Klarna gjør det mulig å handle trygt og enkelt fra internett, og handler du via Klarna vet du at Makestyle er verifisert av de og at vi er til å stole på. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, du bruker mindre tid i kassen, og du trenger ikke å betale varene før de er mottatt. På denne måten betaler du aldri for noe du ikke har bestilt.

 

Bruker du Klarna faktura må du oppgi personnummeret ditt når du skal bestille varer. Du betaler en fakturaavgift på kr. 49,- per kjøp, har 14 dagers betalingsfrist, og du kan til og med laste ned fakturaene dine på www.klarna.no.

 

Ønsker du å delbetale kjøpet ditt er dette selvfølgelig også mulig ved å bruke Klarna konto. Finn linjen «Betal minst» på fakturaen; det vil da komme opp et minimumsbeløp som må betales for å gjøre kjøpet ditt om til en delbetaling. Dette betalingsalternativet er for deg som vil betale i ditt eget tempo, og dersom du har handlet i flere ulike butikker med Klarna konto kan du samle alle kjøp på én faktura og delbetale hver måned. Du slipper skjemaer og innlogging, og bruker personnummeret ditt når du handler. Ønsker du å betale hele beløpet med en gang avsluttes kontoen din hos Klarna automatisk.

 

Ved manglende betaling tilkommer et purregebyr på kr. 63,- og forsinkelsesrente på 9,25%.

Makestyle kan innhente kredittopplysninger i forbindelse med et kjøp, men alle personopplysninger håndteres i henhold til norske lover og regler.