Mason Pearson - Pocket Bristle

Mason Pearson

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
1.049,00​

Kun naturhår. Pocket size er mindre enn handy og junior size og passer til kort hår, mellomlangt hår, tynt hår og mellomtykt hår. Fin og liten å ha med på tur og i vesken.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Pocket size er mindre enn handy og junior size og passer til kort hår, mellomlangt hår, tynt hår og mellomtykt hår. Fin størrelse til å ha med i koffurten eller vesken.

Siden midten av 1880-tallet har Mason Pearson vært en pioner i produksjonen av kvalitetsikrede og håndlagde hårbørster.

Bøstene polerer håret og holder det rent og flokefritt samtidig som det gir håret en nydelig og naturlig glans.

Mason Pearson børstene har fått kallenavnet "Rolls Roys", og det sies at dersom man først har prøvd en Mason Pearson, går man aldri tilbake til en vanlig børste.

Regelmessig børsting med Mason Pearson stimulerer hodebunnen, renser håret og gjør det skinnende. En ren helsebehandling for håret.

Børstene er designet til å vare livet ut. Noe som fort kompenserer for prisen. Det er ikke før man har prøvd en Mason Pearson at man forstår hvor god og annerledes den faktisk er

Skaftet er pollert for hand og hårene er laget av hår fra villsvin som lever i kalde og harde klima, der pelsen vokser seg sterk og robust.

Deres unike pneumatiske gummi-pute, laget for hånd med Mason Pearsons opprinnelige teknikkere, sørger for en effektiv børsting.

Mason Pearson blir brukt i de mest exclusive salongene verden over og er vel kjent blandt hollywood stjernene og modeller.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Mason Pearson - Pocket Bristle

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur