Salg

Bowie Mini cosmetic bag Pink - MAST

MAST

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 299,00​

Spesial Pris 199,00​

MAST sminke- og toalettvesker. Kvalitet og profesjonalitet er viktige stikkord for de splitter nye veskene fra MAST. Veskene er i ekte skinn, og alle inneholder flere lommer som rommer alt du trenger å ha med deg av ulike produkter og redskap.
Size: W: 5 cm - L: 19 cm - H: 11 cm

- +

Beskrivelse

Detaljer

Endelig er de her! Våre egne MAST sminke- og toalettvesker designet av Makestyle. Vi ønsker å gi deg det beste på markedet til en grei pris, og kvalitet og profesjonalitet er viktige stikkord for de splitter nye veskene fra MAST. Veskene er i ekte skinn, og alle inneholder flere lommer som rommer alt du trenger å ha med deg av ulike produkter og redskap.

Size: W: 5 cm - L: 19 cm - H: 11 cm


Endelig kan vi presentere de fantastiske veskene vi er så stolte av!
Veskene i serien som vi har kalt "Bowie", har tre ulike størrelser, og det beste av alt; tre ulike farger å velge mellom.
Alle produktene fra MAST er av ypperlig kvalitet, og vi har brukt lang tid på å prøve ut og bestemme oss for design og utforming av de nye veskene.

Disse nydelige veskene i ekte skinn har flere innvendige lommer både med og uten glidelås, samt en lomme med glidelås på utsiden. På innsiden av de to største veskene er det i tillegg fester til 4 sminkekoster. På den minste vesken er det et bånd en kan ha rundt håndleddet så den enkelt kan bæres med seg.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Bowie Mini cosmetic bag Pink - MAST

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Gratis frakt

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur