Daily Defence Moisture Mist - Evolve

Evolve Organic Beauty

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
299,00​

Økologisk fuktspray og toner 2 i 1. For alle hudtyper.

Denne fuktsprayen er formulert for å yte langt flere oppgaver enn hva en vanlig facial mist gjør. I tillegg til å tilføre fukt gjennom dagen, sette sminken, beskytter den mot ytre påkjenninger og forurensning i tillegg til å lindre irritert hud. Daily Defence Moisture Mist fungerer dessuten som en toner som renser og forfiner porene i huden som et siste steg i renserutinen. Alt dette helt uten sterke og uttørrende ingredienser og alkohol. 

Med Daily Defence Moisture Mist holder du deg fresh hele dagen. Ideell for bruk i tørre omgivelser slik som på kontoret, på flyturen etc. 

Som toner fjerner den de siste spor av miljømessig smuss og forurensning. Den fjerner også rester av renseprodukter og sminke som er med på å tette porene.

Dette er en multispray som er svært effektiv på flere områder. Takket være en økologisk mexikansk kaktuseliksir (fikenkaktus) lindres irritert hud, samtidig som den gir beskyttelse og fuktighet. Afrikansk moringapeptider beskytter hudcellene mot forurensning og renser huden. Hyaluronsyre er kjent for sin evne til å holde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann og bidrar til å redusere synligheten av rynker, noe som gjør at huden ser yngre ut med en forbedret hudtone. 

Med lindrende duft av appelsinblomstvann og rosevann. 

- +

Beskrivelse

Detaljer

100 ml.

Bruksanvisning: 

Toner: Spray lett over renset hud etterfulgt av Evolve serum og fuktighetskrem.

Fuktspray: Spray over huden gjennom dagen for en frisk følelse. Ideell over makeup for en fresh look. Bruk den også som en lindrende after shaving mist.

Tips: Sett flasken i kjøleskapet på en varm dag for en ekstra kjølende og forfriskende følelse.

Nøkkelingredienser:

Moringapeptider utvinnes fra frøene til det afrikanske moringatreet. Beskytter huden mot forurensning ved at det fjerner en usynlig hudskadelig film forårsaket av mikropartikler. Knuste Moringafrø er kjent for deres evne til å rense skittent vann. 

Fikenkaktus-ekstrakt er en ultrafin eliksir utvunnet fra den meksikanske kaktusen. Den lindrer irritert hud samtidig som den har gode fuktighetsgivende egenskaper takket være det høye innholdet av vannbindende forbindelser. Den er usedvanlig beroligende og virker dessuten oppstrammende og har kraftige antioksidantegenskaper. 

Hyaluronsyre kan binde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann noe som gjør den til en effektiv fuktighetsgiver. Hyaluronsyre bidrar til å redusere rynker og gjør at huden ser yngre ut med en forbedret hudtone. Evolve benytter lavmolekylær hyaluronsyre som penetreres dypere og har mer effektive fuktighetsgivende egenskaper. Den øker dessuten kollagenproduksjonen. 

99.4% Naturlig 20.5% Økologisk

Ingredienser

Ingredienser

Aqua (water), Rosa Damascena (Rose) flower Water*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Glycerin, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract*, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Dehydroacetate, Dextrin. *ingredienser fra økologisk landbruk.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Daily Defence Moisture Mist - Evolve

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur