Shell Lip Balm Oriental Fan Rosa

organic island
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
174,00​

Økologisk leppepomade i et vakkert strandskjell. Oriental Fan Shell Lip Balm er det mest lekne skjellet som kommer i flere varianter av farger fra feminine rosalilla, elegant burgunder til lekne nyanser av oransje. Orientalske Fan er rillet og likner små vifter, derav navnet, og kan ha et unikt mønster fra bunnen eller midten av skjellet.


Størrelse: Medium: Inneholder speil og 4-10g leppepomade.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Shell Lip Balm - Økologisk leppebalsam i ekte håndplukkede skjell!
Organic Shell Lip Balm er 100% naturlig leppebalsam som produseres i Australia med utelukkende de reneste og mest naturlige ingredienser. Leppebalsamen kommer i ekte strandskjell som håndplukkes på Australias vakre strender, og inneholder 100% økologiske, naturlige og australske oljer, voks- og fruktekstrakter, fruktsmør og E-vitamin. Lip Balmen er 100% fri for petrolatum og konserveringsmidler.

Økologisk leppepomade i et vakkert strandskjell.

Oriental Fan Shell Lip Balm er det mest lekne skjellet som kommer i flere varianter av farger fra feminine rosalilla, elegant burgunder til lekne nyanser av oransje. Orientalske Fan er rillet og likner små vifter, derav navnet, og kan ha et unikt mønster fra bunnen eller midten av skjellet.

Størrelse: Medium

Inneholder speil og 4-10g leppepomade.

Ingredienser: Cocos Nucifora (Coconut) Oil (Organic*), Macadamia Ternifolia Seed Oil (Organic*), Beeswax (Organic*), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Lanolin Wax, Rosa Canina Seed Extract (Organic*), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Organic*), Tocopheryl, Acetate (Vitamin E). *Økologisk sertifisert.

Omtaler

Kjempe fornøydOmtale av Emilie
Samlet
Veldig kreativ lip balm! Jeg sliter veldig med tørre lepper, men denne føler jeg gir masse fuktighet til leppene.

Ett pluss at man kan henge den rundt halsen hvis man har ett smykke eller en tråd

Eneste minus var at jeg ikke synes den var like fin i virkeligheten som på bildet.. det er nok veldig tilfeldig hva man får da noen skjell er fine, mens andre ikke er like fine

Uansett super idé til gaver.. jeg har sammenlignet priser rundt omkring, men Makestyle har den billigste prisen på disse. (Sendt inn 23.07.2016)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Shell Lip Balm Oriental Fan Rosa

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Gratis frakt

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur