Glemte å hente pakke på posten?

Kommer du et par dager for sent til å hente pakken din på posten, kan du ta kontakt med oss så får vi sendt den på nytt før vi har behandlet returen. Vet du at du vil bli for sen med å hente pakken før fr.isten, kan du ringe eller gå innom postkontoret og be de om å holde av pakken din noen dager til. Hvis du ikke sier i fra før vi behandler returen, vil du motta faktura på 260kr for returgebyret. 

Vi fakturerer kunder 260kr for pakker som går i retur uten å bli hentet. Du kan benytte deg av angrerett og slippe returgebyret på 260kr hvis du henter ut pakken og sender tilbake varene du ønsker å returnere.

Men pakken må hentes ut først. Hvis en pakke returneres uten å bli hentet, legger Posten på ekstra returgebyrer.

Om du sender tilbake med vanlig angrerett, vil vi behandle saken som en retur, og du vil ikke bli belastet med returgebyr. Du kan sende oss en e-post og spørre etter en returlapp, slik at du kan sende inn igjen pakken uten ekstra kostnaden. Vi dekker retur for angrerettsaker, men da må pakken hentes ut, og du må sende oss en mail og spørre etter returlapp.


Dersom pakker sendt via Posten ikke er hentet innen 14 dager, returneres de til Makestyle. Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr. 260,- for frakt tur/retur av gjeldene ordre for å dekke våre utlegg. Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso.