Renseskum - Beautè Pacifique

BEAUTÈ PACIFIQUE
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
269,00​

Beauté Pacifique renseskum er et lettvint og milt renseprodukt som passer til alle hudtyper – også sensitiv hud. Renseskummet er et one- step rense produkt – rens og tonic i ett. Renseskummet fjerner overflødige fettstoffer og renser helt uten å tørke ut eller irritere huden.Andre ting du bør vite: 


• One-step rense produkt.


• Fjerner overflødige fettstoffer og renser uten å tørke ut eller irritere huden.


• Kan også benyttes som barberskum.

  • Kjøp 2 for 229,00​ pr. stk. og spar 15%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Slik bruker du renseskum

Skum en liten mengde i fuktede håndflater og  massér det inn i ansiktet og på halsen. Skyll deretter godt med vann. Deretter kan det med fordel påføres en egnet Beauté Pacifique dagkrem eller nattkrem.

Merk!
Emballasjen på vårt renseskum er større enn innholdet skulle tilsi. Dette skyldes forhold under produksjonen knyttet til varepåfylling i tube. Ved påfylling i tube, skummer produktet opp. Volumet avtar etter hvert, men for å sikre at hvert enkelt produkt har eksakt mengde som er deklarert, kompenseres dette med større emballasje.


Renseskum basert på medisinsk forskning

Renseskum er utviklet på bakgrunn av medisinsk forskning.

Beauté Pacifique driver et avansert forsknings- og utviklingsprogram med tilknytning til medisinske og akademiske institusjoner. Det er denne vitenskapelige tilgangen som gjør at vi i dag kan tilby våre kunder effektive og sikre produkter som gir synlige resultater på både kort og lang sikt.

Beauté Pacifique er et dansk hudpleiemerke med 20 års erfaring innen hudpleie. Våre produkter ble fra begynnelsen av, utviklet på grunnlag av et ønske om å skape effektive hudpleieprodukter som faktisk virker.

Omtaler

Liker detOmtale av Tuva
Samlet
Jeg liker dette renseskummet, men i det lille heftet som følger med står det at dette produktet ikke er for tørr hud. Jeg har tørr hud og føler denne tørker ut huden i motsetning til det de andre skriver. Men tar jeg på godt med fuktighet etterpå går det bra. Alt i alt fungerer det bra, og jeg føler huden min blir ren, men kommer nok til å kjøpe rensemelk for tørr hud neste gang. (Sendt inn 22.02.2018)
Beste renseproduktet!Omtale av Solveig Amundsen
Samlet
Beste renseprosuktet jeg har prøvd og jeg har prøvd mye! Du kjenner rett etter du har vasket ansiktet alt alt smuss og sminke blir totalt borte og huden kjennes frisk og glatt. 5/5 anbefales på det sterkeste! (Sendt inn 27.01.2018)
Ren hudOmtale av Maiken
Samlet
Veldig god rens, huden blir myk og god og føles veldig ren etter bruk. Et must i hudrutinen!! (Sendt inn 18.01.2018)
KjempebraOmtale av Maiken
Samlet
Huden blir fin og myk! Huden føles så ren etterpå! Must have i hudpleie rutinen! (Sendt inn 18.01.2018)
FantastiskOmtale av Kristine O.
Samlet
Huden ble myk og frisk, og er nå helt fantastiske (Sendt inn 17.09.2017)
Denne skal jeg kjøpe igjen!Omtale av Anita
Samlet
Jeg synes dette renseskummet var veldig bra! Den renser veldig bra og føler ikke huden blir tørr etterpå:) Du trenger heller ikke veldig mye av renseskummet. (Sendt inn 12.08.2017)
Utrolig bra!Omtale av Marianne
Samlet
Dette renseskummet er utrolig bra. Renser godt og tørker ikke ut huden slik som mange andre renser jeg har prøvd. Tommel opp! (Sendt inn 20.07.2017)
FantastiskOmtale av Dine
Samlet
Helt fantastisk!! Passer huden min perfekt! Etter å ha brukt denne noen ganger er huden min blitt helt forandret. (Sendt inn 02.07.2017)
renseskum for tørr hudOmtale av Liv Judit
Samlet
Jeg har veldig tørr hud og ble da anbefalt dette merket av en hudpleier og aldri har min hud sett bedre ut enn når jeg brukte dette produktet i sammen med dagkrem og toner :) (Sendt inn 29.12.2013)
Best!Omtale av Mari-Ann
Samlet
Det beste renseproduktet jeg noen gang har brukt. Jeg har følsom hud som lett blir tørr av rens,og har også store porer. Denne vil ikke tørke ut huden,er drøy i bruk,og utrolig nok virker porene også mindre etter en tid. Stoppet å bruke denne en periode,og så en klar forskjell på porene da,de ble mer tydelige. Så denne er en klar favoritt! (Sendt inn 05.10.2013)
Omtale av Karianne
Samlet
Ekstremt drøy og du trenger bare en ert som masseres ut på fuktig hud. Jeg bruker denne sammen med microfiberkluten fra Linda Johansen- huden blir helt ren og får en svak peeling av kluten. Brukes også som barberskum på bena. Den lukter litt "såpe" i forhold til mange andre hudpleieserier, men så drøy! Et klart "startprodukt" hvis du skal prøve Beauty Pacifique. (Sendt inn 03.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Renseskum - Beautè Pacifique

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur