Glacial White Caviar Hydra-Pure Texture Molding Wax - Miriam Quevedo

Miriam Quevedo

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
379,00​

Hva det er: Luksuriøs teksturiserende voks hjelper til med å forme frisyrer, temme frizz, legge til tekstur og skape en perfekt finish til enhver look.


Hva det gjør: Avansert bioteknologi sammen med dyrebare oljer trenger dypt inn i hårfibrene for å levere sterke antioksidanter, proteiner, peptider og aminosyrer for å reparere hår fra innsiden.


Hvem det er for: For alle hårtyper. Ideell for langt eller kort hår, menn og kvinner.


Hva den er fri for: Formulert uten sulfater, parabener, silikoner, mineraloljer, ftalater, paraffin eller bensinatum.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Ta en liten mengde produkt og gni mellom hender for å varme og aktivere til den blir gjennomsiktig. Fordel jevnt gjennom tørt eller fuktig hår og arbeid til ønsket stil oppnås.
Eksperttips: Begynn med en liten mengde og legg til mer etter behov. Alltid være sikker på at produktet har blitt grundig aktivert og er transparent før påføring. Kan også brukes til å pleie skjegg.

Kan brukes med andre Miriam Quevedo produkter.

Miriam Quevedo er en prisbelønnet hår- og hudpleieserie – fra gjenopprettende hårbehandlinger til tilpassede hudpleieritualer. Miriam Quevedo har brukt intensive anti-aging hudteknikker i alle produktseriene. Disse luksuriøse teknikkene er et resultat av aktive ingredienser, bevist å levere eksepsjonelle resultater til både hår og hud.

Ved å utnytte verdens mest verdifulle råvarer, økologiske blandinger og høyteknologiske peptider, tilbyr Miriam Quevedo både luksus og effekt for hår og hud. Produktene inneholder blant annet hvit kaviar oljer, 24 karat gull, platina og diamanter.

Ingredienser

Ingredienser

Hvit kaviarolje: En av naturens best bevarte kosmetiske hemmeligheter på grunn av sin rikdom i aminosyrer, proteiner, essensielle fettsyrer, sporstoffer og peptider. Skaper det et unikt anti-aging lipo-protein kompleks, med kraftig reparasjon, regenerativ og beskyttende egenskaper.

Innkapslet sveitsisk iskjølt vann: Tillater aktive ingredienser å dype gjennom huden, øker cellefasthet og overlevelse ved høye temperaturer. Beskytter mot termisk aldring og etterfyller og opprettholder en ren og kontinuerlig hydrering.

Perlepulver: Avledet av dyrebare sjøperler, legger til tekstur mens det hjelper mykne hodebunnen.

Hvit leire: Hjelper å legge til unik stylingtekstur til håret mens rike mineraler og andre komponenter som porselen, jern, titan, kalium og magnesium gir en revitaliserende og energiserende effekt. Hjelper til å berolige hodebunnen.

Hydrolysert keratinpeptid: Reparerer, etterfyller og beskytter keratin, den viktigste strukturelle komponenten som finnes i håret, ved å skape en vektløs film som overlegger hårfiberen. Skaper en naturlig og vakker glans og skjold mot termisk skade. Gjenoppretter hårfiber som gir volum og glans.

Hyaluronsyre Fraksjon: En unik kombinasjon av tusenvis av molekylvekter etterligner hyaluronsyren som finnes naturlig i huden vår. Vannet trenger inn til håret og skaper en plumping effekt. Fungerer som en membran for å hindre fuktighetstap fra hodebunnen. Høy fuktighetsgivende kraft. Legger til glans, øker elastisiteten og danner en beskyttende film.

Økologisk baobabolje: Høy antioxidantaktivitet. Inneholder sterke regenererende, beroligende, condition, reparasjon og anti-inflammatoriske egenskaper.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Glacial White Caviar Hydra-Pure Texture Molding Wax - Miriam Quevedo

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur