Tan-In-A-Can Chocolate 200ml - Sunspa

sunspa
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
289,00​
Bestselgeren fra Sunspa. SunSpa's revolusjonerende airbrush påførselsteknikk fordeler fargen jevnt og perfekt på huden og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Chocolate Tan-in-a-can er mørkere enn den originale Tan-in-a-can, og gir en naturlig varm og viktigst av alt troverdig glød. Med Chocolate Tan-in-a-can kan du oppnå samme flotte resultat som ved en profesjonell airbrush behandling. Chocolate Tan-in-a-can er den første aerosol selvbruner, hvor man ikke behøver å fordele med hendene overhodet. Denne selvbruneren har en avansert spray teknologi som gir et øyeblikkelig gyllenbrunt utseende uten flekker.
  • Kjøp 2 for 249,00​ pr. stk. og spar 14%
  • Kjøp 3 for 199,00​ pr. stk. og spar 32%
- +

Beskrivelse

Detaljer

SunSpa's revolusjonerende airbrush påførselsteknikk fordeler fargen jevnt og perfekt på huden og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Chocolate Tan-in-a-can er mørkere enn den originale Tan-in-a-can, og gir en naturlig varm og viktigst av alt troverdig glød.

Med Chocolate Tan-in-a-can kan du oppnå samme flotte resultat som ved en profesjonell airbrush behandling. Chocolate Tan-in-a-can er den første aerosol selvbruner, hvor man ikke behøver å fordele med hendene ? overhodet. Denne selvbruneren har en avansert spray teknologi som gir et øyeblikkelig gyllenbrunt utseende uten flekker hver gang.

Chocolate Tan-in-a-can er den perfekte top-up behandling som gir et naturlig resultat, hvor du selv bestemmer ønsket grad av farge. Selvbruneren er meget brukervennlig og er den perfekte løsning til å gi hvilken som helst del av kroppen et solfarget utseende.


- Inneholder ikke PARABENER.
- Inneholder E-vitamin som er godt for huden og som har en anti age effekt
- Inneholder Aloe Vera som gjør huden myk
- Ingen lukt - "Halleluja skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruner uten stank" sitat Woman 2011.
- Ikke testet på dyr.
- Selvbruning for den kresne.

Ingredienser

Ingredienser

INGREDIENSER
Dimethyl Ether, Aqua, Alcohol Denat., Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Erythrulose, Glycerin, Polysorbate 20, Parfum, Citric Acid, CI 42090, CI 19140, CI 16035.

Omtaler

FornøydOmtale av Linda
Samlet
Veldig din farge på denne :) Slet litt med påføringen, men det er vel heller min egen feil. Brukte opp halve boksen på en gang, så ikke veldig drøy i bruk. (Sendt inn 21.12.2015)
denne er bare helt perfekt!!Omtale av Helene
Samlet
denne er bare helt perfekt!! (Sendt inn 11.10.2015)
Favoritt siden dag 1!Omtale av Heidi
Samlet
Jeg har prøvd mange forskjellige selvbruningsprodukter i alle prisklasser de siste årene, men har kun brukt sunspa siden jeg prøvde den. Jevn, hurtigtørkende og ikke minst en mye penere bruntone som jeg ikke har funnet hos noen andre :) (Sendt inn 09.08.2014)
ChocolateOmtale av Sunspa
Samlet
Bruker denne sprayenn ofte, og den brukes på hele kroppen inkludert ansiktet, med meget godt resultat. (Sendt inn 29.12.2013)
Bra!Omtale av Emma
Samlet
Jeg elsker denne selvbruningen. Den dekker godt og den flasser heller ikke av eller gir noen stygge flekker! (Sendt inn 29.12.2013)
Verdens beste selvbruningOmtale av Cathrine
Samlet
Jeg bruker denne på overkropp og i ansiktet og det er den beste jeg har prøvd. Man blir ikke oransje, den er enkel å påføre og rett og slett perfekt. Min flaske har vart i en mnd, og 1 og en halv uke. Jeg har sprayet ansiktet 3-4 ganger i uka, og overkroppen ca en gang i uka. Anbefales :) (Sendt inn 24.11.2013)
Sykt bra!Omtale av June
Samlet
Veldig bra selvbruner! Får en fin farge og ingen skjolder! Anbefales!! (Sendt inn 07.08.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Tan-In-A-Can Chocolate 200ml - Sunspa

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur