Makestyle AS er et 100% norsk firma. Vi utfører stylingtjenester i tillegg til å selge varer på nett. Vårt hovedkontor er i Oslo.

Vi har daglig kontakt med våre kunder via kundeservice, Facebook og Instagram. Det er viktig for oss å ha nærhet til kundene våre.

Det viktigste for oss i Makestyle er at kundene våre er fornøyde, og derfor legger vi stor vekt på å ha hyggelige medarbeidere til å utføre den beste kundeservicen. Vi vil skape nærhet til våre kunder og er opptatt av at alle skal føle seg trygge når de handler hos oss. Vi er også kjente for rask leveringstid og er utrolig stolte av dette. Vi lever tross alt av kundene våre og ønsker å yte vårt beste for dere! 

Våre produkter er av ypperlig kvalitet, og vi bruker lang tid på å prøve ut og bestemme oss for nye produkter å ta inn i butikken.  Produktene vi selger har lang holdbarhetstid, er ofte økologiske, er uten allergifremkallende midler og uten parabener.

Alle varer vi tar inn er fra godkjente leverandører, og vi holder oss unna parallellimport. Det er viktig for oss at våre kunder kan stole på at vi kun handler hos autoriserte forhandlere og produsenter.

Ved å ha utdannede makeupartister i staben, kan vi hjelpe våre kunder til å finne riktige produkter til sitt bruk. Det er viktig for oss å kunne tilby personlig veiledning og oppfølging, samt å kunne tilby produkter som både frisører, makeupartister, hudpleiere og stylister bruker. Alle fortjener luksus i hverdagen og Makestyles motto er derfor «Luksus for alle».