Salg

Tinting kit Brown - Intensive Eyepearl

Intensive
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 299,00​

Spesial Pris 209,00​

Brown: Ren, nøytral, mørk brun tone. Dette er en brun tone som gir en brun-dyp mørk brun tone, alt etter hvor lenge du lar den virke. Passer for brunetter, eller de som ønsker en mørkbrun nyanse.


Intensive tinting kit er ett sett med alt du trenger for å farge vipper/bryn hjemme. 
Settet inneholder fagre, vannstoff (som utvikler fargen og lar den trekke inn i håret), blandeglass og pensel til påføring. Intensive sine farger er av svært høy kvalitet, fargene virker raskt, er høyt pigmentert som gjøre at de gir god farge til hårene, og sitter utrolig godt. Her får du samme kvalitet som på salongen, hjemme på ditt eget bad!
Resultatet varer fra 3-6 uker.


 

- +

Beskrivelse

Detaljer

Bruksanvisning:

1. Rens/fjern makeup på området du skal farge. Det er en fordel av produktet du rengjør med er olje-fritt.

2. Hvis det er vipper du skal farge; Klipp en fuktig pads i to på midten, og smør vaselin på den ene siden. Legg siden med vaselin inn mot huden under øyet, dette vil beskytte slik at det ikke trenger farge gjennom padsen og setter seg på huden.

3. Blande produkt; I blandeglasset blander du farge og vannstoff ca 50/50. Tenk at du skal bruke størrelsen på en ert med farge. Bland fargen godt til den er helt jevn og fin. Påfør deretter med penselen. Gå over med en fuktig q-tips og fjern farge som kommer utenfor hårene, så slipper du at fargen setter seg på huden rundt.

4. Virketid; På vipper vil du alltid la fargen ligge i 20 min, som er full virketid på fargen, for å oppnå den dypeste fargenyansen, og for at fargen skal sitte best mulig. På bryn variere du fra 2-20 min, alt etter ønsket resultat og farge styrke.

5. Fjern fargen. Bruk fuktig pads til å fjerne fargen. På vippene anbefales det alltid at man i tillegg skyller øynene med øyebadevann, for å være sikker på at man ikke har noen produkt i øyet. Dette brukes også til å skylle øyet hvis du opplever svie underveis (farge i øyet).

Omtaler

Helt fantastisk!Omtale av Josefine
Samlet
Jeg har til nå alltid gått til salong for å farge brynene, men i dag prøvde jeg dette med relativt lave forventninger, tenkte det var en god måte å spare litt penger. Men etter å ha prøvd det i dag, går jeg aldri til en salong igjen. Jeg fikk samme resultat, nesten bedre faktisk siden jeg kunne selv velge hvordan jeg ville ha det. Anbefaler denne på det sterkeste!! Et av mine beste kjøp! Prøvde det også på skjegget til kjæresten min, og han ble veldig fornøyd han også haha.
(Sendt inn 19.10.2017)
WOWOmtale av Karoline
Samlet
Kjøpte dette settet til å bruke på øyebrynene mine. Tok farge etter bare 3 minutter og fargen ble rååå fin! Jeg er blond i håret, men denne ble ikke for mørk/eller for lys med så kort virketid. Skikkelig fornøyd! :D (Sendt inn 17.08.2017)
Supert produktOmtale av !
Samlet
Jeg fikk dette kittet i julegave, og var veldig spent på å prøve det da jeg aldri har prøvd noe lignende. Jeg hadde sett en video makestyle hadde delt på facebook, og jeg var ikke helt fan av resultatet på de brynene, da jeg synes de ble for store og så grå og veldig falske ut.
Men da jeg prøvde dette passet jeg på å bare ha på hårene, ikke overflødig der jeg ikke har hår. Jeg tok ikke tiden, men tror det var på mellom 2 og 4 min. Når jeg fjernet det ble jeg overraskende fornøyd! De så naturlige og pene ut, og de ble akkurat passelig farge. Anbefaler å heller ta av for tidlig og heller ha på mer igjen om du synes det ble for lyst, siden man som regel blander mer enn nok til å prøve flere ganger! Prøvde øyevippene i samme slengen og ble fornøyd med dem også selv om det var litt vanskeligere å påføre. (Sendt inn 14.01.2017)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Tinting kit Brown - Intensive Eyepearl

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur