Salg

Bowie Mini cosmetic bag Purple - MAST

MAST
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 299,00​

Spesial Pris 149,00​

MAST sminke- og toalettvesker. Kvalitet og profesjonalitet er viktige stikkord for de splitter nye veskene fra MAST. Veskene er i ekte skinn, og alle inneholder flere lommer som rommer alt du trenger å ha med deg av ulike produkter og redskap.
Size: W: 5 cm - L: 19 cm - H: 11 cm

- +

Beskrivelse

Detaljer

Endelig er de her! Våre egne MAST sminke- og toalettvesker designet av Makestyle. Vi ønsker å gi deg det beste på markedet til en grei pris, og kvalitet og profesjonalitet er viktige stikkord for de splitter nye veskene fra MAST. Veskene er i ekte skinn, og alle inneholder flere lommer som rommer alt du trenger å ha med deg av ulike produkter og redskap.

Size: W: 5 cm - L: 19 cm - H: 11 cm


Endelig kan vi presentere de fantastiske veskene vi er så stolte av!
Veskene i serien som vi har kalt "Bowie", har tre ulike størrelser, og det beste av alt; tre ulike farger å velge mellom.
Alle produktene fra MAST er av ypperlig kvalitet, og vi har brukt lang tid på å prøve ut og bestemme oss for design og utforming av de nye veskene.

Disse nydelige veskene i ekte skinn har flere innvendige lommer både med og uten glidelås, samt en lomme med glidelås på utsiden. På innsiden av de to største veskene er det i tillegg fester til 4 sminkekoster. På den minste vesken er det et bånd en kan ha rundt håndleddet så den enkelt kan bæres med seg.

Omtaler

NydeligOmtale av Maren
Samlet
fin farge (Sendt inn 19.01.2014)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Bowie Mini cosmetic bag Purple - MAST

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur