Extreme Caviar Shampoo For Difficult Hair - Miriam Quevedo

Miriam Quevedo

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
359,00​

Hva:
En luksuriøs sjampo av kaviar og alpha-hydroxy syrer (AHA) for å rense og forsiktig temme selv det vanskeligste håret. Vinner av Harper’s Bazaar Malaysia Beauty Awards 2013 – Beste sjampo for krøller. De ultra-reparerende ingrediensene gjenoppretter keratin og danner en barriere fra rot til tupp, beskytter mot varme stylingsverktøy og låser fuktighet. Etterlater håret glansfullt.


Hvordan:
Påfør til vått hår og hodebunn. Masser forsiktig for å lage skum. La virke i 2-5 minutter. Rens grundig. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart.


For hvem:
Anbefales for tørt, krøllete og/eller krusete hår.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Extreme Caviar
Den aldrende effekten av kjemikalier, den naturlige aldringsprosessen og miljøet påvirker håret vårt, på samme måte som huden vår. Extreme Caviar bruker aktive ingredienser til å reversere aldringstegnene. Resultatet er elastisitet og glans.

Miriam Quevedo er en prisbelønnet hår- og hudpleieserie – fra gjenopprettende hårbehandlinger til tilpassede hudpleieritualer. Miriam Quevedo har brukt intensive anti-aging hudteknikker i alle produktseriene. Disse luksuriøse teknikkene er et resultat av aktive ingredienser, bevist å levere eksepsjonelle resultater til både hår og hud.

Ved å utnytte verdens mest verdifulle råvarer, økologiske blandinger og høyteknologiske peptider, tilbyr Miriam Quevedo både luksus og effekt for hår og hud. Produktene inneholder blant annet hvit kaviar oljer, 24 karat gull, platina og diamanter.

Ingredienser

Ingredienser

Caviar:
Essensielle aminosyrer, struktureringspeptider, proteiner og essensielle fettsyrer. Beskytter intenst både hår og hodebunn, i tillegg til å gjenopprette fuktighet, styrke og elastisitet for mer livlig, ungdommelig hår.

Alpha-hydroxy Acids (AHAs):
En naturlig blanding av frukt og melkesyrer for å glatte ut tørt hår. Tilfører fuktighet, styrker og gjenoppretter elastisiteten. Hindrer hårbrudd og beskytter mot varme stylingsverktøy.

Protective Hydro-lipid film derived from coconut and olive oil:
Opprettholder en sunn PH verdi og bidrar til å bevare og gjenopprette hårets naturlige beskyttende hydro-lipidic film. Låser inn fuktighet i håret for å hindre livløst hår.

Hydrolyzed Keratin Peptide:
Reparerer og beskytter keratin, den mest essensielle byggesteinen som finnes i håret. Jevner hårets overflate som resulterer i en naturlig og vakker glans. Gjenoppretter hårfibrene og gir både volum og glans.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Extreme Caviar Shampoo For Difficult Hair - Miriam Quevedo

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur