Hva gjør www.makestyle.no til et trygt sted å handle?

- 100% norsk nettbutikk

- Fri frakt fra 500,- og gratis retur (spør etter returlapp på mail) 

- God og trygg kundeservice på Facebook, mail og chat

- Ingen momstillegg, tollgebyrer og ingen ekstra skjulte kostnader

- Besøksadresse i Oslo 

- Enkelt å bytte varer

Vi tilbyr fem ulike betalingsmuligheter for å gi våre kunder et bredt utvalg, og vi er kjente for rask levering.

Vi er også veldig opptatt av god og hyggelig kundeservice, og vi svarer raskt på telefoner i åpningstiden klokken 12-17 og på e-post  og Facebook henvendelser, til alle døgnets tider. Dette gjør at kunder enkelt kommer i kontakt med oss. Vi har stor fokus på at våre kunder skal oppleve best mulig service, personlig oppfølging og alle skal være fornøyd med sin handel hos oss.

Det er utdannede makeupartister som står bak Makestyle, og disse kan svare på ulike

spørsmål og veilede kunder til å finne riktige produkter til sitt bruk. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av kvalitetsprodukter innen sminke, hårpleie, hudpleie, kroppspleie, tannpleie, neglepleie og vesker. Vi er lidenskapelig opptatt av kosmetikkprodukter av ypperlig kvalitet, og bruker lang tid på å finne kvalitetsprodukter med gode ingredienser som passer for alle. Vi ønsker å gi våre kunder muligheten til å kjøpe de samme produktene som frisører, makeupartister, hudpleiere og stylister bruker, og handler du hos oss får du produkter med lang holdbarhet og god kvalitet. Vi har fokus på renhet, det vil si økologiske produkter, produkter uten allergifremkallende parfymestoffer og produkter uten parabener.

Makestyle tar kun inn varer fra godkjente frisør- og skjønnhetsleverandører i Norge, Danmark og Sverige. Vi tar ikke inn varer fra parallellimport, kun varer fra godkjente og autoriserte forhandlere eller direkte fra produsenter. Ved å gjøre dette sikrer vi at alt våre kunder får er ekte varer, ferske varer som ikke er utgått på dato, varer oppbevart i riktige temperaturer og høy kvalitet generelt. Dette skiller oss fra mange andre nettbutikker, og vi tenker på kunden først uansett. Ingen skal få dårlige varer fra oss, derfor velger vi den trygge veien.

I 2010 vant Makestyle prisen for Årets Nykommer hos Bring, noe vi er veldig stolte av. Vi er også en av nettbutikkene Posten anbefaler i serien ”Norges nettfavoritter”.

Vi kan stå 100 % inne for alle produktene vi selger, og gjør vårt beste for å yte det lille ekstra for våre kunder.

Makestyle elsker å støtte norsk design og har mange norske merker i butikken. Vi har også startet vårt eget merke, MAST, med foreløpig to bestselgende krølltenger. Snart kommer det flere fantastiske produkter i MAST-serien, og vi gleder oss!

Makestyle kjøper ikke varer via parallellimport. Vi er veldig opptatt av å kjøpe varer fra autoriserte leverandører, slik at vi kan levere kortreiste, ferske og trygge varer, hver eneste gang.