Face Oil Argan Apricot - Nilens Jord

Nilens Jord

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
399,00​

En uovertruffen blanding av rene og naturlige oljer for optimal pleie av huden.Bare de fineste naturlige oljer brukes for denne fantastiske ansiktsolje som fukter, nærer og styrker hudens naturlige elastisitet.Argan olje, som i århundrer har vært brukt for omsorg for hud, hår og negler, og som har fått kallenavnet "" Marokkansk Gold "", samt aprikoskjerneolje, både rik på naturlig vitamin E og mange viktige aktive ingredienser som styrker huden og hindrer aldring . Oljen kan brukes med fordel på kvelden, slik at huden får en ekstra nærende resten i løpet av natten. Perfekt som en mild sminkefjerner.

- +

Beskrivelse

Detaljer

En uovertruffen blanding av rene og naturlige oljer for optimal pleie av huden.

Bare de fineste naturlige oljer brukes for denne fantastiske ansiktsolje som fukter, nærer og styrker hudens naturlige elastisitet.

Argan olje, som i århundrer har vært brukt for omsorg for hud, hår og negler, og som har fått kallenavnet "" Marokkansk Gold "", samt aprikoskjerneolje, både rik på naturlig vitamin E og mange viktige aktive ingredienser som styrker huden og hindrer aldring .

Oljen kan brukes med fordel på kvelden, slik at huden får en ekstra nærende resten i løpet av natten. Perfekt som en mild sminkefjerner.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Face Oil Argan Apricot - Nilens Jord

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur