så skarpt resultat, børst gjennom hele brynet for å smugde ut litt.
Deretter rydd opp rundt brynet med concaleren i duo pencilen, som du børster ut med smudge børsten. Highligtheren er pen å legge under "brynshalen". Avslutt med brow gel.

Både univercal brow pencil og brow duo pencil er utrolig myke produkt som er lette å påføre. Duo pencil, highlighter siden er utrolig lysnende og fremhever bryna pent. Gelen holder bryna på plass gjennom hele dagen. (Sendt inn 12.07.2017)
Bra resultat!Omtale av Anette Selina
Samlet
Har brukt denne i omtrent et halvt år nå, og er kjempe fornøyd. Bruker ikke gelen noe særlig, men resten blir så -og-si brukt hver gang jeg påfører sminke. Er kjempe glad for at man kan velge litt selv hvilket resultat man vil ha med pennen. (Sendt inn 11.10.2015)
Tommel oppOmtale av Line
Samlet
Denne fikk jeg i gave, og den inneholder alt man trenger til bryn! Jeg vet ikke om jeg synes at browgel fungerte så bra, men universal brow pencil er en favoritt! Det virker uvirkelig at den kan passe til alle, men den gjør virkelig det! (Sendt inn 10.10.2015)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Best Seller Kit - Billion Dollar Brows

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur