Gizmo Straightener - MAST Rettetang

MAST
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
1.499,00​

 • Gizmo professional straightener. Et multi-verktøy for daglig bruk med avansert teknologi. Du vil merke med en gang at denne rettetangen skiller seg fra andre rettetenger. Alle funskjoner og deler er valgt av øverst kvalitet for å skape noe unikt og en merkbar forskjell ift andre rettetenger på markedet.

 • Premium Tourmalin plater i titanium med vibrering retter ut håret raskt og lukker det åpne skjellaget på en skånsom måte, og hindrer skade på den ytre delen av hårstrået. Forsegler og holder på hårets fuktighet og eteriske oljer. Fjerner frizz og gjør håret anti-statisk.

 • Vibrasjon teknologi som gjør at pleieproduktene du bruker blir infiltrert bedre inn i håret.

 • Retter håret raskere og med mindre varmepåkjenning. Gizmo er også fantastisk å krølle håret med.

 • Kjøp 2 for 1.199,00​ pr. stk. og spar 21%
 • Kjøp 3 for 1.099,00​ pr. stk. og spar 27%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Gizmo Straightener er virkelig et multi-verktøy! Premium Tourmalin plater i titanium med vibrering retter ut og lukker det åpne skjellaget på en skånsom måte, og hindrer skade på den ytre delen av hårstrået. Gizmo leveres med en helt ny vibrasjonsteknologi og har titanium plater som gjør mindre skade på håret. Dette er en rettetang du kan bruke daglig - og på mange forskjellige måter.
- Forsegler og holder på hårets fuktighet og eteriske oljer. Fjerner frizz og gjør håret anti-statisk.
- Fører til glattere og mer silke-aktig hår. Langvarig resultat.
- Beskytter farge og forsinket "fading"
- Profesjonelt resultat på kort tid.
- Passer for alle hår, lengder og tykkelser
- Vibreringen kan slås av og på med en knapp.
- Er vibreringen på, vil tangen vibrere idet du klemmer sammen platene.
- Vibrasjonen gjør at pleieproduktene du bruker før retting blir infiltrert i håret, og håret får mer nytte av de beskyttende ingrediensene.
- I tillegg fordeles varmen fortere med vibreringen, og med mindre varmepåkjenning.
- Varmestrålene vil komme bedre igjennom alle hårstråene som gjør at du nok vil merke at tangen glir raskere gjennom håret uten at du må "ta i" og at resultatet blir enda glattere.
Gizmo er itilegg fantastisk å krølle håret med, og med vibreringen går krøllingen ekstra lett.
Vi har valgt titannium plater som ekstra skånsomt for håret og varmeeffekten blir badre bedre og
bedre for hver retting, uten å gi håret unødvendig varmepåkjenning.

220-240 V

Spesifikasjoner

Specification

 • Premium Tourmalin plater i titanium med vibrering
 • Vibreringen kan slås av og på med en knapp
 • Digital varmeregulering opp til 230 grader
 • Oppbevaringspose og fingerhanske følger med gratis
 • 2 års garanti
 • Roterende ledning

Omtaler

Fantastisk rettetangOmtale av Renas
Samlet
Håret ser helt fantastisk ut etter å ha rettet det med denne rettetangen ???? (Sendt inn 12.04.2018)
Beste jeg har prøvd!Omtale av Nancyppotwin
Samlet
Kjempe bra slettetang som gjør jobben den skal, både kjapt og uten å slite sånn på håret! Elsk, bare testa venninna mi sin, så ønsker meg virkelig en slik selv!! (Sendt inn 10.04.2018)
Super rettetangOmtale av S
Samlet
Denne er den beste jeg har prøvd, anbefales! (Sendt inn 09.04.2018)
Beste rettetanga!Omtale av Turid
Samlet
Beste rettetanga jeg har hatt! Sliter ikke slik på håret som andre jeg har prøvd. Anbefales! (Sendt inn 08.04.2018)
Rettetang????Omtale av Thea Larsen
Samlet
Min rettetang ble nettopp ødelagt.. er veldig avhengig men har ikke råd akkurat nå❤️ Den ser kjempe bra ut, ønsker meg den veldig!! (Sendt inn 05.04.2018)
WowOmtale av Laila
Samlet
Dette er en rette tang som er verdens beste. Den må prøves du blir så fornøyd med håret ditt. (Sendt inn 27.01.2018)
Amazing Omtale av Zesamakeup
Samlet
Beste rettetangen jeg noen sinne har eiet. Har ganske tykk og masse hår. Mens andre rettetang ødela håret og gjorde det rart, gjør denne jobben sin. Og har en så fin eske, og støvpose. Utrolig vakker farge. Og vibrering gjør at håret blir fortere rett som sliter mindre på håret. Fantastisk produkt som jeg er helt forelsket i. (Sendt inn 17.01.2018)
:)Omtale av Madelen
Samlet
Har veldig lyst på denne<33 (Sendt inn 17.01.2018)
Kjempe fornøydOmtale av Christy
Samlet
Er så fornøyd med denne rettetangen! Den varmes opp raskt og håret blir så glatt og fint. Elsker at håret bare sklir igjennom og lugger ikke i det hele tatt. Det er den beste rettetangen jeg har brukt også digger jeg at den er lilla! (Sendt inn 09.12.2017)
Bra!Omtale av Marie
Samlet
Jeg retter ikke håret mitt veldig ofte, men når jeg gjør det så bruker jeg som regel denne. Det er en bra rettetang. Før jeg kjøpte den hadde jeg hørt at det var den beste rettetangen som finnes av diverse YouTubere og bloggere, men SÅ bra er den egentlig ikke. Grunnen til at den får kun 4 stjerner er vel fordi jeg har prøvd bedre rettetenger før, men det betyr ikke at den ikke er bra, det betyr bare at det finnes bedre :) (Sendt inn 12.04.2017)
Det nest besteOmtale av Catrine
Samlet
Helt grei rettetang, men om jeg kunne valgt igjen hadde jeg nok gått for GHD. Håret har en tendens til å sette seg fast rundt kantene på varmeplatene, dermed lugger det litt og man må bruke tid på å fjerne hårene. Ellers veldig fint design, og et stort pluss at man kan justere varmen selv! (Sendt inn 03.03.2017)
KjempefornøydOmtale av Lilly
Samlet
Har hatt rettetangen i et par måneder nå. Kjempefornøyd med både produktet, service og leveranse :) (Sendt inn 05.02.2017)
JanetteOmtale av Rettetang
Samlet
Fikk denne i julegave fra mine søsken, er virkelig fornøyd med den! Lett og lage krøller med også. Den har jeg lenge hatt lyst på! (Sendt inn 28.12.2016)
SuperOmtale av Linn
Samlet
Den beste eg har prøvd (Sendt inn 28.12.2016)
Beste jeg har prøvd! Omtale av Kine
Samlet
Elsker virkelig denne rettetangen! Den varmer seg fort opp og er klar til bruk på bare sekunder, vibreringen gjør også at jeg føler håret blir fortere rett og kjennes silkemykt ut etterpå. :) dette er virkelig en rettetang jeg anbefaler! :) (Sendt inn 28.12.2016)
Superbra! Anbefales Omtale av Tonje
Samlet
Dette er en rettetang som fort blir varmet opp og klar til bruk, og når du bruker den går det fort til du har alt håret rettet. Den er bare superbra og kan virkelig anbefales! Det er så bra at den ikke sliter og ikke er dårlig for håret på noen måte, det har mye å si! Anbefaler mast-produktene til alle venninner! (Sendt inn 28.12.2016)
Den beste jeg har prøvd!❣️Omtale av Regine
Samlet
Jeg har sikkert hatt 4 glattetanger før denne da jeg kjøpte denne i høst, og jeg må si den er best av de jeg tidligere har kjøpt! Du trenger ikke bruke lang tid for å få håret fint og glatt med denne glattetangen, i hvert fall ikke om man har litt slitt hår med fall i slik som jeg selv har. Den blir også fort varm, og funker supert til å lage fine bølger i håret :) og supert at det følger med en fingerhanske slik at man ikke brenner fingertuppene ;) hvis du trenger en god glattetang, så ville jeg definitivt ha gått for denne! :D (Sendt inn 28.12.2016)
Fargen skufferOmtale av Hanna
Samlet
Utrolig bra rettetang, er storfornøyd med den, MEN fargen er ikke lik som bildene... Likte denne fargen så godt, men den jeg fikk er mere rosa-lilla desverre :-/ (Sendt inn 25.12.2016)
Virker råbra!Omtale av Anette
Samlet
Jeg vent om flere som har denne og er SUPER fornøyd, kunne så gjerne tenke meg en sånn selv (Sendt inn 06.10.2016)
LoveOmtale av MAST-elskeren
Samlet
Jeg har lenge ventet med å bestille denne, men denne uken slo jeg til. Det må være den beste avgjørelsen jeg har gjort! Ble frelst av begge krøllstavene fra MAST, og nå ble jeg enda mer frelst av Gizmo. Jeg har utrolig krøllete hår, mye hår men tynne hårstrå, alle mine tidligere rettetenger har revet meg i håret og tatt lang tid før det ble helt rett, mens denne tok under 10 minutt og jeg har aldri hatt så rett hår før! Dessuten var den utrolig bra til å lage krøller, bølger og volum i håret. Elsker mast <3 (Sendt inn 29.04.2016)
stort sett braOmtale av madeleine
Samlet
Må jo bare si at på mange punkter er denne veldig bra, hatt den i litt over et år. Eneste negative er at den lover å minske elektrisk hår , noe jeg heller synes den øker ! (Sendt inn 20.03.2016)
fantastiskOmtale av silje
Samlet
elsker denne glattetangen, første og eneste jeg har eid, jeg er vertfall superfornøyd med denne, glatter ut håret raskt, og uten å slite på håret, tipp topp tommel opp : D (Sendt inn 09.03.2016)
Fantastisk!Omtale av Sandra
Samlet
Et ord WOW!! Denne er bare helt fantastisk!! Anbefales! :D (Sendt inn 26.02.2016)
Super fornøyd!Omtale av Marie
Samlet
Jeg har aldri prøvd en rettetang som retter så bra før! Jeg virkelig elsker at den har vibrering, den retter håret mye raskere hvis du har vibrering. (Sendt inn 10.01.2016)
Super!!Omtale av Maritha
Samlet
Har lenge vurdert å kjøpe denne, noe jeg tilslutt gjorde og jeg er SÅ FORNØYD!!!
Anbefales på det sterkeste <3 (Sendt inn 03.01.2016)
BRAOmtale av EVA
Samlet
Fikk den idag og fikk testet den. Den er kjempe bra . Jeg har prøvd remington,babyliss,GHD og fler og ingen retter ut håret så kjapt som denne her. Håret blir glatt og glansfullt . Enda ett flott produkt fra makestyle jeg digger. (Sendt inn 19.12.2015)
In loveOmtale av Victoria
Samlet
Elsker denne! Jeg har utrolig krøllete hår, hvert fall nederst og denne tanga er den eneste som klarer å rette de ut! (Sendt inn 12.12.2015)
Beste rettetangenOmtale av AB
Samlet
Jeg har 2 forskjellige GHD glattetenger og trodde jeg var fornøyd. Så leste jeg bloggen til Kristina Andersen og måtte prøve Cizmo, denne sliter mye mindre på håret mitt, bruker mye mindre tid på å glatte håret og nå
Bruker den og til å krølle håret
Kjempe fornøyd (Sendt inn 06.12.2015)
Helt fantastisk!!Omtale av
Samlet
Denne er helt fantastisk!! Har tykt og mye fall i håret, men denne fikser problema. Håret blir mykt, glansfult og helt rett! (Sendt inn 03.12.2015)
Elsker denne!!Omtale av Veronica
Samlet
Helt fantastisk glattetang som reduserer tiden det tar å glatte håret. Jeg har tykt, krøllete hår så jeg merket det godt hvor mye bedre denne er enn alle andre jeg har prøvd. Min mor prøvde den også og er like frelst som jeg! (Sendt inn 26.11.2015)
Den beste av alle ! Omtale av Henriette
Samlet
Jeg har veldig tykt og vanskelig hår. Og har derfor hatt veldig mange tenger, som ikke gjør jobben sin. Derimot denne stritanga, helt super! Jeg merke også stor forkjell med vibrasjon og uten. Håret er lengre stritt og blir veldig mykt, når jeg bruker vibrasjonen, og tuppene blir ikke så frissete.

Toppel opp for den stritanga, og fortjener lett 5 stjerner hos meg ! (Sendt inn 08.11.2015)
FlottOmtale av Cila
Samlet
God å bruke (Sendt inn 08.11.2015)
Helt klart bestOmtale av Mallæ
Samlet
Har hatt denne et år ca og er superduper fornøyd. Jeg retter håret mitt flere ganger i uken og har testet en rekke rettetanger og denne kommer jeg aldri til å gå fra :) tommel opp (Sendt inn 08.11.2015)
Love itOmtale av Sirawan
Samlet
Elsker denne (Sendt inn 08.11.2015)
Beste rettetang noen gangOmtale av Amanda
Samlet
Skulle kjøpe ny rettetang og var usikker på kass eg skulle velge. men etter anbefalinger så ble det denne. Har ikke angret et sekund. Er den beste retteangen jeg noen sinne har prøvd. Og viberasjon funksjonen er helt fantastisk. :-) :-) (Sendt inn 07.11.2015)
Fin til hverdag og festOmtale av Milla
Samlet
Gizmo straightner er en innertier av rettetenger og også perfekt til å lage fine, store og glamorøse krøller. La håret ditt skinne med Mast sin skånsomme rettetang. Jeg elsker den. (Sendt inn 06.11.2015)
Veldig bra!Omtale av Ingrid
Samlet
Veldig bra rettetang, som ikke sliter mye på håret. Jeg elsker den, og anbefaller den til alle! (Sendt inn 05.11.2015)
Tidenes beste rettetang!Omtale av Tuva IH
Samlet
Gizmo rettetangen er helt fantastisk! Den holder alt de lover i beskrivelsen og enda litt til! Dette er den eneste rettetangen jeg har prøvd som faktisk klarer å håndtere mitt frizzy og krøllete hår og gjør det silkemykt! :-D (Sendt inn 05.11.2015)
den eierOmtale av best
Samlet
hørt mye positivt om denne og har såååå lyst på (Sendt inn 05.11.2015)
Elsk!Omtale av Hairdresser3
Samlet
Denne rette tangen er bare helt genial! Anbefales på det sterkeste (Sendt inn 11.10.2015)
Fantastisk! Omtale av Karoline
Samlet
Denne rettetanga er helt fantastisk! Den sliter ikke på håret mitt i det hele tatt, og den er enkel å håndtere. Den passer perfekt til både retting og krølling! Den passer til alle hårtyper, da man kan stille temperaturen, noe som passer meg utmerket. Jeg elsker alt ved den, spesielt det at den vibrerer, jeg føler at den glir letter gjennom håret med det :) Når jeg bruker denne rettetanga får jeg veldig glatt og glansfullt hår. Anbefales til alle som er på jakt etter rettetang!!!! (Sendt inn 27.09.2015)
Super slettetang!!!Omtale av Connie
Samlet
Elsker min Gizmo! Har hatt den i noen måneder nå, og kunne ikke vært mer fornøyd. Vibreringen er helt genial og gjør at slettingen går unna på et blunk! Med gizmo kan man også lage flotte krøller <3 (Sendt inn 26.09.2015)
Love it! Omtale av Tonje
Samlet
Har bare et ord, og det er fantstisk! Anbefales på det sterkeste :-) (Sendt inn 15.09.2015)
LoveOmtale av ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samlet
hører veldig mye skrytt om mast rettetangen (Sendt inn 10.06.2015)
RettetangOmtale av Synnøve Raad
Samlet
Veldig fint at den ikke sliter på håret slik som andre rettetenger. 5/5 stjerner! :) (Sendt inn 10.06.2015)
Beste rettetangen jeg har hattOmtale av Guro
Samlet
fikk min i posten i går, etter 6 ukers venting. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! dette er den beste rettetangen jeg noen sinne har hatt, og håret ser ikke slitt ut etter du har rettet det.
kan virkelig anbefales:) (Sendt inn 27.05.2015)
Ny favorittOmtale av Anette
Samlet
Jeg har brukt GHD og andre frisør rettetanger, men denne må jeg si overgår de fleste jeg har prøvd. Jeg er veldig avhenging av rettetang da denne blir brukt daglig. Det går utrolig fort å rette håret og jeg har mye krøller. Så dette er absolutt en anbefaling fra meg. Her får du mye for pengene (Sendt inn 04.12.2014)
Elsker vibreringOmtale av Rannveig
Samlet
Vibreringen er genialt. Jeg merker stor forskjell med og uten vibrering. Jeg føler vibreringen gjør at håret retter seg lettere ut. Jeg hadde MAST vol.2 fra før og har nå enda et mast produkt jeg er fornøyd med :) (Sendt inn 16.11.2014)
Beste jeg har prøvdOmtale av Siv-Kathrin
Samlet
Jeg har aldri skrevet en anmeldelse før, men nå måtte jeg bare gjøre det. Kjøpte denne for en uke siden, og har ikke angret et sekund! Denne rettetangen fortjener noen gode ord. Jeg tenkte den var som andre på markedet siden prisen var grei. Men jeg har brukt ghd i alle år, og denne retter mye raskere, og det hadde jeg ikke trodd. Jeg prøvde med og uten vibrering, og følte at den rettet lettere og bedre med. Selv om det var uvandt. Nå har jeg blitt vandt med det og bruker alltid vibrering. Er avhengig av rettetang, og siden min ghd var 2 år gammel så håpet jeg at jeg hadde valgt riktig, og ble veldig positivt overrasket da jeg fant ut at dette er den beste jeg har prøvd. Jeg har prøvd mye fra elkjøp, og den er såklart bedre enn det, men at den skulle være så mye bedre enn den ghd jeg hadde nå, hadde jeg ikke forventa. Positivt overrasket! :) (Sendt inn 14.11.2014)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Gizmo Straightener - MAST Rettetang

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
 • Sikker betaling

 • Originale varer

 • Fri frakt fra 500,-

 • Frakt 1-3 dager

 • 90 dager retur