Crème Paradoxe Anti-Age dagkrem - Beauté Pacifique

BEAUTÈ PACIFIQUE
Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)
649,00​

Forsinker aldringsprosesser, reparere solskader, bekjemper og forhindrer årsakene til rødhet og gjenoppretter en sunn og robust hud.
Crème paradokset er en utrolig effektiv anti-aging dagkrem med splitter nye og nesten medisinske egenskaper. Den er basert på et stort innhold av de to svært aktive forbindelser og procyanidin Resveratrol (samme helsebringende ingrediens som er i rødvin) som forsinker aldringsprosesser, reparere solskader, bekjemper og forhindrer årsakene til rødhet og gjenoppretter en sunn og robust hud.


 • Kjøp 2 for 549,00​ pr. stk. og spar 16%
 • Kjøp 3 for 499,00​ pr. stk. og spar 24%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Crème paradokset er en utrolig effektiv anti-aging dagkrem med splitter nye og nesten medisinske egenskaper. Den er basert på et stort innhold av de to svært aktive forbindelser og procyanidin Resveratrol (samme helsebringende ingrediens som er i rødvin) som forsinker aldringsprosesser, reparere solskader, bekjemper og forhindrer årsakene til rødhet og gjenoppretter en sunn og robust hud.

Kremen tilfører videre huden tre former av vitamin A i en mengde som er optimalisert for å forbedre hudens indre struktur ved samtidig bruk av Beaute Pacifique Vitamin A kremer om natten.

Crème paradoksal inneholder også ingredienser som fungerer vasokonstriktor og med sine glatte tekstur og lys duft, - et produkt som passer alle hudtyper.
Crème paradokset er et gjennombrudd i avansert hudpleie, hvor Beaute Pacifique bruker helt nyoppdagede verktøy fra medisinsk forskning. Produkt reformere huden gjennom hele hudens tykkelse, og kremen påføres derfor aller best direkte på den rengjorte huden for maksimal penetrering.

Denne dagkremen er perfekt for de som ønsker å få en jevnere farge i huden, redusere rynker og rødhet og for de som ønsker å få bort acne. Denne kremen er en alt-i-ett krem med vitenskapelig bevist virkning. Sliter du med sprenkte blodkar, pigmenteringer eller herpes kan du også bruke kremen til å forbedre dette.

Kan også brukes på ung hud, for å forbedre acne problemer, rødhet og irritasjon i huden.

SPESIELLE FORDELER:
- Et "verktøy" som stimulerer "reparerer på huden din - hver eneste morgen
- Gjør huden din mye sunnere og glatt som silke
- Motvirker alder endringer og solskader - Reparasjoner på hele hudens tykkelse
- Normaliserer huden fra innsiden og ut og gir mer ensartet overflate og pigmentering.

 • Sårtilheling: Det finnes allerede en rekke vitenskapelige resultater viser at sårtilheling kan forbedres betraktelig med disse to stoffene. Dette vil trolig enorm betydning for forebygging og helbredelse av vanskelige sår, for eksempel ved dårlig sirkulasjon
 • Cardio-Vaskulær. Her har vist at stoffene kan i stor grad hindre blodpla ¬ der i den akkumuleres i huden og badekar, denne effekten tilsvarende for å sikre oksygentilførsel
  av hud celler og forhindre for tidlig degradering.
 • Inflammatoriske og flushing moduser: Det er vist en enestående kraftfull og universelt-fungerende reduksjon av inflammatoriske tilstander - dvs.. rødhet og hevelse i vev av ulike årsaker ¬ Ger. Et godt eksempel er at den eksperimentelle kremer med hell brukes i strålebehandling av brystkreft pasienter hvis huden egentlig råtner. Et annet godt eksempel er Rosacea.
 • Herpes: procyanidins har dokumentert effekt mot herpes virus og sårhelende egenskaper, det hjelper også redusere syklus av en herpes angrep.
 • Kjemoterapi: Det er bevist effekt for å redusere skade på slimhinnen ved kjemoterapi.
 • Hudkreft: Det er dokumentert en meget sterk preventiv effekt ved testing påUV-indusert foto-hudkreft
 • Akne: Det er en veldig lovende eksperimentelle resultater på veien til stor effekt på Akne
  Pigmentering: Det er dokumentert gode resultater i tester med både hyper-og hypo. (For mye og for lite brunt pigment)

50 ml krukke / 1.7 oz

Omtaler

God dagkremOmtale av Rachada
Samlet
Paradoxe er veldig bra dagkrem. Huden blir myk og frisk. Anbefales !!! (Sendt inn 02.10.2016)
God dagkremOmtale av Heidi
Samlet
God krem som ikke virker fet på huden. God lukt og holder huden min fuktig hele dagen. Kjøper denne igjen :) (Sendt inn 30.06.2016)
God dagkremOmtale av Anne
Samlet
Gir god fukt, huden blir myk og frisk. Svært drøy i bruk. (Sendt inn 12.05.2016)
Helt grei dagkremOmtale av Anne
Samlet
Behagelig konsistens, - svært drøy i bruk. Gir en myk og mettet hud."Reparerer"muligens noe - etter en tids bruk. Der er jeg ikke enda.... (Sendt inn 12.05.2016)
Fantastisk.Omtale av Mari-Ann
Samlet
Jeg har en meget vanskelig hud,og har derfor prøvd utallige hudpleiemerker gjennom årene. Har vært plaget med mye rødlig og tørr hud,og denne kremen utgjorde virkelig en forskjell. Drøy i bruk,lett å påføre,og huden blir myk og beroliget. Anbefales absolutt ! (Sendt inn 05.10.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Crème Paradoxe Anti-Age dagkrem - Beauté Pacifique

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
 • Sikker betaling

 • Originale varer

 • Fri frakt fra 500,-

 • Frakt 1-3 dager

 • 90 dager retur