Trygg netthandel

Hva gjør www.makestyle.no til et trygt sted å handle?

- 100% norsk nettbutikk

- Fri frakt fra 500,- og gratis retur (spør etter returlapp på mail) 

- God og trygg kundeservice på Facebook, mail og chat

- Ingen momstillegg, tollgebyrer og ingen ekstra skjulte kostnader

- Besøksadresse i Oslo 

- Enkelt å bytte varer

Vi tilbyr fem ulike betalingsmuligheter for å gi våre kunder et bredt utvalg, og vi er kjente for rask levering.

Vi er også veldig opptatt av god og hyggelig kundeservice, og vi svarer raskt på telefoner i åpningstiden klokken 12-17 og på e-post og Facebook henvendelser, til alle døgnets tider. Dette gjør at kunder enkelt kommer i kontakt med oss. Vi har stor fokus på at våre kunder skal oppleve best mulig service, personlig oppfølging og alle skal være fornøyd med sin handel hos oss.

Det er utdannede makeupartister som står bak Makestyle, og disse kan svare på ulike spørsmål og veilede kunder til å finne riktige produkter til sitt bruk. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av kvalitetsprodukter innen sminke, hårpleie, hudpleie, kroppspleie, tannpleie, neglepleie og vesker. Vi er lidenskapelig opptatt av kosmetikkprodukter av ypperlig kvalitet, og bruker lang tid på å finne kvalitetsprodukter med gode ingredienser som passer for alle. Vi ønsker å gi våre kunder muligheten til å kjøpe de samme produktene som frisører, makeupartister, hudpleiere og stylister bruker, og handler du hos oss får du produkter med lang holdbarhet og god kvalitet. Vi har fokus på renhet, det vil si økologiske produkter, produkter uten allergifremkallende parfymestoffer og produkter uten parabener,

Makestyle tar kun inn varer fra godkjente frisør- og skjønnhetsleverandører i Norge, Danmark og Sverige. Vi tar ikke inn varer fra parallellimport, kun varer fra godkjente og autoriserte forhandlere eller direkte fra produsenter. Ved å gjøre dette sikrer vi at alt våre kunder får er ekte varer, ferske varer som ikke er utgått på dato, varer oppbevart i riktige temperaturer og høy kvalitet generelt. Dette skiller oss fra mange andre nettbutikker, og vi tenker på kunden først uansett. Ingen skal få dårlige varer fra oss, derfor velger vi den trygge veien.

I 2010 vant Makestyle prisen for Årets Nykommer hos Bring, noe vi er veldig stolte av. Vi er også en av nettbutikkene Posten anbefaler i serien ”Norges nettfavoritter”.

Vi kan stå 100 % inne for alle produktene vi selger, og gjør vårt beste for å yte det lille ekstra for våre kunder.

Makestyle elsker å støtte norsk design og har mange norske merker i butikken. Vi har også startet vårt eget merke, MAST, med foreløpig to bestselgende krølltenger. Snart kommer det flere fantastiske produkter i MAST-serien, og vi gleder oss!

 Makestyle kjøper ikke varer via parallellimport. Vi er veldig opptatt av å kjøpe varer fra autoriserte leverandører, slik at vi kan levere kortreiste, ferske og trygge varer, hver eneste gang. 

 


90 dagers åpent kjøp

Som en spesialavtale mellom oss og deg som kunde, tilbyr vi i Makestyle 90 dagers åpent kjøp. Dette vil si at du kan angre kjøpet inntil 90 dager etter at du har kjøpt varen. Det som er viktig å huske på er at varen må leveres tilbake ubrukt og i samme stand som da du kjøpte den, og alle eventuelle produktetiketter og strekkodelapper må være intakte. Når du skal returnere pakken til oss, kan vi sende deg en returlapp som du kan lime utenpå pakken.

Vi tilbyr GRATIS frakt på alle returer, både ved angrerett og reklamasjoner.

Returlappen må du spørre etter ved å sende oss en epost, og det vil deretter bli sendt deg en returlapp på mail. 

 

 


Vareutvalg

Makestyle tilbyr et bredt vareutvalg og har ca 2000 varer i butikken. Dette er kvalitetsprodukter innen sminke, hårpleie, hudpleie, kroppspleie, tannpleie, neglepleie, smykker, mat og vesker, og mange av produktene blir brukte av profesjonelle frisører, makeupartister, hudpleiere og stylister.

I butikken vår har vi varer fra kjente kvalitetsmerker som GB Products, Glo Minerals, Nilens Jord, Beauté Pacifique, OPI, TL Design, Sunspa, Mason Pearson og St.Tropez, samt varer fra vårt eget merke MAST. Ingen av produktene har allergifremkallende midler eller parabener, og alle produktene kommer kun fra godkjente produsenter, leverandører og forhandlere.

Vi kjøper varer som ikke er testet på dyr. Dette er viktig for oss. 

Et annet dansk populært merke i butikken vår er hudpleieserien Beauté Pacifique, som den verdenskjente supermodellen Helena Christensen er ambassadør for. Produktene til Beauté Pacifique har forebyggende effekt og beskytter solskadet hud, samtidig som den fungerer utmerket til behandling av uren hud.

Makestyle fokuserer også på økologiske produkter, og er du opptatt av dette finner du et bredt økologisk vareutvalg fra merker som Eco Minerals, Eco By Sonya, Organic Island og Acorelle