Salg

Black Peel Off Mask 100ml - Decrusto

Decrusto
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 249,-

Spesial Pris 229,-

The Original Black Peel Off Mask (100 ml.) fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud. Masken fjerner ikke bare overfladiske urenheter men den renser porene i dybden og reduserer hudens overflødige fettproduksjon som bidrar til å hindre nye hudormer. Beroligende planteekstrakter i masken hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse slik at den blir myk og med tydelig forminskede porer.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Decrusto Black Peel Off Mask binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som forsiktig trekkes ut av hudens overflate ved bruk. Masken er basert på naturlige ingredienser og er dessuten den eneste Peel Off masken i verden med patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner. Beta 1,3 / 1,6 glukaner bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Dette styrker immunforsvaret i huden og bidrar til å gi en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden. Trollhassel har en mykgjørende egenskap som roer ned irritert hud, forminsker porene og renser i dybden. Kaolinleire absorberer overflødig talg samt reduserer og bidrar til å rense ut av tette porer. Aktivt og rensende kull fra eiketrær absorberer oljer. Cucumis Sativus (agurk ekstrakt) er utmerket til behandling av utslett, inflammasjon, etc. Videre bidrar ekstrakten til å jevne ut huden og rette ut linjer som gjør dermed huden yngre.

MERK! The Original Decrusto Black Peel Off Mask inneholder ingen fargestoffer, parabener, mineralske oljer eller silikon. Masken er dermatologisk testet og allergitestet. Masken er vegansk. Hverken ingredienser eller produkt er testet på dyr. https://www.dyrevern.no/dyretesting/ikke-testet-pa-dyr - Den Originale Black Peel Off Mask renser ikke bare huden for urenheter, men gir også huden pleie med gode virkestoffer. Resultat: En renere og sunnere hud uten hudormer. Tube à 100 ml. Rekker til ca 15 behandlinger hvis masken brukes som anbefalt.

Omtaler

Denne masken var rett og slett bra!Omtale av Micke
Samlet
Samboeren min "tvang" meg til å prøve denne masken for en stund siden. Den var digg den :). Funka som den skulle og huden føles bra i etterkant og nå har flere av kameratene begynt å bruke Decrusto masken også, uten tvang fra damene sine :) (Sendt inn 16.03.2017)
sjokkerende bra resultatOmtale av Fornøyd jente
Samlet
etter at jeg vant dette produktet i en Instagram-konkurranse har jeg virkelig tatt meg godt i bruk av denne peel off masken. resultatet var sjokkerende bra, og jeg mener det virkelig er ett produkt jeg kommer til å fortsette ha liggende på badet hjemme! (Sendt inn 24.02.2017)
Bra maskOmtale av Heidi
Samlet
Jeg er ganske fornøyd med denne masken. (Sendt inn 17.02.2017)
Anbefales!Omtale av Frida
Samlet
Denne masken har hjulpet meg med å fjerne store deler av urenhetene jeg har i T-sonen. Den er en stor favoritt og jeg anbefaler den på det sterkeste! (Sendt inn 17.02.2017)
DårligOmtale av Tiesto
Samlet
Tar bare små hår, ikkje særlig bra (Sendt inn 13.02.2017)
dårligOmtale av per
Samlet
funker ikke (Sendt inn 09.02.2017)
Veldig braOmtale av Student
Samlet
Masken er digg å påføre, og gjør ikke vondt å ta av, slik som det ser ut som at det kan være på noen youtubevideoer. Den fjerner hudormer effektivt og lever opp til forventningene. (Sendt inn 27.01.2017)
Utrolig bra og effektiv!Omtale av Vilma
Samlet
Denne masken fjerner mye urenheter i huden spesielt hudormer. Selv har jeg mye urenheter i T-sonen og ansiktismasken har fjernet store deler! I tillegg er den lett å påføre, ha på og ta av! (Sendt inn 29.12.2016)
Braa!Omtale av Becca
Samlet
den var sykt bra, og fikk bort alle hudormene og alt smuss og urenheter. Kjempe bra!:) (Sendt inn 06.12.2016)
Både ogOmtale av hmmm
Samlet
Eg har brukt denne nokon gongar no og har ikkje sett noko effekt. Eg har tatt på maska både tjukt og tynt, prøvd å skrubba ansiktet først og ikkje, masert det inn, ikkje massert det inn, men det tar ikkje nokon hudomar. Alt maska tar med seg er bittesmå hår som er på ansiktet. Den etterlet også ganske tørr hud. Er ikkje overbevist enda.
(Sendt inn 15.11.2016)
veldig fornøydOmtale av levis
Samlet
er veldig fornøyd med denne masken! vist man tar på for tynt lag er den litt vanskelig å få av, men vist en smører på tykt nok kommer hele masken av i ett flak :) (Sendt inn 18.10.2016)
Grei men tungvindtOmtale av Tina
Samlet
Funket greit men var nermest umulig å dra av da en bare fikk små flak om gangen og måtte pelle som bare det. (Sendt inn 11.04.2016)
Kjempe bra! Omtale av Linnea
Samlet
Endelig fant jeg en ansiktsmaske som virkelig funket! Den er både behagelig og lett å ta av. Jeg anbefaler å prøve dette produktet. Den fjerner hudormer kjempe bra! 5 stjerner fra meg. (Sendt inn 01.04.2016)
Super bra!!Omtale av Hannah
Samlet
Denne masken fjerner sinnsykt mange hudormer at man nesten ikke skulle tro det. Har prøvd så mange billige ansiktsmasker som ikke en gang sitter behagelig på. Denne masken er lett å påføre, behagelig å ha på og det aller beste: den fungerer rett og slett! (Sendt inn 30.03.2016)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Black Peel Off Mask 100ml - Decrusto

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Gratis frakt

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur