Universal Brow Pencil - Billion Dollar Brows

Billion Dollar Brows
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
249,00​
Benytt Universial Brow Pencil for å definere dine bryn på en enkel måte. Bryns penselen er vannfast og passer alle hudtoner og hårfarger, derav navnet Universal.
  • Kjøp 2 for 199,00​ pr. stk. og spar 21%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Benytt Universial Brow Pencil for å definere dine bryn på en enkel måte. Bryns penselen er vannfast og passer alle hudtoner og hårfarger, derav navnet Universal.

Slik bruker du den: Påfør fargen med brynene i oppadgående bevegelser inntil du oppnår ønsket farge. Ønsker du lysere tone, går du over med en lettere hånd. Form deretter med kosten på motsatt side.

Omtaler

Holder hele dagen!Omtale av Siri
Samlet
Denne pennen er utrolig! Du får ikke de skarpe linjene som en ofte kan få av brynspenner. Den er myk å påføre og en kan bygge opp fargen slik en vil. Genialt med en børste i andre enden til å gre gjennom brynet og/eller smugde ut produktet. Den har en utrolig holdbarhet. (Sendt inn 12.07.2017)
Wow! fantastiskOmtale av Silje
Samlet
Denne bruker jeg hver dag, og er super fornøyd! Beste jeg noen gang har prøvd, fargen er fin og slipper "tydelige streker". Enkel og påføre og børsten er god. Anbefaler alle som er ute etter et godt produkt å kjøpe denne! Mange tomler opp (Sendt inn 05.11.2015)
Veldig god !Omtale av eveling
Samlet
Denne har en fin konsistens og en farge som passer de fleste. Den sitter godt. (Sendt inn 11.10.2015)
Naturlig og pent resultatOmtale av Anette Selina
Samlet
Kjempe fin og nyttig penn til alle slags øyenbryn! Resultatet blir naturlig og pent, og er kjempe glad for at jeg kjøpte denne for et halvt år siden. Blir så -og-si brukt hver eneste dag! (Sendt inn 11.10.2015)
Holder godt på fargen og fassongenOmtale av Nadia
Samlet
Liker denne da den er veldig god og bruke når du skal bade, den holder veldig godt på brynene og har en slags gelé eller voks som holder dem på plass. (Sendt inn 10.10.2015)
Fantastisk!Omtale av AMK
Samlet
Denne passer til alle og sitter bra på :) (Sendt inn 29.12.2013)
Superlett å brukeOmtale av Andrea
Samlet
Liker denne veldig godt, den er lett og bruke også passer den alle :) (Sendt inn 29.12.2013)
FavorittOmtale av Marit
Samlet
Bruker somregel ikke så mye sminke, men denne er fast. Gir et naturig resultat. Perfekt konsistens. Passer til alle ! (Sendt inn 29.12.2013)
FavorittOmtale av Oda
Samlet
Denne brynpennen er utrolig bra. Pennen passer til alle hudtoner og hårfarger og sitter lenge når man først har påført den. Denne har vært en favoritt i over 1 år, den varer også lenge! (Sendt inn 29.12.2013)
FantastiskOmtale av Rike
Samlet
Jeg hadde alltid brukt h&m sin blyant og så ble jeg tipset om denne. Nå er jeg frelst! Konsistensen er perfekt og fargen legger seg mer oppå hårene enn på selve huden, noe jeg synes gir et mer naturlig resultat. Anbefales! Desverre går den tom fort (Sendt inn 05.10.2013)
God brynpennOmtale av Kornelia
Samlet
Dette er en veldigbra brynpenn som sitter lenge og ser naturlig ut, den er veldig myk så blir fort mørk, så du må være litt forsiktig når du tar på, men utrolig bra! Anbefales virkelig (Sendt inn 07.08.2013)
PerfektOmtale av Rebecca
Samlet
Dette må være den perfekte øyenbrynspennen! Selv liker jeg ikke øyenbrynspenner, men denne funker bra på mine øyenbryn når je vil ha de helt like! (Sendt inn 30.07.2013)
BestOmtale av Jana
Samlet
Beste der ute (Sendt inn 26.07.2013)
Omtale av Kine
Samlet
Dette er min favoritt! Passer de fleste og er lett å korrigere med. Super!! (Sendt inn 03.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Universal Brow Pencil - Billion Dollar Brows

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur