Salg

Pressed Base - Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)

Vanlig pris: 499,00​

Spesial Pris 399,00​


Den mest populære foundation fra Glo Skin Beauty!  Pleier huden, er talkum-fri, ikke-komedogen og gir bredspektret UV-beskyttelse og antioksidantfordeler. Dekker og korrigerer slik at huden ser strålende og sunn ut.  • Dekning: lett til full

  • Finish: semi-matt

  • Hudtype: alle


* Påkrevde felt

- +

Beskrivelse

Detaljer

Eksperttips:
Start med en face primer. Påfør Pressed Base etterfulgt av et lite slør av Perfecting Powder. Avslutt med en god dusj med Hydration Mist for å smelte mineralene for en feilfri finish og enda lengre holdbarhet.
Husk at jo mykere koster du bruker på foundation, jo mer naturlig resultat oppnår du. Og jo grovere koster du bruker, jo mer dekkende vil foundation bli.  Husk og trykke på foundation, og ikke dra om du vil ha mer dekk.

Glo pressed base er en mineralfoundation i fast, presset form. Denne foundationen passer for deg som ønsker medium dekkevne, og likevel et naturlig resultat.

Ansiktsvarmen sørger for at det "smelter" inn i huden, og resultatet varer hele dagen. Pressed Base har solfaktor 15, inneholder vitamin C, A, K, E og grønn te ekstrakt. Mineralene og antioksidantene beskytter huden mot frie radikaler og fremhever ikke rynker og linjer.

Produktet kan derfor også passe for en voksen hud. Glo Pressed Base er mineralmakeup som er farmasøytisk ren, og kan med sitt rene innhold motvirke hudproblemer.


 

Glo Skin Beauty 

 

De prisvinnende, nærende, mineralske sminkeformuleringer fremhever og beskytter selv den mest følsomme hud. Med en rekke formler og finishalternativer og et eksepsjonelt fargespekter for å fremme ethvert skjønnhets-ideal, leverer Glo Skin Beauty tilpasset base perfeksjon. 

 

Dekke som varer 

 

Glo Skin Beauty bruker kun ultrafine mineraler som er trippel-knust for å sikre at hver applikasjon gir jevn dekning som varer. 

 

Kraftig antioksidant blanding 

 

Glo Skin Beauty sminkebaser inneholder en proprietær blanding av vitaminer A, C, E og Green Tea Extract for nærende antioksidant beskyttelse. 

 

Uten Talkum 

 

Alle Glo Skin Beauty-produkter er uten talkum som gir en silkeaktig, jevn dekning som fremhever hudens skjønnhet. 

 

Cruelty free 

 

Glo Skin Beauty produkter blir aldri testet på dyr, og den prisbelønte mineral-makeupen er PETA godkjent.


Ingredienser

Ingredienser

Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Titanium Dioxide, Zinc Stearate, Boron Nitride, Zinc Oxide, Nylon-12,
Phenoxyethanol, Tocopherol (Vitamin E), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C),
Caprylyl Glycol, Isopentyldiol, Aqua (Water/Eau), (+/-): Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007),
Chromium Oxide Greens (CI 77288), Carmine (CI 75470)

Omtaler

Herlig!Omtale av Marie øvreberg
Samlet
Absolutt en favoritt!! Kommer til å kjøpe mer av denne i fremtiden (Sendt inn 08.11.2015)
PudderOmtale av Annette
Samlet
Et herlig pudder som jeg anbefaler til dere som ikke har prøvd dette ut enda :) (Sendt inn 05.11.2015)
Praktisk pudder med god dekkevneOmtale av Ieva
Samlet
Passer for de travle jenter som ikke har god tid på morningen. Bruker kun den og litt rouge +maskara, så er jeg ferdig sminket for jobb:) (Sendt inn 11.10.2015)
Superfornøyd! Anbefales på det sterkeste Omtale av Andrine
Samlet
Er kjempefornøyd! Bra dekkevne, og huden får en fin og naturlig glød! Bruker dette produktet hver dag, og det er absolutt å anbefale :D (Sendt inn 26.09.2015)
beste pudderfoundationenOmtale av tonje
Samlet
Dekker veldig bra, sitter hele dagen og ser naturlig ut på huden. Passer selv min hud som er tidenes mest sensitive. Anbefales på det sterkeste! Beste foundationen i pudderform jeg noensinne har prøvd. (Sendt inn 20.08.2014)
VidundermiddelOmtale av Anita Kleppe
Samlet
Dette pudderet bruker jeg daglig. Er fantastisk fornøyd. Det gir en jevn fin farge, og det ser naturlig ut da det smelter inn i huden etter noen minutter. Man ser ikke sminket ut i det hele tatt.Anbefales på det varmeste. Selv har jeg sensitiv hud, men dette er et pudder som jeg tåler å bruke daglig. (Sendt inn 31.12.2013)
Fantastisk mineralfoundationOmtale av Synne
Samlet
Dette er et helt fantastisk produkt, elsker det! Det er veldig mildt for huden og gir mye renere hud enn produkter som ikke er mineralsminke! Det funker helt supert og er absolutt verdt hver eneste krone! (Sendt inn 29.12.2013)
BraOmtale av Ramona
Samlet
Denne var fin og så veldig jevn i fargen , jeg skal kjøpe denne engang (Sendt inn 29.12.2013)
ANBEFALES!!Omtale av Eilin
Samlet
elsker dette pudderet!1 (Sendt inn 29.12.2013)
Fantstisk pudderOmtale av kornelia
Samlet
Veldig bra pudder, holder lenge og dekker godt. Samtidig som det ser naturlig ut.
Anbefaler (Sendt inn 07.08.2013)
GLO PRESSED BASE - MY LOVE!!!!!Omtale av Ellen-Kristine F. S .
Samlet
Dette pudderet SVERGER JEG TIL! Jeg hadde brukt det i rundt 4 år før jeg tok det inn i frisørsalongen jeg jobbet i og solgte det selv. Nå har jeg brukt det i rundt 6 år, fast. Har også prøvd andre mineralpudder innimellom men ingen slår dette.
Det er utrolig behagelig å ha på da det ikke kjennes, og det smelter lekkert inn i huden. Det blir ikke liggende utenpå huden som andre pudder som ikke er av mineraler etc. Den dekker så mye som du vill, har solfaktor (ettersom hvor mye du har på) og ser uansett smashing ut!!! MIN ABSOLUTTE FAVORITT! :) Fint fargespekter så det finnes noe for alle :) anbefaler ALLTID dette merket pudder til både venninner og familie, og har "prakket" på mange dette - har ikke hørt en eneste klage.:) (Sendt inn 26.07.2013)
Omtale av Camilla
Samlet
Kjempegod foundation! Varierer på denne og loose base over liquid foundation satin. Er veldig enkel å legge, ser kjempefin ut på huden. God dekkevne. Finner ikke noe negativt:) (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Hilde
Samlet
Dette produktet "glo pressed base" kan jeg anbefale på det sterkeste, særlig til dere som sliter med kviser/uren hud og har en sensitiv hud. Jeg har brukt dette produktet i over 3 år nå, og sverger fortsatt til det. Jeg slet veldig med kviser i mine yngre dager, og prøvde all slags sminke (både billig og dyrt) for å prøve og dekke/skjule over, men alt ble bare verre. Da oppdaget jeg dette produktet, og ville gi det en sjangse, huden min har det så mye bedre. Det gir et fantastisk dekke og du trenger heller ikke å påføre mye for og se de resultatene. Et absolutt must i sminkeveska mi og min daglige dose! Takk!! (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Trine
Samlet
Har brukt pressed base i 4 år nå, og det er så langt det den beste pudderfoundation jeg har prøvd. Brukte tidligere id.bare minerals, men ble tørr i huden av det (fikk tips av hudpleier at det kunne være pga den høye solfaktoren i det), og har i en periode vært innom everyday minerals (godt produkt det også med veldig fin pris, men foundationen tåler lite, smitter lett av og holder ikke like lenge som glo). Eneste minuset er vel at dersom man påfører for mye, vil det "sprekke opp" dersom man gjør grimaser (haha :P) (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Ragnhild
Samlet
Jeg har prøvd mange forskjellige mineralpudder, men ingen kan måle seg helt med Glo. Pudderet gir et naturlig resultat, som varer hele dagen. Dersom man ønsker en mattende effekt er pudderet alene veldig bra, jeg er avhengig av å bruke Glo Moist spray over pudderet, da smelter det inn i huden, og ser fantastisk ut. :D Kan absolutt anbefales! (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Monica
Samlet
Har prøvd mange forskjellige foundations, både i pudder, kompakt og flytende. Men denne er og blir en klar favoritt! Ser naturlig ut, holder godt, og lett å finne en tone som passer din hud :-) Favoritt! (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Marte
Samlet
Kan absolutt anbefales, jeg har prøvd endel mineral foundation, men dette er favoritten min, den er matt men gir en bra glød i ansiktet allikevel, dekker alt og ser veldig naturlig ut på huden:) prøv denne og du blir ikke skuffet:) (Sendt inn 02.07.2013)
Omtale av Margrete
Samlet
Er kjempe nøgd med produktet. varer lenge, rimleg, rask levering og ikkje minst dekker alt ! (Sendt inn 02.07.2013)
Omtale av Hege-Lill
Samlet
Hadde ikke troen på pudder-foundation før jeg prøvde dette! det smelter så naturlig inn i huden, ser ikke de typiske skillene som man ofte får fra flytende foundation! bruker denne hver dag,til jobb og til fest! Pudderet varer lenge,er ikke så mye som skal til :) (Sendt inn 02.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Pressed Base - Glo Skin Beauty

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur