Salg

Brow collection Kit Brown - Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 565,00​

Spesial Pris 399,00​

Brow powder sitter godt fordi det er mineralsminke og da smelter fargen litt under huden og sitter ikke bare utenpå. Derfor tåler det mer vær og vind. Et perfekt kit som inneholder brynfarger, brynvoks, highlighter, pinsett, brynbørste og stensiler.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Brow powder sitter godt fordi det er mineralsminke og da smelter fargen litt under huden og sitter ikke bare utenpå. Derfor tåler det mer vær og vind. Når man legger på farge med pensel får man mer kontroll og det ser mer naturlig ut i forhold til brow pencil.


Man får fylt inn "hull" i brynene og de ser mer jevne ut. Fargen sitter i minst en hel dag og opp til 2. Det følger også med brynvoks i pakken, som man kan legge oppå brynene etter farge, dette holder brynene på plass og forsegler enda mer

Dette fantastiske kittet inneholder mye for prisen.

Her har du alle verktøyene du trenger for å forme brynene dine perfekt.

Du kan nappe brynene med pinsetten, børste bryn med tørr mascarakost og farge bryn med brynpensel. Bruk gjerne stensilene til å få en ny form på brynene og som veileder til perfekte bryn. Bryn er det viktigste i et ansikt, siden brynene rammer inn ansiktet. Feil form på bryn = feil struktur i ansiktet.

Alt er samlet i en fin liten veske. Enkelt å ha med seg, enkelt å bruke!

Av de 4 enhetene som er i selve kittet, er 2 av dem farger til å farge bryn eller skape fin og jevn farge til brynene.

Det ene lyse er en highlighter man kan legge på brynbenet for å skape struktur og glød i ansiktet. Det andre lyse er en voks, som man legger på selve brynet for å forme det etter at man har lagt på skyggen. Voksen har samme hensikten som en bryn-gel eller en hårvoks.

Inneholder:

-4 øyenbrynsmaler

-øyenbrynspudder

-2 ulike nyanser

-spoolie børste

-øyenbrynsvoks

-pinsett

-highlighter

-øyenbrynsbørste

Ingredienser

Ingredienser

Brow Wax: Polybutene, Hydrogenated Polyisobutene, Beeswax, Corn Starch Modified, Ozokerite, Octyldodecanol, Tocopherol (Vitamin E), Tocopheryl Acetate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Phenoxyethanol, MAY CONTAIN (+/-): Iron Oxides (CI 77491, CI 77492)

Brow Powder: Mica, Triethylhexanoin, Zinc Stearate, Boron Nitride, Silica, Tocopherol (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Camellia Sinensis (Green Tea), Leaf Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Isopentyldiol, MAY CONTAIN (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492, CI 77491, CI 77499), Chromium Oxide Greens (CI 77288)

Brow Highlighter: Ethylhexyl Palmitate, Beeswax, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Silica, Tocopheryl Acetate, Tocopherol (Vitamin E), Phenoxyethanol, MAY CONTAIN (+/-): Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), Carmine (CI 75470)

Omtaler

Elsk<3Omtale av Gnuffe
Samlet
Alle som sier dipbrow fra anastasia er det beste de har prøvd, har IKKE prøvd dette kittet! Det har alt man trenger for perfekte bryn, og glo føles veldig eksklusivt. Jeg er lys blond, men brown funker bra på meg, for det er lett å blende ut og lite produkt holder en lang vei! Børstene og pinsetten som følger med er helt supre. Syns verktøyene er verdt 400 kr i seg selv! (Sendt inn 11.10.2015)
PerfektOmtale av ;)
Samlet
Helt perfekt!! Elsker den (Sendt inn 27.09.2015)
veldig braOmtale av Trine Marthinsen
Samlet
Du får veldig naturlig og fint resultat selv om du har et veldig dårlig utgangspunt fra før av. (Sendt inn 09.08.2014)
Perfekt!Omtale av Julie
Samlet
Hvis du har dette settet, har du ingenting å bekymre deg over. Dette er perfekt! (Sendt inn 19.01.2014)
Så mye bedre enn alt der ute på markedetOmtale av Vilde
Samlet
Prøvd utallige øyenbrynspaletter men ingenting slår denne fra Glò-Minerals! Den er så bra, har ikke ord!! (Sendt inn 29.12.2013)
:)Omtale av Eilin
Samlet
Alt du trenger til perfekte bryn :) (Sendt inn 29.12.2013)
Kjempe fornøydOmtale av Amatuzzahra
Samlet
Denne er jeg meget fornøyd med! (Sendt inn 29.12.2013)
HAVE TO HAVEOmtale av Malin
Samlet
Dette er et produkt jeg bruker hver eneste dag jeg sminker meg. Det er så lett å få fine øyenbryn med dette kitet, og det varer superlenge. Resultatet blir naturlig, og du får mye for pengene her! Har brukt dette i over 2 år nå. (Sendt inn 29.12.2013)
FornøydOmtale av Fornøyd
Samlet
Veldig mye for pengene i pakken, jeg pleier å blande fargene i sammen, da jeg syns den mørke blir litt for hard. Gir kjempe fine og markerte øyenbryn. Og ikke minst kjempe lett å få fin form på de med malene :) (Sendt inn 30.07.2013)
Omtale av Nina
Samlet
Er superfornøyd med denne! Stort pluss at den har øyenbrynspudder i to ulike nyanser. Hvorfor den ikke får 5 stjerner er fordi pinsetten er et helv**** å jobbe med. (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Monica
Samlet
Perfekt kit med alt du trenger for å få fine bryn. I tillegg kan fargene også brukes som eyeliner, de er nemlig veldig godt pigmenterte og holder kjempebra! Anbefales absolutt :-) (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Hege-Lill
Samlet
Etter at jeg kjøpte dette supre produktet, har jeg brukt det hver dag!! Før så jeg ikke «poenget» med å markere bryn noe særlig, men nå når jeg ser forskjellen det gjør med helheten av ansiktet mitt, hadde jeg håpt jeg hadde kjøpt dette for lenge siden!! :) ANBEFALES!! (Sendt inn 02.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Brow collection Kit Brown - Glo Skin Beauty

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur