Eco Minerals Concealer and angle brush

Eco Minerals

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 124,00​

Spesial Pris 74,40​

NYHET! Denne perfekte tosidige veganske børsten er utformet spesielt for å gi de vakreste påføringer med ECO minerals:
- Concealer - Alchemy High Light Creme - Eye Shadow - Brow powder (Eye Shadow, Coco). Den store børsten blender concealer og Alchemy perfekt på huden. Den lille vinklede børsten påfører øyenskygge på øyenlokk, øyenskygge som eyeliner langs vippekanten og brow powder på øyenbryn. Børsten har et lekkert bambusdesign, er vaskbar, er laget av ikke-animalske fibre og er av høyeste kvalitet.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Børsten har et lekkert bambusdesign, er vaskbar, er laget av ikke-animalske fibre og er av høyeste kvalitet.

Bruksanvisning: Bruk den store penselen/børsten tørr for concealer og alchemy. Bruk den vinklede børsten litt fuktig for brow powder og med øyenskygge som eyeliner. Bruk den vinklede børsten fuktig eller tørr for å påføre øyenskygge. Fuktig pensel vil gi mer intensitet til farger.

Hvorfor syntetiske hår? Eco Minerals Concealer and Angle ECO Brush er spesielt laget for at den skal være mild på huden, cruelty free (dyrevennlig) og selvsagt gi deg en perfekt påføring av din mineralmakeup.

Fordeler og egenskaper: Myke fibre - perfekt for sensitiv hud Vaskbar - kan brukes i årevis for en hygenisk påføring Vegansk - helt uten animalske materialer Fantastisk påføring - profesjonell og feilfri finish Bambushåndtak - gir et lekkert design

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Eco Minerals Concealer and angle brush

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur