Black Peel Off Mask 100ml - Decrusto

Decrusto
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
249,00​

The Original Black Peel Off Mask (100 ml.) fjerner hudormer og urenheter,
absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud.
Masken fjerner ikke bare overfladiske urenheter men den renser porene i dybden
og reduserer hudens overflødige fettproduksjon som bidrar til å hindre nye hudormer.


Decrusto Black Peel Off Mask binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter,
som forsiktig trekkes ut av hudens overflate ved bruk. Resultat: En renere og sunnere hud uten hudormer.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Bruksanvisning

Ved påsmøring - Tuben må ristes før bruk.

Det anbefales alltid å starte behandlingen med å rense ansiktet, slik at huden er ren og tørr og klar for å ta imot masken.

Ved påsmøring unngå øyne, hårfestet, øyenbryn og kinn.

Påfør et jevnt lag i T-sonen (panne, nese og hake) hvor huden er utsatt for flest urenhetene, hudormer og tette porer.

Masser masken inni huden. Dette hjelper masken med å arbeide dypt inn i porene, og gjør at de naturlige og effektive ingredienser fungerer som magneter på ulike bakterier.

La masken virke i 25-30 minutter til den er helt tørr.

Trekk deretter masken forsiktig av fra ytterkantene. Skyll av eventuelle rester.

Det anbefales å bruke masken 1-2 ganger i uken for å oppnå en optimal og varig resultat: En renere og sunnere hud uten hudormer.

Etter bruk - Etter å ha brukt The Original Decrusto Peel Off Mask for å fjerne urenheter og hudormer fra huden din, anbefaler vi Decrusto Liposome Face Cream, en fuktighets givende ansiktskrem. Denne brukes for å gi huden din en ekstra fuktighets boost og for å lukke de nyrensede porene.

Beskrivelse

Den Originale Black Peel Off Mask renser ikke bare huden for urenheter, men gir også huden pleie med gode virkestoffer. Masken er basert på naturlige ingredienser og er dessuten den eneste Peel Off masken i verden med patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner.

- Beta 1,3 / 1,6 glukaner bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Dette styrker immunforsvaret i huden og bidrar til å gi en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden.

- Beroligende planteekstrakter i masken hjelper huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse slik at den blir myk og med tydelig forminskede porer.

- Trollhassel har en mykgjørende egenskap som roer ned irritert hud, forminsker porene og renser i dybden.

- Kaolinleire absorberer overflødig talg samt reduserer og bidrar til å rense ut av tette porer.

- Aktivt og rensende kull fra eiketrær absorberer oljer.

- Cucumis Sativus (agurk ekstrakt) er utmerket til behandling av utslett, inflammasjon, etc. Videre bidrar ekstrakten til å jevne ut huden og rette ut linjer som gjør dermed huden yngre.

MERK! The Original Decrusto Black Peel Off Mask inneholder ingen fargestoffer, parabener, mineralske oljer eller silikon. Masken er dermatologisk testet og allergitestet.

Masken er vegansk.
Hverken ingredienser eller produkt er testet på dyr. https://www.dyrevern.no/dyretesting/ikke-testet-pa-dyr

Tube à 100 ml. Rekker til ca 15 behandlinger hvis masken brukes som anbefalt.

Ingredienser

Ingredienser

Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol denat., PVP, Pentylene Glycol, Sodium Polystyrene Sulfonate, Urea, Kaolin, Charcoal powder, Glycolic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Beta Glucan, Cucumis Sativus Fruit Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Sodium Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Tromethamine Magnesium Aluminium Silicate, Allantoin, Disodium EDTA, O-Cymen -5-ol, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum

Omtaler

Nope Omtale av Rebekka
Samlet
Brukt den flere ganger. Funker ikke. Og det er jo hudleger og hudterapauter som sier at det er bs også så jeg aner ikke hva jeg forventa (Sendt inn 01.05.2018)
Kjempe bra!Omtale av Vil være med på Giweaway
Samlet
Peel of masken er kjempe bra og fjerner mange hudormer❤️ (Sendt inn 13.04.2018)
FornøydOmtale av Kjempe bra
Samlet
Jeg liker veldig godt Peel og mask- en. (Sendt inn 13.04.2018)
Beste produktetOmtale av Gerd Elisabeth som vil vinne giweaway
Samlet
Dette produktet er kjempebra, har brukt det ofte og er superfornøyd! Masken fjerner sinnsykt mange hudormer og du får glatt og fin hud etter gjentatte bruk av denne masken! (Sendt inn 13.04.2018)
Veldig bra menOmtale av Jani
Samlet
Den er veldig bra og gjør huden din både glatt og myk, men jeg syntes ikke den fjernet så mye hudormer som jeg skulle ønske at den gjorde. Men den fjerner litt og den gjør huden en utrolig opplevelse (Sendt inn 09.04.2018)
Kjempebra????Omtale av Anonym som vil vinne en giwaeay på makestyle sin insta
Samlet
Helt fantastisk fjerner absolutt ALT og huden min er kjempe myk etterpå???? anbefales på det høyeste. Terningkast 6 av6♥️ (Sendt inn 09.04.2018)
Veldig fornøydOmtale av Solstråle
Samlet
Hadde problemer med mye urenheter før, men etter jeg brukte den et par måneder så har det forsvunnet en god del (Sendt inn 09.04.2018)
Veldig bra!Omtale av Sandra Jensen
Samlet
Elsker denne masken! Er utrolig god og fjerner alle svarte prikker. Men utrolig vond og dra av???? (Sendt inn 09.04.2018)
Veldig fornøyd!!!Omtale av Erlanda Isaksen
Samlet
Jeg har prøvd denne masken flere ganger og den fjerner mange hudormer/blackheads. Huden blir virkelig ren og fin! Lett etter en ansektmaske som virker. Denne virker faktisk. Er litt vond å ta av, men er verdt det. Er letter å ta av hvis du smører ett tygt lagt. Denne masken anbefales virkelig!! (Sendt inn 06.04.2018)
Super!! Elsker den!!Omtale av Malin
Samlet
Syntes den er veldig bra å funker bedre en forventet. Jeg syntes at den er verdt pengene å det er så mye i den at det er sååå verdt alle pengene!! Får meg passer den best når jeg har vasket ansiktet med varmt vann får da får jeg åpnet porene! Jeg har kjøpt den flere ganger å den er en life saver!! (Sendt inn 05.04.2018)
BraaOmtale av Adela
Samlet
Denne var helt fantastisk! Love it (Sendt inn 27.01.2018)
Genial! Omtale av Tonje
Samlet
Denne masken er super! Lett og påføre og ta av! (Sendt inn 27.01.2018)
Veldig fornøygdOmtale av Beate
Samlet
kan ikkje sei noko anna enn at den er dødsgod! Veldig fornøygd! Kjenner at den jobbar, og tar med seg alle hudormane når du drar den av! Har ikkje hatt problem med det etter at eg begynte med denne! (Sendt inn 27.01.2018)
Dårlig!Omtale av Andrea
Samlet
Masken var ordentlig dårlig, jeg er skuffet. den tok ikke med seg noen ting! bortkastet 199,- (Sendt inn 23.01.2018)
SkuffetOmtale av Malene
Samlet
Ble veldig skuffet da jeg prøvde denne, ettersom at jeg hadde hørt så mye bra om den. Fulgte instruksene, men den drog ikke noen urenheter ut av huden. Har prøvd den flere ganger uten å merke noen resultater. Huden føles derimot veldig frisk og fin ut etterpå, men den gjorde ikke det jeg forventet (som var å dra ut urenheter) (Sendt inn 18.01.2018)
Ville kjøpt igjenOmtale av Guro
Samlet
Kjøpte dette på impuls før jul og har ikke hatt blackheads sia. Vurdere absolutt å kjøpe det igjen. (Sendt inn 17.01.2018)
OkOmtale av Tiril
Samlet
Denne gjorde ingenting for min hud. Brukt den en del ganger nå, men ingen merkbar effekt. Trekker ikke ut spesielt mye heller. Nå har jeg riktignok ikke så verst hud, så det kan kanskje bare være det, men jeg har heller ikke merket noe på porene eller fukten i huden. Kommer ikke til å kjøpe den igjen. Den er likevel behagelig å ha på, og tar du et tykt lag vil den komme lett av. Jeg har sensitiv hud og den irriterte ikke huden. (Sendt inn 16.01.2018)
SkuffetOmtale av Hege
Samlet
Ble veldig skuffet over dette produktet. Tar ingenting. (Sendt inn 28.12.2017)
Super fornøydOmtale av Cati
Samlet
Jeg digger denne masken!! Smørte på ett tykt lag sånn som beskrevet på pakken, og synes den var lett og dra av etter virke tiden, de få restene som satt igjen på huden fjernet jeg bare med klut. Kunne virkelig kjenne masken jobbet i huden og den fikk med seg mange hudormer når jeg fjernet masken.Det hadde jeg ikke trodd. Brukte kremen som hører til masken etterpå og huden ble kjempe myk. Jeg er bare SUPER FORNØYD (Sendt inn 24.04.2017)
Ikke verdt prisenOmtale av Silje
Samlet
Synes denne masken var helt forferdelig, ikke vært pengene. Har prøvd en annen maske fra JorgObé, men siden denne var rimeligere ønsket jeg å prøve denne. Denne satt ikke noe godt fast i huden, det kom bare små flak så man ble stående å pelle av bit for bit, ikke noe resultat og utrolig tørr etterpå. Ikke å anbefale (Sendt inn 12.04.2017)
Denne masken var rett og slett bra!Omtale av Micke
Samlet
Samboeren min "tvang" meg til å prøve denne masken for en stund siden. Den var digg den :). Funka som den skulle og huden føles bra i etterkant og nå har flere av kameratene begynt å bruke Decrusto masken også, uten tvang fra damene sine :) (Sendt inn 16.03.2017)
sjokkerende bra resultatOmtale av Fornøyd jente
Samlet
etter at jeg vant dette produktet i en Instagram-konkurranse har jeg virkelig tatt meg godt i bruk av denne peel off masken. resultatet var sjokkerende bra, og jeg mener det virkelig er ett produkt jeg kommer til å fortsette ha liggende på badet hjemme! (Sendt inn 24.02.2017)
Bra maskOmtale av Heidi
Samlet
Jeg er ganske fornøyd med denne masken. (Sendt inn 17.02.2017)
Anbefales!Omtale av Frida
Samlet
Denne masken har hjulpet meg med å fjerne store deler av urenhetene jeg har i T-sonen. Den er en stor favoritt og jeg anbefaler den på det sterkeste! (Sendt inn 17.02.2017)
DårligOmtale av Tiesto
Samlet
Tar bare små hår, ikkje særlig bra (Sendt inn 13.02.2017)
dårligOmtale av per
Samlet
funker ikke (Sendt inn 09.02.2017)
Veldig braOmtale av Student
Samlet
Masken er digg å påføre, og gjør ikke vondt å ta av, slik som det ser ut som at det kan være på noen youtubevideoer. Den fjerner hudormer effektivt og lever opp til forventningene. (Sendt inn 27.01.2017)
Utrolig bra og effektiv!Omtale av Vilma
Samlet
Denne masken fjerner mye urenheter i huden spesielt hudormer. Selv har jeg mye urenheter i T-sonen og ansiktismasken har fjernet store deler! I tillegg er den lett å påføre, ha på og ta av! (Sendt inn 29.12.2016)
Braa!Omtale av Becca
Samlet
den var sykt bra, og fikk bort alle hudormene og alt smuss og urenheter. Kjempe bra!:) (Sendt inn 06.12.2016)
Både ogOmtale av hmmm
Samlet
Eg har brukt denne nokon gongar no og har ikkje sett noko effekt. Eg har tatt på maska både tjukt og tynt, prøvd å skrubba ansiktet først og ikkje, masert det inn, ikkje massert det inn, men det tar ikkje nokon hudomar. Alt maska tar med seg er bittesmå hår som er på ansiktet. Den etterlet også ganske tørr hud. Er ikkje overbevist enda.
(Sendt inn 15.11.2016)
veldig fornøydOmtale av levis
Samlet
er veldig fornøyd med denne masken! vist man tar på for tynt lag er den litt vanskelig å få av, men vist en smører på tykt nok kommer hele masken av i ett flak :) (Sendt inn 18.10.2016)
Grei men tungvindtOmtale av Tina
Samlet
Funket greit men var nermest umulig å dra av da en bare fikk små flak om gangen og måtte pelle som bare det. (Sendt inn 11.04.2016)
Kjempe bra! Omtale av Linnea
Samlet
Endelig fant jeg en ansiktsmaske som virkelig funket! Den er både behagelig og lett å ta av. Jeg anbefaler å prøve dette produktet. Den fjerner hudormer kjempe bra! 5 stjerner fra meg. (Sendt inn 01.04.2016)
Super bra!!Omtale av Hannah
Samlet
Denne masken fjerner sinnsykt mange hudormer at man nesten ikke skulle tro det. Har prøvd så mange billige ansiktsmasker som ikke en gang sitter behagelig på. Denne masken er lett å påføre, behagelig å ha på og det aller beste: den fungerer rett og slett! (Sendt inn 30.03.2016)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Black Peel Off Mask 100ml - Decrusto

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur