Makestyle er en av de største nettbutikkene innen skjønnhet og velvære i Norge. Makestyle ble startet som ENK i 2008 og var fra starten av et selskap som tilbydde stylingtjenester.

Bedriften ble startet av makeup artist Janne Borlaug. Hun er fortsatt daglig leder for bedriften i dag. Bakgrunnen for å starte nettbutikk var fordi Janne sminket kunder, og fikk alltid spørsmål om hvor kundene kunne kjøpe sminken som ble brukt i stylingen. Da oppstod ideen om nettbutikk. Det begynte med et merke: Glominerals, som fortsatt finnes i nettbutikken, og deretter ble nye merker tatt inn og det utviklet seg. På rekordtid vokste bedriften og kunne fra 2009 utføre styling- og makeuptjenester i tillegg til nettsalg.

Verdien står like sterkt i dag, som i begynnelsen. Fokuset på kvalitet i alle ledd er det viktigste. Produktene vi tar inn er grundig testet av makeup artister og vi kjøper alltid varer direkte fra autoriserte leverandører. Makestyle er kjent for god kundeservice, raske tilbakemeldinger på mail, Facebook eller chat. Kundene våre kan alltid komme til oss å spørre etter produktanbefalinger, siden vi kun har makeup artister på kundeservide. På denne måten har Makestyle fått et veldig kjent og bra rykte på seg for å være tillitsfulle og ha fokus på kvalitet og proffesjonalitet.

I 2010 vant Makestyle AS "Årets nykommer" pris fra Posten Norge.

I 2011 ble selskapet gjort om til Makestyle AS med 2 aksjonærer.

I 2012 startet Makestyle sitt eget merke MAST med stylingverktøy og sminkevesker. 

I 2015 ble Makestyle.no kåret til Gasellebedrift. 

Nettbutikken www.makestyle.no består av produkter innen hårpleie, kropp, hudpleie, sminke, skjønnhet, velvære og accessoirer/vesker. 

Fordelene med oss er at vi har gratis frakt, rask levering (fra vårt lager i OSLO) og gratis retur. I tillegg til at kundene alltid kan stole på at vi selger ekte varer, som ikke er utgått på lager. Vi kjøper kun varer fra autoriserte leverandører. Det bidrar til at varene alltid holder god standard.