Maya Water facial Mist - ORGANIC ACAI 70ml

Maya Water

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
179,00 ​

Maya water er laget av rent, norsk kildevannog er proppfull av økologiske antioxidanter. Beyonce, Victoria Beckham, Rihanna og Mariah Carey har alle lagt sin elsk på Maya Water Facial Mist.
Et perfekt tilleggsprodukt over sminken som tilfører huden din fuktighet, samtidig som den hjelper med å bekjempe aldringstegn. 
Ha alltid en Maya Water i vesken, når huden blir uttørket av aircondition eller når du sitter forann Pc'en. Antioxidantene i Acai motvirker at cellene i huden brytes ned . Acai er superbæret fra Brazil som inneholder store mengder antioxidanter. Bæret inneholder dobbelt så mye antioxidanter som blåbær.

- +

Beskrivelse

Detaljer

 

Antioxidantene i Acai motvirker at cellene i huden brytes ned . Acai er superbæret fra Brazil som inneholder store mengder antioxidanter. Bæret inneholder dobbelt så mye antioxidanter som blåbær.
Det som er dokumentert bra for huden vår er vitaminer, som A-, C- og E-vitamin, sink og jern, samt omega-3-fettsyrer og white tea og alt dette inneholder MWFM with Acai.

 

Antioksidanter
Antioksidanter hindrer oksidasjonsprosesser som bryter ned spensten og gløden i huden. Plantefargestoffene i Acai og Goji bær inneholder, lutein og anthocyaner som er kraftfulle antioksidanter og beskytter cellene mot tidlig aldring.

 

 

 

Vann
Et tilstrekkelig væskeinntak er viktig for et friskt og ungt utseende. Vann er den største bestanddelen i kroppen, og må tilføres hele tiden. At vi blir tørrere i huden er et kjent aldringstegn. MWFM inneholder Kildevann og White tea, og det er et godt alternativ, da det inneholder en stor mengde katekiner som virker antiinflammatorisk og beskytter celleoverflatene. Derfor er det like viktig å påføre dette utenifra på huden med MWFM og innen fra, med både kildevann og flere kopper White tea om dagen.

Maya Water er det optimale produktet som alle kan bruke i sin daglige hudpleie. Med sitt rene, mineralrike og pH-nøytrale kildevann fra Skogshorn i Hemsedal er Maya Water et absolutt must. Det vil revitalisere og rense tørr og forurenset hud, eller bare friske opp sminken i løpet av dagen. Beholderen er lett å ta med seg, og dess mer du sprayer, dess mer fuktighet tilfører du huden din. Dette gjør igjen at rynker og linjer blir mindre tydelige. Den fine sprayen gjør at huden umiddelbart absorberer de små vanndråpene som gir optimal fuktighet med en gang. Den hjelper til med å gi næring til huden, samt rense og tilføre fuktighet på bar hud eller over sminke. MAYA WATER facial mist kan brukes hele året av hele familien. Til og med småbarn. For all hverdagslig bruk. Så enkelt bruker du det: hold flasken 20-30 cm fra ansikt og nakke, og spray jevnt over. Tillatt vannet å bli absorbert inn i huden.

MAYA WATER er den første norskproduserte fuktighetsgivende og antioksyderende hudsprayen. Tappet og produsert i Norge. Et slikt produkt er faktisk det første i sin sjanger, i verdenssammenheng. Fuktighetsgivende ´facial mist´, eks. Evian Water, har i en årrekke vært brukt i utlandet, særlig av franske kvinner. Og ikke minst av make-up artister og hudpleiere, for å tilføre huden fuktighet i løpet av dagen.

Bak produktet står Maya Guldbrandsen som er utdannet ved London International School for Film, television, theatre and photo make-up, og har arbeidet i 25 år som make-up artist. I denne perioden jobbet hun for Nationaltheatret, TV2, samt en rekke motemagasiner og like mange spillefilmer. I løpet av denne tiden rakk hun å jobbe med et utall profilerte mennesker i inn- og utland, og var det en ting som i løpet av denne tiden har vært et must for henne å ha med på jobb, så var det vannspray.

Produktet
MAYA WATER er et produkt alle kan og bør bruke i sin daglige hudpleie. Det 100% rene og mineralrike kildevannet er et absolutt must for å revitalisere og rense tørr og forurenset hud, eller bare for å friske opp sminken i løpet av en travel dag. Det er utrolig hvor mye huden tørker ut bare i løpet av noen timer foran pc-skjermen. 
Vann har vært en forutsetning for alt liv siden jordens opprinnelse. Mesteparten av den menneskelige kroppen består av vann, og vi må supplere det for å forsikre god helse, et klart sinn og ren sjel. 
Vann er den enkleste og reneste kilden til skjønnhet. 
Beholderen er praktisk å ha med seg, og det hele fungerer så enkelt at jo oftere du sprayer, jo mer fuktighet tilfører du huden. Noe som igjen gjør rynker og linjer mindre tydelige. Den fine sprayen sørger dessuten for at huden umiddelbart absorberer vannet og tilfører fuktighet og næring. Enten på bar hud eller over sminken. Det fine med MAYA WATER er at det kan brukes hele året, og at det er et godt produkt for hele familien. Kvinner, menn, småbarn og babyer.
MAYA WATER…
…kan brukes av kvinner, menn, barn og spedbarn.
…kan brukes når som helst og hvor som helst.
…kan brukes over sminke og på bar hud.
…er et enkeltstående produkt, og ikke en del av en stor serie hudpleieprodukter.

"A must have" Harpers Bazaar

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Maya Water facial Mist - ORGANIC ACAI 70ml

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur