Salg

MAST - Vol. 2 big curler

MAST
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 1.499,00​

Spesial Pris 1.299,00​

Dette er norges mest omtalte krøllstav. 


Mange frisører rundt om i Norge bruker denne krøllstaven når de styler sine kunder og den er omtalt som favoritt krølltangen til topp-bloggerne. MAST vol. 2 er det perfekte vektøyet for "big curls". Hvis du vil ha elegante, store bølger som gir deg en sofistikert look, så er denne perfekt for deg.
Krølltangen fra MAST er et proffesjonelt verktøy laget for å utforme delikate bølger, krøller og struktur. Den er veldig enkel å bruke, det er bare å rulle håret rundt den sylformede tangen.
Krølltangen er 38 mm tykk og lager store, flotte og naturlige krøller. Samme krølltang finnes også i mindre størrelse på 25mm (MAST vol. 1). Oppbevaringspose og varmebeskyttende hanske følger med gratis.
Se video! Mer info under utvidet info.

  • Kjøp 2 for 1.099,00​ pr. stk. og spar 16%
  • Kjøp 3 for 999,00​ pr. stk. og spar 24%
  • Kjøp 4 for 749,00​ pr. stk. og spar 43%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Nå med gratis oppbevaringspose og fingerhanske med i pakken! Vi ønsker å gi deg det beste på markedet til en grei pris, og kvalitet og profesjonalitet er viktige stikkord for "Exclusive conical curler" fra MAST.
I pakken følger det med en varmeresistent hanske som du kan ha på når du krøller håret så du ikke brenner fingrene. I enden av tangen er det også en kald tupp som gir deg muligheten til å hvile fingrene mens du krøller slik at du ikke brenner deg.

Krølltangen har en digital skjerm som viser hvor mange grader jernet er varmet opp til. Det kan varmes opp til 210 grader og du kan enkelt stille på gradene selv fra 160-210. Vi anbefaler å ikke bruke max temperatur hvis du har slitt og veldig behandlet hår, siden varmeredskap kan slite på håret. Ideell varme er 180-190 grader.

Husk varmebeskyttende spray før du krøller håret, og spray gjerne med litt hårspray etter krølling for at krøllene skal sitte lengre. Hvis du ønsker korketrekkere anbefaler vi å ikke ta så mye i håret etter krølling. Ønsker du mer naturlige krøller og mer volum kan du dra fingrene igjennom håret fra roten og ut.

Spesifikasjoner

Specification

- Bruksanvisning og sikkerhetsveiledning følger med i esken
- Varmeresistent hanske følger med GRATIS
- Digital temperaturkontroll
- 2,5 m ledning
- Max temperatur 210 grader
- 110-125V/220-240V, 60 HZ, 45 W
- 2 års garanti

Omtaler

SuuuperOmtale av Anne-Maren
Samlet
Utrolig super stav! Bare elsker den (Sendt inn 03.01.2017)
Omtale av Mariann
Samlet
Magi (Sendt inn 02.01.2017)
Omtale av Mariann
Samlet
Magi (Sendt inn 02.01.2017)
ElskOmtale av Mariongjelsten
Samlet
Ønsker meg den så sykt mye! Har hært så mye fantastisk om den (Sendt inn 01.01.2017)
Bra!Omtale av MSveinsvoll
Samlet
Kjempe godt produkt som har hjulpet meg flere ganger. Enkel å håndtere og gir myke fine krøller/bølger! (Sendt inn 30.12.2016)
Veldig veldig braOmtale av Marte
Samlet
Verdens beste krøllatav!! Elsker den (Sendt inn 30.12.2016)
Kjempe god!Omtale av Jeanette
Samlet
Fantastisk god krølltang, gir store å flotte krøller!
(Sendt inn 30.12.2016)
Fantastisk Omtale av Anne Mette
Samlet
Beste jeg har prøvd! Fantastisk fine krøller (Sendt inn 28.12.2016)
Fantastisk!Omtale av Madelen
Samlet
Elsker denne krølltangen! Den gir store, fine krøller og har aldri vært mer fornøyd med håret mitt som etter jeg brukte denne. Krølltangen varmer seg raskt opp og er enkel å bruke. Vil absolutt anbefale denne! (Sendt inn 28.12.2016)
Beste Omtale av Rojda
Samlet
Jeg har så liste en krølletang min første ønsket på bursdag 7.mai (Sendt inn 25.04.2016)
FantastiskOmtale av Beste krøllstav
Samlet
Denne krøllstaven er den beste jeg noen gang har brukt, du får store elegante krøller. Man føler seg litt som Victoria secret modellene med de fine krøllene. (Sendt inn 02.01.2016)
Fornøyd!Omtale av Marie
Samlet
Enkel å krølle med! Gir fine og hverdagslige krøller :)
Beste krølltang jeg har prøvd til nå! (Sendt inn 26.12.2015)
FornøydOmtale av Malin
Samlet
Endelig kom denne, etter å ha ventet i (3 uker!!), og måtte selvfølgelig teste den med en gang. Den kom i en fin forpakning og varmet seg fort opp. Den krever litt teknikk til å begynne med da jeg brente meg flere ganger.. Men da er det bare å øve :) Ble fornøyd med resultatet, men viktig å bruke spray for å få de til å holde! Ønsker du ordentlige krøller bør du kjøpe vol.1, da denne kun gidde slakke lange bølger. Jeg er kjempefornøyd med den og kommer til å få masse bruk for den fremover :) (Sendt inn 04.12.2015)
god krøllstav men med forbedringspotensialeOmtale av dwea89
Samlet
Jeg testet (så klart) krøllstaven med en gang jeg hadde hentet den på posten og oppdaget fort en liten fallgruve for en ellers god krøllstav, ikke misforstå! Det er en veldig fin stav jeg kommer til å bruke mye fremover.

Men til det som kunne vært bedre. Det er at mellom kjeramikken og håndtaket så er det en en liten sort plastikkring som har en "stativ" funksjon for at jernet ikke skal ligge rett på bordet, som er bra, men resten av denne ringen er i en slak bakke fra jernet og ned mot håndtaket som fører til at hår kan skli ned og sette seg litt fast om du ikke passer på, ikke en dealbreaker, og jeg skjønner det gir et sleaked design, men jeg trur det hadde vært bedre for selve jernet om det hadde hatt en liten barriere opp på kanskje max 0,5 cm for å unngå at dette skal skje.

en ærlig tilbakemelding fra en ellers fornøyd kunde :) (Sendt inn 03.12.2015)
AmazingOmtale av Vanessa
Samlet
Jeg er veldig kresen når det kommer til krøller og hvordan resultatet blir. Men denne krølltangen er virkelig den beste jeg prøvd, og jeg har prøvd mange fra ulike merker. Den gir det nydelige krøller som varer kjempe lenge :)
Anbefales! (Sendt inn 09.11.2015)
Desidert beste krølltangOmtale av Tina
Samlet
Krøllene etter bruk av denne krølltangen er bare helt nydelige. De ligner på englekrøller rett og slett (Sendt inn 08.11.2015)
Fantastisk Omtale av Lone
Samlet
Elsker virkelig denne krølltangen. Den gir meg et veldig fine krøller. (Sendt inn 08.11.2015)
Den beste!Omtale av Dina
Samlet
Den er kjempe bra, har et fint design og lager kjempe fine krøller! For å si det enkelt den er (Sendt inn 08.11.2015)
Simply the best!Omtale av Tiril
Samlet
Har prøvd flere ulike, men denne er absolutt best! Lager fine, store krøller og den ser også supersøt ut. Den blir også fort varm før bruk, og kjøler seg fort ned igjen etter bruk, så det blir ingen kjedelig ventetid. Anbefales på det varmeste!:) (Sendt inn 08.11.2015)
PerfektOmtale av Ramona
Samlet
Denne krølltangen lager perfekte krøller. Enkel å bruke, og krøllene holder :) (Sendt inn 08.11.2015)
Perfekte krøllerOmtale av Hege Halvorsen
Samlet
Jeg har begge mast curlerene og begge er topp til hvert sitt bruk :) (Sendt inn 08.11.2015)
God krølltangOmtale av Susanne
Samlet
Gir veldig fine krøller, men dessverre så holder håret mitt dårlig på krøller, og det var ikke noe unntakt med denne. Men varmes fort opp, og er ellers bra. (Sendt inn 07.11.2015)
Fantastisk!Omtale av Trine
Samlet
Denne krølltangen er bare helt unik!:-) Den varmes fort opp og du får helt fantastiske fine krøller som varer i flere dager:-)
Jeg digger den!!:-) (Sendt inn 07.11.2015)
Helt fantastisk krølltang!Omtale av Irmelin
Samlet
Jeg vil absolutt anbefale denne krølltangen! Jeg fikk den i julegave i fjord, og har siden da vært min favoritt. Vi alle har sikkert prøvd krølltanger der krøllene går ut fortere enn du får sagt "hei". Men denne krølltangen holder bra på krøllene i lang til, ved bruk av litt hårspray. En annen grunn til å anbefale denne krølltangen, er at den gir naturlige krøller. Altså krøller man kan gå med både til fest og hverdags. Den er også super lett å bruke, og tar ikke lang tid. (Sendt inn 06.11.2015)
MAST makes my day!Omtale av Silje
Samlet
Jeg har alltid vært glad i å fikse å style håret mitt, og har vært gjennom utallige farger, hårlengder og diverse frisyrer. Til jul for 2 år siden fikk jeg MAST vol2 i julegave av storesøster, og jeg har aldri måttet tenke meg om to ganger før jeg krøller håret! Jeg er totalt forelsket! Vol2 er det beste hårredskapet jeg eier, og den gir meg helt perfekte krøller! Hver gang jeg bruker Vol2 får jeg alltid komplimenter på håret mitt, og det gjør alt bare så mye bedre!
Hvis du ønsker fine og perfekte krøller uansett hårdag eller hva du skal er MAST Vol 2 alt du trenger! (Sendt inn 05.11.2015)
FantastiskOmtale av Solfrid
Samlet
Helt fantastisk krølltang! Enkel å bruke, og man oppnår et flott og naturlig resultat (Sendt inn 05.11.2015)
Rojda Omtale av Rojda
Samlet
Jeg ønsker den (Sendt inn 05.11.2015)
Love it ! Omtale av Tonje Sørvik Larsen
Samlet
Ønsket meg denne til julegave av mamma og pappa i fjor, og fikk den! Siden da har jeg krøllet håret med den minst en gang i uken fordi krøllene blir så utrolig vakre! Den blir fort varm og krøllene holder lenge. Er også et pluss at varmen kan reguleres og at ledningen er så lang :-D Var i en fin eske, og det var også med en varmebeskyttende pose til krøllstaven. Elsker designet<3 (Sendt inn 05.11.2015)
Fantastisk!Omtale av Anna
Samlet
Superfornøyd med denne!
Verdt hver eneste krone.
Anbefaler virkelig (Sendt inn 05.11.2015)
Perfekt!Omtale av Madeleine
Samlet
Fantastisk krøllstav som kommer i ekslusiv innpakning. Greit å ha ekstra veske til den når man skal ut på reise. Den varmes opp kjapt, greit med at man kan ha på ekstra varme for meg med tykt hår. Krøllene blir veldig fine, og varer lenge. Anbefales på det sterkeste. Holder på å sparer til å kjøpe mer fra serien. (Sendt inn 05.11.2015)
Super!Omtale av Yngvild
Samlet
Super krøllstang! Varmes fort opp og lager de nydeligste krøllene! <3 (Sendt inn 12.10.2015)
braOmtale av Eveline
Samlet
en super krølltang;) (Sendt inn 12.10.2015)
Hollywood krøllerOmtale av Malin Therese
Samlet
Perfekt dersom man ønsker "naturlige krøller". Ser utrolig lekkert og glamorøst ut! (Sendt inn 11.10.2015)
FornøydOmtale av Aimee
Samlet
Veldig fornøyd med denne! Jeg har veldig langt hår og denne lager akkurat de krøllene jeg ønsker som blir et ganske naturlig resultat, og ikke minst en fin pris.
Jeg har lett etter en slik på butikkene, men fant aldri str jeg ønsket. (Sendt inn 11.10.2015)
Supergod!!Omtale av Linda
Samlet
Veldig fornøyd med min krøllstav fra MAST! Anbefales :) (Sendt inn 10.10.2015)
perfekte hverdagskrøllerOmtale av Hanne
Samlet
Bruker ofte denne til hverdags for å få litt liv i håret. Det går raskt og krøllene blir lekre! Til fest bruker jeg oftest den minste, men har også brukt denne samtidig som den minste for å få litt forskjellige "tilfeldige krøller" :-)
Har anbefalt denne til flere venninner og de har lånt den flere ganger :-)
Perfekte "englekrøller" :-)
Jeg brandt meg ofte i begynnelsen, da jeg har vært vant til krølltang der man fester håret fast. Men øvelse gjør mester :-) (Sendt inn 27.09.2015)
Fantastisk produkte!Omtale av Faith Simonsen
Samlet
En av de beste produktet jeg noensinne har prøve og for all del det bare gir deg den perfekte store krøller med en sexy look at noen kvinner ville elske! Utrolig fantastisk produkte (Sendt inn 26.09.2015)
Naturlige krøller!Omtale av Sofie Schenström
Samlet
Jeg har alltid lett etter en god krølltang som lager fine og naturlige krøller som holder lenge, og nå trenger jeg ikke lenger å lete fordi nå har jeg denne fantastiske krølltangen! Denne sammen med en god settingspray så er du klar for en hel kveld med flott hår (heeelt til du vasker håret igjen!) (Sendt inn 26.09.2015)
fantastisk fine krøller!Omtale av Ingrid A.
Samlet
Med denne krøllstangen får jeg fantastisk fine, myke krøller. Eneste minus er at de holder i en halvtime før de faller ut igjen. Noen tips? (Sendt inn 09.12.2014)
Min beste anbefaling!Omtale av Secret Diamond Fashion
Samlet
Her er det absolutt ingen tvil om at denne og volum 1 er et MUST å ha.. Denne er helt vidunderlig å krølle med. Leveringen går så raskt at du nesten ikke rekker å vente på den =) Alle tomler opp! (Sendt inn 16.11.2014)
Helt nydeligOmtale av Sofie
Samlet
Jeg må starte med å si at pakningen denne kommer i er nydelig. Den kommer i en enkel, men superfin pakning, og selve krølltangen er suuper fin, så man ser at det er veldig profesjonelt. Krøllene krølltangen lager er bare helt perfekte! (Sendt inn 23.10.2014)
Supert!Omtale av Zuzanna
Samlet
Den beste krølltang jeg har prøvd :D anbefaler å kjøpe den hvis du elsker perfekt krøllete hår. (Sendt inn 10.08.2014)
Helt fantastisk!Omtale av mareen
Samlet
Nydelige store krøller som er perfekt til hverdag og fest! De holder utrolig lenge og funker knall med hårproduktene jeg har. Den beste og mest brukte bursdagsgaven så langt! (Sendt inn 10.08.2014)
Herlig!Omtale av Julie
Samlet
Denne krølltangen gir fantastisk nydelige krøller :) bør prøves! (Sendt inn 19.01.2014)
fantastiskOmtale av tt95
Samlet
dette er uten tvil den beste krølltangen jeg har prøvd. krøllene blir kjempe fine og store, og holdt hele kvelden. det eneste minuset er at man fort kan brenne seg på slike krøllstaver, noe jeg nettopp gjorde selv. men det finnes vel hansker man kan kjøpe for dette? (Sendt inn 29.12.2013)
Romantiske krøllerOmtale av Krøllstav 2
Samlet
Kjøpte først en krøllstav, men i og med at vi har flere jenter i huset, så måtte jeg gå til innkjøp av en til. Slik kan vi variere krøllene man ønsker, fra korketrekkere til større romantiske krøller :-) Anbefaler å inneha begge krøllstavene, for variasjonen sin skyld :-) (Sendt inn 29.12.2013)
Ingen over, ingen ved siden av!Omtale av Anette
Samlet
Prøvd den hos ei venninne, og venter nå i skrivende stund på at min egen skal dumpe ned i postkassen. Store naturlige fine krøller og lett og bruke! (Sendt inn 29.12.2013)
Store fine krøller!Omtale av Hedda
Samlet
Denne er best! Den lager store og fine krøller og krøllene passer perfekt til hverdag, men også til bursdag! (Sendt inn 29.12.2013)
Elegante krøller!Omtale av Linn
Samlet
Når jeg krøller håret, så bruker jeg kun denne! Den er så fantastisk! Krøllene blir fyldige og vakre, og krøllene ser egentlig ganske naturlig ut også. Håret blir utrolig flott, og jeg legger disse krøllene under kategorien: elegant! Det er fordi de er så vakre, men samtidig enkle. Med MAST vol. 2 blir ikke krøllene for mye eller for overdådig, men fyldige og elegante! Noe som brukes både til hverdag og til spesielle anledninger. Ikke minst er denne krølltangen lett å bruke. Anbefales på det sterkeste. (Sendt inn 29.12.2013)
SuperOmtale av Ragnhild
Samlet
Har prøvd denne hos en venninne og den lager utrolig fine krøller. Står høyt på min ønskeliste. (Sendt inn 29.12.2013)
Superbra!Omtale av Oda
Samlet
Denne krølltangen får deg til å føle deg som en kjendis! Den er utrolig lett å krølle med å gir deg store, fine krøller. (Sendt inn 29.12.2013)
Helt fantastisk! Omtale av Ebru
Samlet
Utrolig bra krølltang som gir flotte krøller. Det beste er at det ser så naturlig ut! Absolutt must have til alle anledninger! (Sendt inn 29.12.2013)
Must have!Omtale av Eline
Samlet
Dette er en fantastisk krølltang som gir utrolig naturlige, pene, store krøller. Anbefales! (Sendt inn 29.12.2013)
Nydelig !Omtale av Marit
Samlet
Elsker de store naturlige krøllene !! (Sendt inn 29.12.2013)
Må skaffe seg en !Omtale av Nora Hansen
Samlet
Dette er den beste krølltangen jeg har prøvd. Prøvde av en venninne og jeg bare MÅ skaffe meg en slik selv. Krøllene ble så nydelige, de gav hele meg en ny look samtidig som de gjorde meg elegant og vakker. Fungerer like bra til hverdags som til fest !
LOVE IT ! (Sendt inn 07.08.2013)
Magisk!Omtale av Silje Aune
Samlet
Fikk denne til bursdag av kjæresten min, og kunne ikke vert mer fornøyd! Den er morsom og lett å bruke, samtidig som den blir raskt varm. Har fått utrolig mange komplemang om at håret mitt ser glatt og fint ut etter jeg har brukt denne. Bruker den flere ganger i uken! (Sendt inn 07.08.2013)
KrølltangOmtale av Hanne Egeland
Samlet
Veldig god krølltang, som lager flotte, store krøller! Har brukt den en del, og er superfornøyd! :) (Sendt inn 07.08.2013)
Veldig bra!Omtale av Mariann
Samlet
Veldig fine og store krøller, men holder bedre ved bruk av hårspray! :) (Sendt inn 31.07.2013)
:)Omtale av Eva Kristin
Samlet
Fekk denne krøllstaven i posten for ca. Tre veke sidan, og har aldri vært meir fornøgd!
Andre produkt eg har prøvd,lagar ikkje krøllar, og håre er like flatt igjen etter max to timar. Med denne har eg krølla håre, sove med det og sleppe å gjere noko med håre dagen etter. Einaste forakjell er att krøllane blir litt slappare!
Eg har og ganske tykkt hår, men brukar max.20 min på alt, og då er det heilt perfekt!
Har anbefalt denne til alle vennane mine som slite med samme problem:)
Abselutt verdt alle pengane. (Sendt inn 30.07.2013)
Super!Omtale av Cathrine
Samlet
Jeg personlig er utrolig fornøyd med krølltangen, og den gir deg skikkelig Victoria's Secret krøller. Eneste negative jeg har å si, er at krøllene faller ut igjen etter bare noen få timer. (Sendt inn 30.07.2013)
Beste måten å få krøller på!Omtale av Kristina
Samlet
Jeg har prøvd ALT for å få krøller i mitt litt for tynne og korte hår, men denne gav meg krøller som så store og fine ut! Og de holdt hele kvelden! Kunne ikke vært mer fornøyd - denne anbefales :) (Sendt inn 30.07.2013)
Omtale av Eva
Samlet
Denne kom i fin og elegant forpakning.Testet tangen tre ganger ,og denne må man trene på teknikken på,for jeg brant meg litt.Jeg får ikke til å få krøller med denne,for de faller rett ut igjen etter noen minutter,men kan være mitt hår men vet ikke.Men det blir fine bølger i håret og enkel å bruke og håret blir fint .Hvis man ønsker krøller ville jeg nok kjøpt den lille tynne....som jeg ønsker meg.Men jeg kommer til å bruke denne mye for det. (Sendt inn 03.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: MAST - Vol. 2 big curler

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur