Renseskum - Beautè Pacifique

BEAUTÈ PACIFIQUE
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
269,00​
Mild, skummende rensekrem. Renser i dybden og får porene til å trekke seg sammen. Kan også anvendes som barberskum. Anvendes morgen og kveld. Ha litt av produktet i fuktige hender. Fordeles i ansiktet og på halsen, skum opp og masser huden.
  • Kjøp 2 for 229,00​ pr. stk. og spar 15%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Mild, skummende rensekrem. Renser i dybden og får porene til å trekke seg sammen. Kan også anvendes som barberskum.

Anvendes morgen og kveld. Ha litt av produktet i fuktige hender. Fordeles i ansiktet og på halsen, skum opp og masser huden. Skyll av med vann. For optimalt resultat bruk Gommage Douceur, eksfolierende peelingkrem 2 ganger ukentlig. Etter rens og evt. peeling anvendes tonic til kombinert hud,(Lotion Tonique Soyeuse, Toutes Peaux). Deretter påføres en krem, som passer til din hud.

Omtaler

FantastiskOmtale av Kristine O.
Samlet
Huden ble myk og frisk, og er nå helt fantastiske (Sendt inn 17.09.2017)
Denne skal jeg kjøpe igjen!Omtale av Anita
Samlet
Jeg synes dette renseskummet var veldig bra! Den renser veldig bra og føler ikke huden blir tørr etterpå:) Du trenger heller ikke veldig mye av renseskummet. (Sendt inn 12.08.2017)
Utrolig bra!Omtale av Marianne
Samlet
Dette renseskummet er utrolig bra. Renser godt og tørker ikke ut huden slik som mange andre renser jeg har prøvd. Tommel opp! (Sendt inn 20.07.2017)
FantastiskOmtale av Dine
Samlet
Helt fantastisk!! Passer huden min perfekt! Etter å ha brukt denne noen ganger er huden min blitt helt forandret. (Sendt inn 02.07.2017)
renseskum for tørr hudOmtale av Liv Judit
Samlet
Jeg har veldig tørr hud og ble da anbefalt dette merket av en hudpleier og aldri har min hud sett bedre ut enn når jeg brukte dette produktet i sammen med dagkrem og toner :) (Sendt inn 29.12.2013)
Best!Omtale av Mari-Ann
Samlet
Det beste renseproduktet jeg noen gang har brukt. Jeg har følsom hud som lett blir tørr av rens,og har også store porer. Denne vil ikke tørke ut huden,er drøy i bruk,og utrolig nok virker porene også mindre etter en tid. Stoppet å bruke denne en periode,og så en klar forskjell på porene da,de ble mer tydelige. Så denne er en klar favoritt! (Sendt inn 05.10.2013)
Omtale av Karianne
Samlet
Ekstremt drøy og du trenger bare en ert som masseres ut på fuktig hud. Jeg bruker denne sammen med microfiberkluten fra Linda Johansen- huden blir helt ren og får en svak peeling av kluten. Brukes også som barberskum på bena. Den lukter litt "såpe" i forhold til mange andre hudpleieserier, men så drøy! Et klart "startprodukt" hvis du skal prøve Beauty Pacifique. (Sendt inn 03.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Renseskum - Beautè Pacifique

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur