Lip Treat Balm 30ml - Evolve

Evolve Organic Beauty

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
124,00​

Økologisk lipbalm. Vegansk.Denne leppepomaden er blandet med økologisk sheasmør og kakaosmør for å gi næring og pleie tørre lepper. Velduftende med økologisk eterisk olje av appelsin. Bruksanvisning: Masser på leppene for silkemyke lepper.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Nøkkelingredienser: Kakaosmør er et rikt fett som kommer fra de samme bønnene som sjokolade. De mykgjørende egenskapene til kakaosmør fungerer som en beskyttende barriere ved å gi og holde på fuktighet i leppene og på huden. Kakaosmør inneholder antioksidanter samt A-, C- og E- vitamin som bidrar til å forsinke aldring. Sheasmør er hentet fra nøtter på sheatreet og er supermat for huden. Hjelper umiddelbart på tørr hud. Fungerer som en fantastisk fuktighetsgiver og har hudhelbredende egenskaper takket være det rike innholdet av umettet fett, essensielle fettsyrer, E- og D-vitamin og provitamin A. Eterisk olje av appelsin har vist seg å fremme produksjonen av kollagen samt øke blodtilførselen til huden. Den sprudlende duften av blodappelsin virker beroligende og fremmer positivitet. 100% Naturlig 99% Økologisk

Ingredienser

Ingredienser

Helianthus annuus seed oil,* Butyrospermum parkii butter*, Theobroma cacao seed butter,* Glycerin, Prunus amygdalus dulcis seed oil*, Citrus aurantium dulcis oil*, Sucrose laurate, Citrus aurantium dulcis fruit water*, Tocopherol. *ingrediens fra økologisk landbruk.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Lip Treat Balm 30ml - Evolve

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Gratis frakt

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur