Salg

Touch of Magic - Barry M

BarryM
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 124,00​

Spesial Pris 99,00​

Se video for mer informasjon!
Magic Green Goes Pink! Grønn lebestift som på mystisk vis gir deg herlige rosa lepper.
Sitter veldig godt på leppene. Gir en kald rosa farge.
- +

Beskrivelse

Detaljer

Magic Green Goes Pink! Grønn lebestift som på mystisk vis gir deg herlige rosa lepper

Ingredienser

Ingredienser

RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, PETROLATUM, CETYL ACETATE, LANOLIN, ISOPROPYL LANOLATE, OZOKERITE, PROPYLENE GLYCOL, AROMA, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, PROPYLPARABEN, PROPYL GALLATE, TOCOPHERYL ACETATE [+/- CI77891, CI47005, CI45410, CI42090]

Omtaler

Helt perfekt!Omtale av Tonje
Samlet
Selv jeg som har små lepper, fungerer denne perfekt på! Har brukt den i flere år nå og den sitter helt perfekt og holder lenge + den har en veldig fin rosa farge. (Sendt inn 07.08.2017)
AmazingOmtale av Fredriksen
Samlet
Gir en vanvittig fin rosafarge som sitter hele dagen! Leppestiften er både spise-, drikke- og kyssesikker (Sendt inn 04.01.2016)
Elsker den Omtale av Helene
Samlet
Kjempefin leppestift, passer fint til hverdags og fest! Den gir en fresh farge, samtidig som den ikke blir for "stiv" :) (Sendt inn 05.11.2015)
Magi!!!Omtale av Julie, Svolvær
Samlet
Magisk leppestift :o kjæmpe fin :) (Sendt inn 11.10.2015)
wow.Omtale av Line
Samlet
Det er alltid en fryd å påføre denne! i tillegg er rosafargen helt nydelig! (Sendt inn 10.10.2015)
Helt rå;)Omtale av Anne C
Samlet
Elsker denne ultrafreshe leppestiften fra Barrym♡ har selv brukt den mange år, på tide at andre også får med seg denne magiske og spennende leppefargen;) anbefales på det sterkeste! (Sendt inn 09.08.2014)
Perfekt Omtale av Ingeborg Torgersen
Samlet
Først ble jeg veldig sjokkert over selve fargen og hvordan man egentlig får til dette, det var litt snodig at en grønn 'lipstick' ble rosa, men så var det utrolig tøft også! Jeg synes fargen som kommer på leppene er helt fantastisk, den er helt passe rosafarge og passer til et hverdagslig antrekk! Veldig fornøyd med produktet! (Sendt inn 09.08.2014)
Helt perfektOmtale av Liv Judit
Samlet
Ingen annen leppestift er så utrolig som denne, leppene får en nydelig farge og fargen sitter hele dagen og leppene holder seg mye og fine (Sendt inn 29.12.2013)
Nydelig!Omtale av Vilde
Samlet
Bra holdbarhet og nyyyydelig farge, anbefaler den på det sterkeste!! Veldig billig i forhold til hvor drøy den er i bruk og hvor fin den er!! (Sendt inn 29.12.2013)
PerfektOmtale av Andrea
Samlet
Kjøpte denne for noen uker siden, og er blitt helt hekta! Fargen er super, og den holder kjempelenge :) (Sendt inn 29.12.2013)
Fin! Omtale av Oda
Samlet
Rosafargen er veldig fin og den holder lenge når du har påført den. Det eneste negative er at den er litt vanskelig å vaske av, men ellers et bra valg! (Sendt inn 29.12.2013)
Bra valg!Omtale av Ebru
Samlet
Jeg har brukt denne i flere år, og er stor fornøyd med den. Den holder absolutt lenge, og lukter flott! (Sendt inn 29.12.2013)
Fast følgesvennOmtale av Elise
Samlet
Denne leppestiften har vært i bruk hos meg i flere år. Denne er alltid safe, da den blander seg etter fargene i huden din. Holder lenge gjør den også. (Sendt inn 29.12.2013)
Overraskende godOmtale av Torunn
Samlet
Denne er faktisk overraskende god på leppende til å være så billig! Den holder seg også ganske lenge. (Sendt inn 29.12.2013)
Superfin!Omtale av Vilde
Samlet
Denne leppestiften er fantastisk! Rosafargen blir superfin, og den varer lenge. Det eneste er at det er litt vanskelig og vaske den av.. (Sendt inn 29.12.2013)
Overraskende bra! Omtale av Ida
Samlet
Denne leppestiften blir rosafarget etter din kroppsvarme. Det jeg liker med denne er at den er forskjellig fra person til person, men samtidig gir den en kjempefin rosafarge. Jeg føler også at den fuktgjør leppene mine. (Sendt inn 05.10.2013)
WowOmtale av Mona
Samlet
Dette er hva jeg kaller en rikelig pigmentert leppestift! Fargen er en klar rosafarge, og den holder i timesvis+ at du trenger base så vidt å tuche leppene med den for at fargen skal bli sterk, så den vareri evigheter! Min favoritt! (Sendt inn 05.08.2013)
Omtale av Stine
Samlet
Denne leppestiften anbefales på det sterkeste. Jeg fikk den i påskeegget mitt, og jeg hadde ønsket meg den en stund. Du trenger veldig lite av denne leppestiften. Hvis du tar på flere lag, blir rosafargen enda mer intens, og på meg så ble ikke det fint. Denne leppestiften sitter virkelig i mange timer uansett om du spiser eller drikker. Denne leppestiften er det leppeproduktet jeg har som varer (Sendt inn 03.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Touch of Magic - Barry M

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur