Om Makestyle

Våre verdier og holdninger    

Makestyle AS er et 100% norsk firma. Vi utfører stylingtjenester i tillegg til å selge varer på nett. Vårt hovedkontor er i Oslo.

Vi har daglig kontakt med våre kunder via kundeservice, Facebook og Instagram. Det er viktig for oss å ha nærhet til kundene våre.

Det viktigste for oss i Makestyle er at kundene våre er fornøyde, og derfor legger vi stor vekt på å ha hyggelige medarbeidere til å utføre den beste kundeservicen. Vi vil skape nærhet til våre kunder og er opptatt av at alle skal føle seg trygge når de handler hos oss. Vi er også kjente for rask leveringstid og er utrolig stolte av dette. Vi lever tross alt av kundene våre og ønsker å yte vårt beste for dere! 

Våre produkter er av ypperlig kvalitet, og vi bruker lang tid på å prøve ut og bestemme oss for nye produkter å ta inn i butikken.  Produktene vi selger har lang holdbarhetstid, er ofte økologiske, er uten allergifremkallende midler og uten parabener.

Alle varer vi tar inn er fra godkjente leverandører, og vi holder oss unna parallellimport. Det er viktig for oss at våre kunder kan stole på at vi kun handler hos autoriserte forhandlere og produsenter.

Ved å ha utdannede makeupartister i staben, kan vi hjelpe våre kunder til å finne riktige produkter til sitt bruk. Det er viktig for oss å kunne tilby personlig veiledning og oppfølging, samt å kunne tilby produkter som både frisører, makeupartister, hudpleiere og stylister bruker. Alle fortjener luksus i hverdagen og Makestyles motto er derfor «Luksus for alle».


Historien bak

Makestyle er en av de største nettbutikkene innen skjønnhet og velvære i Norge. Makestyle ble startet som ENK i 2008 og var fra starten av et selskap som tilbydde stylingtjenester. På rekordtid vokste bedriften og kunne fra 2009 utføre styling- og makeuptjenester i tillegg til nettsalg. Makestyle ble startet av Janne Borlaug, som begynte som makeup artist i 2008, og som fortsatt driver Makestyle AS den dag i dag. Kundene som satt i sminkestolen hos Janne, ville ha produktene hun brukte til makeupen, og da oppstod ideen om å starte nettbutikk hvor kundene kunne kjøpe produktene som ble brukt. 

Vi startet med Glominerals, og et og et merke fylte seg opp i mettbutikken, og vi fortsetter stadig å fylle på med kvalitetsmerker, godkjent av Janne og hennes stylingteam. Kun de beste merkene kommer inn i nettbutikken vår.

I 2010 vant Makestyle AS "Årets nykommer" pris fra Posten Norge.

I 2011 ble selskapet gjort om til Makestyle AS med 2 aksjonærer.

I 2012 startet Makestyle sitt eget merke MAST med stylingverktøy og sminkevesker. 

I 2015 ble Makestyle.no kåret til Gasellebedrift. 

Nettbutikken www.makestyle.no består av produkter innen hårpleie, kropp, hudpleie, sminke,skjønnhet og velvære.