Extreme Caviar Final Touch - Miriam Quevedo

Miriam Quevedo
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
359,00​

Hva:
Hårspray med antistatisk effekt og super frizz kontroll, noe som resulterer i glansfullt og mykt hår. Gir UV beskyttelse.


Hvordan:
Spray på vått eller tørt hår med en avstand på 10-15cm. På tørt hår vil det gi hold. Håndkletørk håret, børst og spray dersom håret er vått.


For hvem:
For alle hårtyper.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Extreme Caviar
Den aldrende effekten av kjemikalier, den naturlige aldringsprosessen og miljøet påvirker håret vårt, på samme måte som huden vår. Extreme Caviar bruker aktive ingredienser til å reversere aldringstegnene. Resultatet er elastisitet og glans.

Miriam Quevedo er en prisbelønnet hår- og hudpleieserie – fra gjenopprettende hårbehandlinger til tilpassede hudpleieritualer. Miriam Quevedo har brukt intensive anti-aging hudteknikker i alle produktseriene. Disse luksuriøse teknikkene er et resultat av aktive ingredienser, bevist å levere eksepsjonelle resultater til både hår og hud.

Ved å utnytte verdens mest verdifulle råvarer, økologiske blandinger og høyteknologiske peptider, tilbyr Miriam Quevedo både luksus og effekt for hår og hud. Produktene inneholder blant annet hvit kaviar oljer, 24 karat gull, platina og diamanter.

Ingredienser

Ingredienser

Caviar:
Essensielle aminosyrer, struktureringspeptider, proteiner, essensielle fettsyrer og (sporelementer). Beskytter intenst både hår og hodebunn, i tillegg til å gjenopprette fuktighet, styrke og elastisitet for mer livlig, ungdommelig hår.

Film-forming Micro-polymer:
Gir optimal styrke og har elastiske egenskaper.

Frizz Control:
Hjelper å nøytralisere hårets statiske egenskaper.

Omtaler

Flott produktOmtale av Leonora
Samlet
Stor fornøyd med produktet! (Sendt inn 06.04.2018)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Extreme Caviar Final Touch - Miriam Quevedo

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur