Ny

Chia Shampoo - Chia Hair Care

Chia Hair Care

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
159,00​

Chia Shampoo inneholder masse antioksidanter og vitaminrik, kaldpresset extra virgin chiaolje - kombinert med økologisk aloe, grapefukt, bergamott (en type sitrusfrukt) og milde rensemidler for at håret skal se og føles sunnere. Det er disse ingrediensene som gjør denne sjampoen helt spesiell og ekstra god for håret ditt, samtidig som den gir masse glans.


Denne sjampoen passer for alle hårtyper og inneholder viktige ingredienser for sunn hårvekst og for å forhindre hårtap (se mer i beskrivelsen). 


Dette er steg nr. 1 i en serie av fire hårprodukter fra Chia Hair Care.


Hvordan du bruker den:
Påfør i vått hår. Massér godt inn i håret. Skyll så håret grundig og sørg for at all shampoen er vasket ut. Påfør deretter Chia Conditioner. 

- +

Beskrivelse

Detaljer

250 ml.

Chia er det vi kan kalle for "superfood". Men hva er egentlig Superfood? Superfood er næringsrik mat som anses å være spesielt gunstig for helse og velvære, blant annet fordi det er rikt på vitmainer og mineraler. 

Hver dag er håret utsatt for en rekke påkjenninger, som for eksempel børsting, forurensing, UV-stråling, farging, klipping, stylin, hårspray, varmebehandling. Dette gjør skade på håret og det fører også ofte til at håret blir tørt og mister sin naturlige glans. Det er derfor viktig å ta ekstra godt vare på det med gode og næringsrike hårprodukter slik at det blir renset på en sunn måte.

Chia Hair Care sine produkter er laget av kaldpresset extra virgin botanisk olje fra salvia Hispanic før som vokser i Amazonas regnskog. Dette bidrar med å beskytte hårfibrene fra oksidativ skade som oppstår fra solstråling, og skaper en beskyttende hinne som unngår proteintap i håret. Produktene inneholder flere næringskrike ingredienser med viktige egenskaper som har svært positiv effekt på håret ditt:

Omega 3 og 6:
Chia er en av de beste kildene til omega 3 og omega 6. En mangel på disse fettsyrene kan være årsak til hårtap og flass/irritert hodebunn. 

Proteiner:
Chia er en utmerket kilde til protein (opptil 20%), noe Chia også kanskje er mest kjent for. Proteiner er svært viktig for en sunn hårvekst. Dersom du ikke får i deg tilstrekkelig med proteiner kan det føre til langsom hårvekst og hårtap.

Kobber:
Chia inneholder kobber som er avgjørende for sunn hårvekst. Mangel på kobber kan være årsak til hårtap og tynt hår. Kobber forsinker også fremvekst av grått hår og gjør hårfargen mer intens. 

Zink:
Zink er et annet viktig mineral for sunt hår som chiafrø inneholder. Dette mineralet bidrar i produksjonen av nye hårceller og bidrar med å opprettholde oljene i håret som holder det glansfult. 

B-vitaminer:
Chiafrø inneholder også flere komplekse vitaminer som er helt nødvendig for en sunt hår. Spesielt inneholder det mye av ulike B-vitaminer, som for eksempel tiamin (vitamin B1) og niacin (vitamin B3), riboflavin (vitamin B2), pyridoksin (vitamin B6) og kobolamin (vitamin B12).

Jern:
Chiafrø er en også en rik kilde til jern. Lavt jerninntak har vist seg å være en av de viktigste årsakene til tidlig hårtap for kvinner. 

D-vitamin:
I tillegg inneholder chiafrø vitamin D som er viktig for hårets syklus, og det er vist at også mangel på vitamin D er en av de viktigste årsakene til tidlig hårtap for kvinner. 

E-vitamin:
Chiafra inneholder  E-vitamin. Denne vitaminen er en veldig sterk antioksidant som også er svært vitkig for sunt hår. Det beskytter mot UV-stråling, samtidig som det gir masse fuktighet. 

0% sulfat, fosfatfenoksyetanol, parabener, silisium.

 

OBS: Unngå kontakt med øynene. SKyll med vann dersom kontakt oppstår. Ikke svelg. 

Ingredienser

Ingredienser

INGREDIENSER | Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Caprylyl / Capryl Glucosid, Aqua, Polysorbat 80, Salvia Hispanica Seed (Chia) Olje, Polyglyceryl-Oleat, Natriumkokoylglutamat, Glycerylkaprylat, Sitronsyre, Chondrus Crispus Extract, Isoamyl Laurate, Xanthan Gum, Sitronsyre, Benzylalkohol, Salisylsyre, Glyserin, Sorbinsyre, Citrus Grandis (Grapefrukt) Peel Oil *, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruktolje *, Linalool ^, Citronellol ^, Geraniol ^, d- Limonene ^.

* Sertifisert økologisk ingrediens. ^ Inneholder naturlig eteriske oljer.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Chia Shampoo - Chia Hair Care

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur