Makestyle tilbyr et bredt vareutvalg og har ca 2000 varer i butikken. Dette er kvalitetsprodukter innen sminke, hårpleie, hudpleie, kroppspleie, tannpleie, neglepleie, smykker, mat og vesker, og mange av produktene blir brukte av profesjonelle frisører, makeupartister, hudpleiere og stylister.

I butikken vår har vi varer fra kjente kvalitetsmerker som GB Products, Glo Minerals, Nilens Jord, Beauté Pacifique, OPI, TL Design, Sunspa, Mason Pearson og St.Tropez, samt varer fra vårt eget merke MAST. Ingen av produktene har allergifremkallende midler eller parabener, og alle produktene kommer kun fra godkjente produsenter, leverandører og forhandlere.

Vi kjøper varer som ikke er testet på dyr. Dette er viktig for oss. 

Et annet dansk populært merke i butikken vår er hudpleieserien Beauté Pacifique, som den verdenskjente supermodellen Helena Christensen er ambassadør for. Produktene til Beauté Pacifique har forebyggende effekt og beskytter solskadet hud, samtidig som den fungerer utmerket til behandling av uren hud.

Makestyle fokuserer også på økologiske produkter, og er du opptatt av dette finner du et bredt økologisk vareutvalg fra merker som Eco Minerals, Eco By Sonya, Organic Island og Acorelle

 

Makestyle fokuserer også på økologiske produkter, og er du opptatt av dette finner du et bredt økologisk vareutvalg fra merker som EOS og Pukka