Det er både trygt og enkelt å betale med kort. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdato og verifiseringskode (CVV2), så trenger du bare å vente på pakken din. Det er ingen hos Makestyle som ser ditt kortnummer, og hele betalingsprosessen foregår sikkert og kjapt.

Ved å bestille varer hos oss med kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette vil si at vi sjekker at kortet er ekte og at det har dekning. Beløpet blir deretter reservert på kortet, noe som betyr at pengene fortsatt er der men at de ikke kan brukes. Når vi har pakket varen(e) og klargjort de(n) for sending blir pengene overført til oss. Velger du imidlertig å kansellere ordren før den er blitt sendt vil reservasjonen bli opphevet og pengene frigjort på kortet ditt. Dette skjer normalt innen 5-7 virkedager.

Dersom din oppgitte kortinformasjon ikke blir verifisert, forbeholder vi oss retten til å nekte utsending av varer uten ytterligere begrunnelse. Vi forbeholder oss også retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen hvis vi finner det nødvendig.

Eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre betalt med Visa/Mastercard vil foretas tilbake til samme kortnummer du brukte ved bestilling.