Salg

Fuktmaske - Beautè Pacifique

BEAUTÈ PACIFIQUE
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 399,00​

Spesial Pris 199,00​

Gjenoppbygger øyeblikkelig hudens fuktdepoter. Gir trett og fuktfattig hud nytt liv. Kan anvendes som nattkrem. Gjenoppretter fuktbalansen i huden. Bløtgjør og etterlater huden smidig og glatt. Påføres ansikt og hals ca. 2-3 ganger i uken etter rensemelk. Bruk ikke masken rundt øynene. La masken virke i ca 5-10 minutter. Skylles av med vann eller fjernes med serviett. Forsett med tonic og påfør pleiekrem. Velegnet til fuktfattig hud. Kan også anvendes som nattkrem til ekstra tørr hud. INSTANT HYDRATING MASK 100 ml.
- +

Beskrivelse

Detaljer

Gjenoppbygger øyeblikkelig hudens fuktdepoter. Gir trett og fuktfattig hud nytt liv. Kan anvendes som nattkrem

Gjenoppretter fuktbalansen i huden. Bløtgjør og etterlater huden smidig og glatt. Påføres ansikt og hals ca. 2-3 ganger i uken etter rensemelk. Bruk ikke masken rundt øynene. La masken virke i ca 5-10 minutter. Skylles av med vann eller fjernes med serviett. Forsett med tonic og påfør pleiekrem. Velegnet til fuktfattig hud. Kan også anvendes som nattkrem til ekstra tørr hud. INSTANT HYDRATING MASK 100 ml.


Omtaler

Super maskeOmtale av Hilde Reppe Haugum
Samlet
Dette er en maske som virkelig gjør jobben sin! Den er utrolig god å behagelig å ha på og den gjør jobben sin på kort tid! Dette er en maske som passer perfekt om du har dårlig tid og ansiktet er tørt!! (Sendt inn 05.04.2018)
Sos på tubeOmtale av Hanne
Samlet
Denne fuktighetsmasken må være den beste som finnes på markedet for tørr hud! Nydelig kremet konsistent, mild ren duft, som utgjør mirakler på tørr/flassete vinterhud. Bruker denne hver kveld som nattkrem, og huden har denne vinteren overlevd uten antydning til tørrhet. Sønnen min hadde også et veldig tørrt parti i pannen sin, og etter 3 kvelder med denne, var det borte (og det etter å ha prøvd flere kremer fra apoteket) Kan ikke få nok av denne, og kjøper 3 slengen så jeg ikke skal gå tom ???? hilsen utdannet hudpleier (Sendt inn 18.02.2018)
Omtale av Henny
Samlet
Eg hadde tørr, gusten og grå ansiktshud og måtte sette i verk strakstiltak. Fekk anbefalt blandt anna denne fuktmaska av makestyle. Eg peela huden og la på maska. Kjendte med ein gang ein lett varme i huden. No har eg mjuk og glødande babyhud i ansiktet! Takk! (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Karianne
Samlet
Mange andre, dyre, fuktmasker gir fet hud trøbbel, men jeg bruker denne om natten en gang pr uke for å gi huden en fuktighetsbooster (bruker Super3 booster resten av uken for å redusere fettproduksjonen og glatte ut linjer). Mannen min peeler huden 1-2 gr pr uke og bruker denne som nattkrem da huden i ansiktet var tørr og "stiv" etter altfor mange år uten pleie. Nå er den myk, sunn og ren-:) -jeg bruker den t.o.m på foten for å bedre litt på tørre områder. (Sendt inn 03.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Fuktmaske - Beautè Pacifique

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur