Face Tan Water selvbruning - Eco by Sonya

Eco By Sonya
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
379,00​

Økologisk selvbruner for ansikt, alle hudtyper. Ideell for fet hud og akne. Bruk den i stedet for toner og fuktighetskrem for en gradvis frisk og brun hud. Lett å påføre.
Denne økologiske selvbruneren gir deg en vakker solkysset hud. Face Tan Water tilfører fukt uten å tette porene. Bruk den som toner to til tre ganger i uken for å oppnå en frisk og naturlig glød. Den er fullspekket med anti-age ingredienser og tilfører fuktighet til huden. Det er derfor ikke nødvendig å påføre fuktighetskrem etter bruk.
Uten kjemiske stoffer, syntetisk fargestoffer og orangefarger. 

  • Kjøp 2 for 329,00​ pr. stk. og spar 14%
  • Kjøp 3 for 299,00​ pr. stk. og spar 22%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Slik gjør du det: - Påfør på ren og tørr hud etter rens.

- Bruk fingrene eller en bomullspad for å påføre jevnt over ansikt, hals og decollete. 

- La tørke

- Vask hendene

- Om du ønsker det, kan du påføre fuktighetskrem. Face Tan Water har fuktighetgivende egenskaper, så det bør ikke være nødvendig.

- La det virke i minst 8 timer før dusj/rens (ideelt å påføre om kvelden eller om morgenen)

- Påfør jevnlig hver andre, tredje eller fjerde dag alt ettersom ønsket bruntone og resultat. 

- Kan brukes alene for glød eller sammen med de andre selvbrunerne fra Eco by Sonya.

Sertifisering og tester: Økologisk sertifisert av Australias Organic Food Chain. Sertifisert Toxic-Free av Safe Cosmetics Australia. Sertifisert vegansk og Cruelty Free. Ikke testet på dyr.

Ingredienser

Ingredienser

Ingredienser: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Glycerin*, Dihydroxyacetone**, Lecithin*, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides**, Polyglyceryl-­‐5 Oleate**, Sodium Cocoyl Glutamate**, Glyceryl Caprylate**, Coco Caprylate**, Sodium Hyaluronate**, Dehydroxanthan Gum**, Leuconostoc/Radish Root Fermen Filtrate**, Pelargonium graveolens Flower Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*.

Produktet er helt uten phenoxyethanol, propylene glycol, peg, parabener, MI, animalske ingredienser, sd alkohol, silikon, matsminke og syntetisk farge, petrokjemikalier og skadelige kjemikalier.

Omtaler

Naturlig resultatOmtale av Rakel
Samlet
Lett å fordele med bomullsdott, og tørker raskt. Gir ikke typisk lukt av selvbruning. Naturlig og fint resultat. (Sendt inn 12.07.2017)
Veldig fornøydOmtale av Heidi
Samlet
Gir en fin farge i ansiktet uten kliss og søl. Ingen vondt lukt heller. Veldig fornøyd! (Sendt inn 30.06.2016)
Elsker den!Omtale av janie
Samlet
Denne er jeg superfornøyd med. resultatet blir naturlig som om du har vært en uke i syden. og hvis det skulle bli litt ujevnt som skjedde på meg siden jeg aldri har brukt det før så brukte jeg en lett skrubb også var det borte! (Sendt inn 13.06.2016)
Anbefales!Omtale av Kristina
Samlet
Har slitt med å finne en selvbruner som funker til ansiktet da jeg har slitt med akne. Denne er helt fantastisk!! Anbefales virkelig. (Sendt inn 24.05.2016)
Fantastisk!Omtale av Mari
Samlet
Etter 1 dag er dette absolutt min nye favoritt ! Den er helt fantastisk! Får en naturlig brunfarge, ser ikke fake ut. Anbefales på det sterkeste :) (Sendt inn 14.05.2016)
Veldig fornøydOmtale av Lise
Samlet
Kjempefornøyd med resultatet etter bare å ha brukt den en gang. Fikk en jevn og fin brunfarge og en frisk glød etter å ha brukt denne. Anbefales! (Sendt inn 06.05.2016)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Face Tan Water selvbruning - Eco by Sonya

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur