Extreme Caviar Final Touch Hairspray Soft Hold - Miriam Quevedo

Miriam Quevedo

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
349,00​

Hva det er: En avansert anti-aging hairspray som gir en myk, naturlig hold mens du beskytter håret og restrukturerer nedbrutt keratin.


Hva det gjør: Formulert med kaviar, L-Glutamic Amino Acid og Panthenol for å prestere utover en tradisjonell hårspray og gjenopprette hydrering, styrke og elastisitet for mer livlig, ungdommelig hår. Håret er i stand til å bevege seg fritt, men gå tilbake til sin opprinnelige form, for et stilig utseende gjennom en aktiv dag.


Hvem det er for: For alle hårtyper. For de som leter etter en hårspray med mykt, naturlig hold.


Hva den er fri for: Formulert uten sulfater, parabener, silikoner, mineraloljer, fargestoffer, ftalater, paraffin eller bensinatum.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Denne multifunksjonelle soft hårsprayen kan brukes på to måter for forskjellige resultater. Rist alltid før bruk.

Påføring i vått hår:
Spray på fuktig hår for å bygge volum. Del håret i store deler og spray direkte til røttene i en avstand på 15 cm, så tørk håret.

Påføring i tørt hår:
Spray på tørt hår for å sette frisyren med et lett, børstbart hold. Spray jevnt på håret i en avstand på 15cm. For enda mer volum, påfør på røttene, og bruk deretter hårføner i noen sekunder. 

Unikt formulert til å kombineres med andre Miriam Quevedo produkter. 

Miriam Quevedo er en prisbelønnet hår- og hudpleieserie – fra gjenopprettende hårbehandlinger til tilpassede hudpleieritualer. Miriam Quevedo har brukt intensive anti-aging hudteknikker i alle produktseriene. Disse luksuriøse teknikkene er et resultat av aktive ingredienser, bevist å levere eksepsjonelle resultater til både hår og hud.

Ved å utnytte verdens mest verdifulle råvarer, økologiske blandinger og høyteknologiske peptider, tilbyr Miriam Quevedo både luksus og effekt for hår og hud. Produktene inneholder blant annet hvit kaviar oljer, 24 karat gull, platina og diamanter.

Ingredienser

Ingredienser

Kaviar: En av de mest eksklusive anti-aging ingrediensene gitt sin rikelig sammensetning av essensielle aminosyrer, strukturering peptider, proteiner, essensielle fettsyrer og sporstoffer. Intensivt beskytter både hår og hodebunn og omstrukturerer nedbrutt keratin, samtidig som du gjenoppretter hydrering, styrke og elastisitet for mer livlig, ungdommelig hår.

Anti-Humidity Polymer: En avansert polymer som gir en myk, naturlig hold, samtidig som den gir enestående stilfasthet. Tilbyr uovertruffen høy luftfuktighet motstand for å opprettholde din frisyre under alle temperatur- og fuktighetsforhold.

Memory Hold Micro-polymer: Denne unike polymeren er designet for å gi fleksibilitet med langvarig holdbarhet. Sprayer perfekt til hvert hårstå for å gi et sterkt, fleksibelt hold med minne for et naturlig utseende. Håret er i stand til å bevege seg fritt, men tilbake til sin opprinnelige form, for et stilig utseende gjennom en aktiv dag. Tilbyr høy glans med termisk beskyttelse og frizz kontroll fordeler.

L-Glutamic Aminosyre: Naturlig avledet gjennom gjæring av sukkerrør. Denne plantebaserte ingrediensen gir sterke fuktighetsbevarende egenskaper slik at håret ser ut og føles kondisjonert og fuktet.

Panthenol: Provitamin B5 beskytter, fukter, myker og forhindrer tørt hår.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Extreme Caviar Final Touch Hairspray Soft Hold - Miriam Quevedo

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur