Salg

Magnetic Mud Mask - BeautyDuty

BeautyDuty
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 599,00​

Spesial Pris 499,00​

Magnetic facemask, en unik magnetisk ansiktsmaske rik på mineraler, som gir en helt spesiell og behaglig skjønnhetsopplevelse. Ansiktsmasken er
ekstremt fuktighetsgivende
hjelper på blodsirkulasjonen,
minimerer porene,
toner, pleier og forynger huden.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Vi bruker denne spesielt på dager hvor huden føles tørr og sliten. Effekten er bemerkelsesverdig. Vår go-to facemask for fuktighet, uten å gjøre huden fet. Det er anbefalt å benytte denne før natten da den etterlater ett godt lag med næringsrike oljer som masseres inn i huden og absorberes over natten. Spesielt viktig for personer med mer tørr hud.

Ansiktsmasken fjernes ved hjelp av den medfølgende magneten, og du kjenner effekten av at huden strammes idet du fører magnet over ansiktet. Vår formula er både lett å applisere og å fjerne, - raskt og effektivt uten søl. Den har en mild og behagelig lukt. Buttery, ikke hard eller kornete. Det er i seg selv nesten hypnotiserende å se masken løfte seg av fjeset i nærheten av magneten! Holder i snitt til 20 behandlinger.

Kan på lik linje med Gold Mask benyttes for nedstressing og terapeutisk alenetid.

*Ikke dyretestet

Omtaler

SÅ FUKTIGHETSGIVENDE!Omtale av Ingrid
Samlet
Dette er seriøst den mest fuktighetsgivende masken jeg noen sinne har prøvd! Helt fantastisk og creamy, og i tillegg gøy å fjerne :) Sverger til denne, spesielt på vinteren. (Sendt inn 16.02.2018)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Magnetic Mud Mask - BeautyDuty

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur