Exfoliating Scrub Scalp Mask - Miriam Quevedo

Miriam Quevedo

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
409,00​

Hva:
En luksuriøs behandling som fornyer hodebunnen og forbereder den. Exfoliating Scrub Scalp er en behandling som er effektiv og mild. Allure Russia Best of Beauty vinner 2014.


Hvordan:
Påfør den rike og kremete eksfolieringsskrubben til hodebunnen (i inndelinger på ca. 3cm fra hverandre). Jobb fra forsiden av hodet og bakover, ved å massere inn skrubben med fingertuppene. La virke i 5-15 minutter. Skyll godt og fortsett med din Miriam Quevedo renseritual. Bruk en gang i uken. Anbefales å bruke et varmt, tørt håndkle under virketidentiden. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart.


For hvem:
For alle hårtyper.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Extreme Caviar
Den aldrende effekten av kjemikalier, den naturlige aldringsprosessen og miljøet påvirker håret vårt, på samme måte som huden vår. Extreme Caviar bruker aktive ingredienser til å reversere aldringstegnene. Resultatet er elastisitet og glans.

Miriam Quevedo er en prisbelønnet hår- og hudpleieserie – fra gjenopprettende hårbehandlinger til tilpassede hudpleieritualer. Miriam Quevedo har brukt intensive anti-aging hudteknikker i alle produktseriene. Disse luksuriøse teknikkene er et resultat av aktive ingredienser, bevist å levere eksepsjonelle resultater til både hår og hud.

Ved å utnytte verdens mest verdifulle råvarer, økologiske blandinger og høyteknologiske peptider, tilbyr Miriam Quevedo både luksus og effekt for hår og hud. Produktene inneholder blant annet hvit kaviar oljer, 24 karat gull, platina og diamanter.

Ingredienser

Ingredienser

Caviar:
Essensielle aminosyrer, struktureringspeptider, proteiner og essensielle fettsyrer. Beskytter både hår og hodebunn, i tillegg til å gjenopprette fuktighet, styrke og elastisitet for mer livlig, ungdommelig hår.

Natural Tahitian Mother Pearl and Coral Sand:
Fjerner død hud og fornyer hodebunnen, i tillegg til å gi en effektiv, ikke-aggressiv eksfoliering.

Celle-detox Booster:
Utrensing (detox) av hudceller ved å eliminere rester fra håret.

Botanical Phyto-Active 15 Complex:
En kombinasjon av 15 botaniske ekstrakter med kraftig anti-lipase aktivitet for å forebygge ubalanse og irritasjon i hodebunnen. Hjelper mot håravfall, flass og overflødig oljeproduksjon.

Panthenol:
Provitamn B5 beskytter, gir fuktighet, mykgjør og hindrer slitt hår.

Cooling Touch:
Gir en behagelig og forfriskende følelse.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Exfoliating Scrub Scalp Mask - Miriam Quevedo

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur