D-Force body creme - Beaute Pacifique

BEAUTÈ PACIFIQUE
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
499,00​
200 m. Produktet anvendes som anti-age kroppspleie, særlig der hvor huden i det daglige får ikke nok sollys til en naturlig dannelse av D-vitamin. Innholder en spesiell type avokado-olje og dessuten 3 forskjellige A-vitaminestre. Velegnet til pleie av psoriasis og atopisk eksem, samt andre tilstander med tørr/irritert hud. Anvendes morgen og kveld etter behov. Velegnet til pleie av psoriasis og atopisk eksem, samt andre tilstander med tørr/irritert hud.
- +

Beskrivelse

Detaljer

Velegnet til pleie av psoriasis og atopisk eksem, samt andre tilstander med tørr/irritert hud. 200 m

Produktet anvendes som anti-age kroppspleie, særlig der hvor huden i det daglige får ikke nok sollys til en naturlig dannelse av D-vitamin. Innholder en spesiell type avokado-olje og dessuten 3 forskjellige A-vitaminestre. Velegnet til pleie av psoriasis og atopisk eksem, samt andre tilstander med tørr/irritert hud. Anvendes morgen og kveld etter behov. Påføres i et tynt lag og masseres helt inn, så huden ikke føles fet. Hvis man varmer opp kremen i hendene blir den letter å smøre inn.

D-FORCE VITALIZING BODY CREME 200 ml

Omtaler

Omtale av Karianne
Samlet
Min mann har lenge hatt tørr hud på armene og det produseres endel talg. BP anbefalte å peele huden god 1-2 gr pr uke og smøre m denne hver dag. Denne (som alle andre BP produkter) er i en klasse for seg. Jeg har vel alle produktene deres nå tror jeg-:) (Sendt inn 03.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: D-Force body creme - Beaute Pacifique

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur