Body Lotion Tørr hud - Beautè Pacifique

BEAUTÈ PACIFIQUE
Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)
349,00​

Dokumentert økt fuktnivå i huden med 65% etter 30 dagers bruk. Stimulerer cellefornyelsen. Beriket m Vitaminer og Squalane. Også perfekt som after sun etter lange dager i solen! Rik på vitamin A, C og E.

  • Kjøp 2 for 299,00​ pr. stk. og spar 15%
  • Kjøp 4 for 249,00​ pr. stk. og spar 29%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Dokumentert økt fuktnivå i huden med 65% etter 30 dagers bruk. Stimulerer cellefornyelsen. Beriket m Vitaminer og Squalane

Også perfekt som after sun etter lange dager i solen!

Rik på vitamin A, C og E.

Tilfører huden naturlig Squalane, som virker myktgjørende. Gir en silkebløt, smidig og glatt hud.

Stimulerer cellefornyelsen. Bringer huden i fuktbalanse.

Virker kjølende og lindrende på solbrent/solskadet hud. Ypperlig som after-sun lotion.

Påføres kroppen daglig eller etter behov for eksempel etter soleksponering.

Perfekt til pleie av tørr hud (inkl. psoriasishud/atopisk eksem). Velegnet til alle hudtyper

ENRICHED MOISTURIZING BODY LOTION DRY SKIN 200 ml

Ingredienser

Ingredienser

Aqua/ Water, Glycerin, Citrus Medica Limonum / Lemon Extract, Squalane, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Lanolin, Polysorbate 60, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Stearate, Behenyl Alcohol, Lanolin Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Stearic Acid, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Parfum / Fragrance, Oleyl Alcohol, Tetrasodium EDTA, Glycyrrhiza Glabra / Licorice Root Extract, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Omtaler

ProblemløserOmtale av Linda
Samlet
Den her er fantastisk. (Sendt inn 28.01.2015)
God fuktighetOmtale av Anita Kval
Samlet
Denne body lotion er kjempegod. Den gir huden min rikelig med fuktighet. Bruker den ofte både sommer og vinter. Huden min elsker den, den blir myk og god. (Sendt inn 07.08.2013)
Omtale av Karianne
Samlet
I familien vår bruker vi den som vanlig bodylotion, aftersun og for å behandle en arm som har litt problemhud i form av talgdannelse i porene. Huden får et friskere utseende og krever ikke mer og mer slik det fort kan bli ved bruk av andre produkter. Nok et tommelopp-produkt fra BP (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av JB
Samlet
Jeg har hat psoriasis i alle år, og ingenting har hjulpet. Jeg trodde heller ikke denne skulle hjelpe, siden jeg har prøvd det meste. Denne kremen har helt seriøst redusert 80 % av all psoriasis jeg hadde. Jeg har litt igjen på albuene. Det er et mirakel spør du meg. Ikke vet jeg hva som er inni denne mirakelkremen. Men noe er det, for den hjelper!! Tar den også på bare 1 gang i uken, fordi huden er så pass reparert fra før, etter bruk av bodylotion. Er så utrolig glad for at jeg har funnet Makestyle og denne kremen. Er også avhengig av en del andre produkter fra Beaute Paqifique. LOVELOVELOVE <3 (Sendt inn 03.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Body Lotion Tørr hud - Beautè Pacifique

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur