Salg

Bowie Mini cosmetic bag Black - MAST

MAST
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 324,00​

Spesial Pris 99,00​

MAST sminke- og toalettvesker. Kvalitet og profesjonalitet er viktige stikkord for de splitter nye veskene fra MAST. Veskene er i ekte skinn, og alle inneholder flere lommer som rommer alt du trenger å ha med deg av ulike produkter og redskap.
Size: W: 5 cm - L: 19 cm - H: 11 cm
- +

Beskrivelse

Detaljer

Endelig er de her! Våre egne MAST sminke- og toalettvesker designet av Makestyle. Vi ønsker å gi deg det beste på markedet til en grei pris, og kvalitet og profesjonalitet er viktige stikkord for de splitter nye veskene fra MAST. Veskene er i ekte skinn, og alle inneholder flere lommer som rommer alt du trenger å ha med deg av ulike produkter og redskap.
Size: W: 5 cm - L: 19 cm - H: 11 cm


Endelig kan vi presentere de fantastiske veskene vi er så stolte av!
Veskene i serien som vi har kalt "Bowie", har tre ulike størrelser, og det beste av alt; tre ulike farger å velge mellom.
Alle produktene fra MAST er av ypperlig kvalitet, og vi har brukt lang tid på å prøve ut og bestemme oss for design og utforming av de nye veskene.

Disse nydelige veskene i ekte skinn har flere innvendige lommer både med og uten glidelås, samt en lomme med glidelås på utsiden. På innsiden av de to største veskene er det i tillegg fester til 4 sminkekoster. På den minste vesken er det et bånd en kan ha rundt håndleddet så den enkelt kan bæres med seg.

Omtaler

Supertasken :-)Omtale av Praktisk og kul :-)
Samlet
Denne supre lille sorte er utrolig praktisk og tøff. Finnes i flere farger så du kan mache hele garderoben. Du kan ha makeup i den, og ha den i din store handbag, og eller bare bruke den som veske i seg selv. Det lille håndtaket er et pluss :-) (Sendt inn 24.08.2014)
Toalettveske/FestveskeOmtale av Tøffeste lille vesken
Samlet
Denne vesken fåes i flere farger, og kan ikke bare brukes som sminkeveske, men også en grei sak å ta med seg på handletur eller som festveske. Inneholder flere rom og er tøff å se på :-) (Sendt inn 29.12.2013)
Helt perfekt!Omtale av Linda
Samlet
Jeg elsker denne lille sorte sminkevesken fra MAST! Perfekt størrelse for å ha med seg den viktigste sminken ut av huset. Praktisk med flere små lommer i veksen. Vesken i skinn er så lekker at jeg er fristet til å bruke denne som veske ute på byen! Jeg kommer definitivt til å bestille flere sminkevesker fra MAST. (Sendt inn 05.10.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Bowie Mini cosmetic bag Black - MAST

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur