MAST - Vol. 1 Curler

MAST
Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)
1.499,00​

Norges mest omtalte krøllstav! Mange frisører rundt om i Norge bruker denne krøllstaven når de styler sine kunder og den er omtalt som favoritt krølltangen til topp-bloggerne. Mast vol.1 er det aller første MAST produktet som ble laget i 2012. Siden den gang er det solgt titusenvis av MAST krøllstaver. Krølltangen fra MAST er et proffesjonelt verktøy laget for å utforme delikate bølger, korketrekkere og struktur. Den er veldig enkel å bruke, det er bare å rulle håret rundt den sylformede tangen.


Krølltangen er 25 mm tykk på det tykkeste, og lager nydelige krøller som du kan forme til å bli slik du vil.
Oppbevaringspose og varmebeskyttende hanske følger med gratis.
Samme krølltang finnes også i større størrelse på 38 mm (MAST vol. 2). Se video! Mer info under utvidet info.

  • Kjøp 2 for 899,00​ pr. stk. og spar 41%
  • Kjøp 3 for 849,00​ pr. stk. og spar 44%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Nå med gratis fingerhanske med i pakken! 
Vår egen MAST krølltang designet av Makestyle. 

Størrelse: 25 mm (finnes også i 38mm)

Vi ønsker å gi deg det beste på markedet til en grei pris, og kvalitet og profesjonalitet er viktige stikkord for "Exclusive conical curler" fra MAST.
I pakken følger det med en varmeresistent hanske som du kan ha på når du krøller håret så du ikke brenner fingrene. I enden av tangen er det også en kald tupp som gir deg muligheten til å hvile fingrene mens du krøller slik at du ikke brenner deg.

Krølltangen har en digital skjerm som viser hvor mange grader jernet er varmet opp til. Det kan varmes opp til 210 grader og du kan enkelt stille på gradene selv fra 160-210. Vi anbefaler å ikke bruke max temperatur hvis du har slitt og veldig behandlet hår, siden varmeredskap kan slite på håret. Ideell varme er 180-190 grader. 

Husk varmebeskyttende spray før du krøller håret, og spray gjerne med litt hårspray etter krølling for at krøllene skal sitte lengre. Hvis du ønsker korketrekkere anbefaler vi å ikke ta så mye i håret etter krølling. Ønsker du mer naturlige krøller og mer volum kan du dra fingrene igjennom håret fra roten og ut.

Spesifikasjoner

Specification

- Bruksanvisning og sikkerhetsveiledning følger med i esken
- Varmeresistent hanske følger med GRATIS
- Digital temperaturkontroll
- 2,5 m ledning
- Max temperatur 210 grader
- 110-125V/220-240V, 60 HZ, 45 W
- 2 års garanti

Omtaler

ELSKER DENOmtale av Kristine Breivik
Samlet
ELSKER, og da mener jeg ELSKER denne krølltangen!! den holder på krøllene og trenger ikke bombardere håret med hårspray får at krøllene skal holde!! angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den! :D (Sendt inn 09.04.2018)
Perfekt!Omtale av Julie
Samlet
Denne krølltangen kan jeg virkelig anbefale! Det er supergod, blir kjapt varm og lager pene krøller! Den beste jeg noen gang har prøvd :D (Sendt inn 09.04.2018)
Fantastisk! Omtale av VildeN
Samlet
Elsker denne krølltangen! Krøllene varer til langt på neste dag! Har aldri hatt bedre krølltang enn det jeg har nå! ???? (Sendt inn 05.04.2018)
Min favoritt!Omtale av Ida Marie
Samlet
Hatt denne i snart 5 år nå og den funker like godt! Blir fort varm og lager nydelige krøller som holder seg opptil flere dager. Så vist du ser etter en enkel krølltang med god kvalitet så anbefaler jeg virkelig denne. Absolutt verdt pengene!❤️ (Sendt inn 05.04.2018)
BestOmtale av Cecilie
Samlet
Krøllene holder helt til jeg vasker håret så jeg er veldig fornøyd! Gir fine krøller og er lett i bruk. Anbefales (Sendt inn 05.04.2018)
Verdt hver eneste kroneOmtale av Beste
Samlet
Aldri har jeg prøvd en bedre krølltang enn denne!! Holder virkelig krøllene, varmer opp super raskt og nydelige krøller. Verdt pengene! <33 (Sendt inn 29.01.2018)
Beste krølltangOmtale av Annie
Samlet
Seriøst verdens beste krølltang, i mitt lange stritte hår har det før vært vanskelig å få krøllene til å holde hele dagen men med Mast har jeg krøller i håret i opp til flere dager etterpå. Amazing! (Sendt inn 18.01.2018)
Favoritt produktetOmtale av Inger Johanne
Samlet
Dette er definitivt mitt favorittprodukt!! elsker den (Sendt inn 17.01.2018)
Favoritt produktetOmtale av Inger Johanne
Samlet
Dette er definitivt mitt favorittprodukt!! elsker den (Sendt inn 17.01.2018)
Elsker den Omtale av Inger Johanne
Samlet
Denne krølltangen er den beste jeg har hatt, den gir så fine og naturlige krøller!! (Sendt inn 17.01.2018)
God krølltangOmtale av Marte
Samlet
Utrolig god krølltang og gir fine krøller! Varmer seg fort opp, og krøllene kan du få som du vil. Jeg har den i 10-15 sek og får da litt løse krøller :-) fornøyd. (Sendt inn 17.01.2018)
Bra krølltang Omtale av Lene
Samlet
Er ganske fornøyd med krølltangen,men noen trekk på at håndtaket er litt glatt for min smak og håret sklei veldig når man rullet håret,men ellers raske og flotte krøller ???? (Sendt inn 15.12.2017)
Fantastisk!Omtale av Siri
Samlet
Denne lager sikkelig korketrekker-krøller om en vil det, eller så kan en få mer naturlige krøller ved å ikke holde håret så lenge på staven. Jeg har tykt hår og det skal bare 10-20 sek for å få de korketrekker-krøllene! I tillegg har jeg slitt veldig med å finne en krølltang/-stav som holder på krøllene. Denne holder krøllene i flere dagen uten hårspray, og ekstremt lenge med hårspray.
Varmes fort opp!

Utrolig lett å bruke, da en bare kan surre en del av håret rundt staven, holde noen sekunder og vipps, der har du de krøllene!

Designet er smashing!! (Sendt inn 12.07.2017)
Amazing! Omtale av VildeNickoline
Samlet
Jeg har prøvd flere forskjellige, men ingen har vært like god som denne! Den bruker kort tid på og varme seg opp, og krøllene holder selv om du sover med dem.. Jeg har tungt og veldig tykt hår så det er ofte tidkrevende og slitsomt og sette opp håret mitt, men denne gjør jobben til en lek.. (Sendt inn 04.01.2017)
Sykt bra Omtale av Ingrid
Samlet
Elsker mast vol.1 fordi den gir krøller som holder lenge og de passer perfekt til fest og du kan gjøre dem mer hverdagslige <3
Det er den beste krøllstaven jeg har prøvd (Sendt inn 04.01.2017)
Veldigbra!Omtale av Marthine
Samlet
Gir gode krøller som holder lenge. Veldig enkel og håndtere! (Sendt inn 02.01.2017)
KjempefornøydOmtale av Annak
Samlet
Denne er lett å bruke og krøllene holder seg veldig godt! Også over natten. Anbefales med miriamquevedo guld som varmebeskyttende for håret. (Sendt inn 01.01.2017)
Elsker denOmtale av Andrine Hansen
Samlet
Elsker denne krølltangen, den gir utrolig fine krøller og håret mitt glir ikke av staven!! Og det er supert:-) syns det er veldig bra at man kan velge temperaturen selv!! (Sendt inn 31.12.2016)
FantastiskOmtale av Ine Elise Kulleseid
Samlet
Elsker den! Enkel å bruke, og resultatet blir like bra hver eneste gang <3 (Sendt inn 29.11.2016)
Super krøllstav og fantastisk kundeserviceOmtale av Lilly
Samlet
Krøllstaven ble kjøpt som en gave. Bursdagsbarnet er strålende fornøyd. Vil også nevne at servicen har vært helt super. Sendte inn noen spørsmål på mail, fikk raske og veldig hyggelig svar tilbake. (Sendt inn 26.10.2016)
Helt greiOmtale av Tine
Samlet
Helt grei og gir fine krøller. Er likevel ikke så fornøyd da staven er så glatt at håret mitt glir veldig lett av (Sendt inn 20.09.2016)
Jeg skal kanskje få bestille den:-) gleder megOmtale av H
Samlet
Jeg skal nå kanskje bestille denne krøllstaven fra mast, jeg gleder meg utrolig mye til å prøve den hvis jeg da får den. har hørt så utrolig mye bra om denne (Sendt inn 01.07.2016)
FaktastiskOmtale av Margrete S
Samlet
Fantastisk krølltang! Fort varm og slapp bale. Nydleg krøkka etter kapp krølling!! Effektiv (Sendt inn 18.05.2016)
AnbefalesOmtale av Benedicte
Samlet
Beste krølltangen jeg har prøvd :) (Sendt inn 02.01.2016)
Veldig fornøydOmtale av Bibbi
Samlet
En veldig brukervennlig krølltang og gir veldig fine krøller. Har skulder langt hår. Super fornøyd (Sendt inn 31.12.2015)
VenterOmtale av Cecilie
Samlet
Gleder meg kjempemye til jeg får denne i posten, bestilte den får en dag siden! (Sendt inn 27.12.2015)
Fantastisk krølltang !Omtale av Elisabeth
Samlet
Hei !

Denne krølltangen er helt fantastisk ! Den lager krøller som virkelig sitter og er virkelig å anbefale :-)
(Sendt inn 30.11.2015)
Veldig fornøyd!Omtale av Marion
Samlet
Denne krøllstaven er så absolutt å anbefale! Den er lett å bruke,og krøllene sitter som bare det, faktisk helt til du vasker håret. Jeg har tykt og stritt hår,og pleier å miste volumet med en gang, men ikke med denne krøllstaven! Bedre krøllstav finner du ikke! (Sendt inn 10.11.2015)
Flotte krøllerOmtale av Aina
Samlet
Denne gir krøller som varer i dagesvis! Litt vel tette krøller, får litt saue-følelse av dem, men etter å børste gjennom håret, er det bedre. (Sendt inn 09.11.2015)
Beste krølltang everOmtale av Thale
Samlet
Denne krølltangen er helt fantastisk, når jeg bruker andre krølltangen detter krøllene liksom ut, men ikke med denne. Anbefaler alle til å kjøpe denne (Sendt inn 09.11.2015)
Lager naturlige fine krøller.Omtale av Glad
Samlet
Veldig fin og god å bruke. Lager fine krøller. (Sendt inn 09.11.2015)
Fantastisk krølltangOmtale av CharlotteS
Samlet
Fantastisk krølltang! Blir fort varm og lager perfektr krøller. Beste krølltangen jeg har vært bortig på markedet. Mange som låner denne av meg da de også er veldig fornøyd med restultatet. Med denne krølltangen kan man lage krøller til hverdag da det går så fort. Anbefales på det sterkeste! (Sendt inn 09.11.2015)
FantastiskOmtale av Therese
Samlet
Gir utrolig fine prinsesskrøller. Elsker å bruke denne på datteren min og hun føler seg som en ekte prinsesse. :). Jeg bruker Vol 2 en del på meg selv også for litt mindre markerte krøller. (Sendt inn 08.11.2015)
Beste krølltangen som finnes!!Omtale av siri
Samlet
Beste krølltangen som finnes!! (Sendt inn 08.11.2015)
SuperOmtale av Gølin Helen
Samlet
Fantastisk god krølltang. Aldri før har det vore sopass lett å få laga til håret mitt med fine krøllar. :D Digga den!! (Sendt inn 08.11.2015)
Beste krølltangen!!Omtale av Charlotte
Samlet
Absolutt den beste krølltangen jeg noen gang har prøvd og hatt, elsker den! Mast produkter er relativt utrolig bra og topper absolutt innen "hårprodukter"! (Sendt inn 08.11.2015)
Kjempe braOmtale av Michelle
Samlet
En kjempe bra krølltang! Har selv prøvd flere, men denne er den desidert beste for mitt hår (Sendt inn 08.11.2015)
Fantastisk Omtale av Trude
Samlet
Elsker denne staven! Kjappe fine krøller som er lette å lage (Sendt inn 07.11.2015)
Verdens beste krølltang!Omtale av Amalie
Samlet
Mest Vol 1 er en super krølltang. Det bra varmen som krølltangen gir, gjør slik at du får flotte krøller på kort tid. Det er rett og slett helt super! Jeg elsker den! Anbefalest for alle jenter! (Sendt inn 07.11.2015)
Hærlige krøllerOmtale av Marthe
Samlet
Synes denne er helt fantastisk. Blir fort varm og gir bra resultat på krøllene. Liker at man enkelt selv kan bestemme hvor varm man vil ha den. Blir flittig brukt :) (Sendt inn 07.11.2015)
FantastiskOmtale av Cila
Samlet
Fine krøller :) (Sendt inn 06.11.2015)
Fine krøller som holder lenge!Omtale av Emilie
Samlet
Den gir fine "festkrøller" som holder lenge. Selv sliter jeg med å krølle håret med en "vanlig krølltang" (den som klyper fast håret), men denne holder fint i selv glatt hår. (Sendt inn 06.11.2015)
Verdens beste krøllstav!Omtale av Synne
Samlet
Kort og godt: DETTE ER VERDENS BESTE KRØLLSTAV! I mange år hadde jeg problemer med å lage fine krøller, og spesielt krøller som holder seg bra. MAST vol. 1 har fjernet disse problemene. Den er lett å håndtere og lager fantastiske krøller som holder seg utrolig godt. Selv dagen etter er de nydelige. Du kommer ikke til å angre dersom du kjøper denne =) (Sendt inn 05.11.2015)
Anbefales Omtale av Ida Sjøthun
Samlet
Anbefales! Man får perfekte krøller av denne (Sendt inn 05.11.2015)
Nydelige krøllerOmtale av Marie
Samlet
Fikk denne til jul i fjor. Superfornøyd - den gir nydelige krøller. Enkel i bruk! :-) (Sendt inn 05.11.2015)
Best i test!Omtale av Silje
Samlet
Fantastisk krølltang som gir et resultat som holder og er enkel i bruk. Veldig fornøyd og verdt pengene! (Sendt inn 05.11.2015)
FantastiskOmtale av Nina
Samlet
Denne krøllstaven lager veldig fine krøller på kort tid og de holder seg overaskende bra! :) Verdt hver en krone! (Sendt inn 05.11.2015)
Easy-peasy!Omtale av Melissa
Samlet
En enklere måte å krølle håret på finner du ikke! Jeg har tykt og fint hår som fort mister piffen, nærmest like fort som håret fikk den. Med denne staven holder krøllene om ikke annet ut kvelden, og til og med til neste dag! Lett å bruke, holdbare krøller. Ser ikke hvorfor man ikke skal eie en Mast når man først skal kjøpe! (Sendt inn 05.11.2015)
FANTASTISK!Omtale av Marie
Samlet
Beste jeg noen gang har prøvd. Anbefales på det sterkeste! (Sendt inn 05.11.2015)
utrolig bra!Omtale av Miriam Haugland
Samlet
Jeg fikk denne til jul i fjor, og har vært så utrolig fornøyd siden! den gir utrolig fine og lette krøller. Er også veldig lett og krølle håret, som gjør at det tar kortere tid og man får mer tid til å beundre sine nye krøller! (Sendt inn 05.11.2015)
MAST - Vol. 1 CurlerOmtale av Emilie
Samlet
En fantastisk krøllstav som gir de perfekte krøllene! Anbefales <3 (Sendt inn 05.11.2015)
En utrolig bra krølltangOmtale av LM
Samlet
Denne krølltangen er den beste jeg har prøvd. Krøllene blir super fine og holder lenge. Anbefales veldig:-) (Sendt inn 05.11.2015)
Gir et nydelig resultat Omtale av Hedda Bjørnflaten Kjeldby
Samlet
Er utrolig fornøyd med krølltangen! Man får fine, små og tette krøller. Det tar i tillegg veldig kort tid å krølle håret :)
Anbefales på det sterkeste (Sendt inn 05.11.2015)
Beste krøllstavenOmtale av Vilde
Samlet
Den beste krøllstaven jeg har prøvd! Krøllene blir kjempefine. Synest og det er bra å kunne regulere varmen selv:) Anbefales på det varmeste!❤️ (Sendt inn 05.11.2015)
#1Omtale av Connie
Samlet
Dette er en av de bedre krølltangen jeg har prøvd! Ble fort varm og gjorde jobben sin veldig bra! Tommel opp for hanske slik at man slipper å brenne seg :) (Sendt inn 05.11.2015)
Enkel å ta ibruk!!! Omtale av Sussyn
Samlet
Heihei.
Fikk denne i julegave av kjæresten da den var helt ny. tror det er 2-3 år siden. Har den fortsatt og den funker fortsatt helt perfekt! Ingen merkbar slitasje på den!! Krøllene holder seg rellativt bra om du har i varmebeskyttende med hold + en god settingspray/hårspray! Om du krøller håret en dag etter du har vasket håret trenger man nesten ikke hårspray og krøllene holder seg godt til dagen etterpå.

Den er også veldig lett å bruke! Jeg hadde ikke peiling på hvordan man bruker en krølltang før jeg fikk denne, og selv etter første forsøk fikk jeg det til! i og med at du kan selv velge varme på staven, kan man velge mellom hvilke typer krøller du vil ha! Men også hvor mye/lite hår du tar spiller inn på hvordan krøllene blir og hvor lenge de holder seg.

Grunnen til at den bare får 4av5 er at jeg syntes krøllene falmer veldig den første 30 minuttene, så det er praktisk å holde litt lengre enn sånn du egentlig vil ha krøllene, slik at de blir perfekte, og ikke går fra perfekt til noe mindre perfekt. Men når dette er sagt syntes jeg det går rask å bruke den! Krøller hele håret (nesten korketrekkere) på ca 30-40 minutter. Jeg har langt hår og det er tykt, så ja. Veldigveldig fornøyd!

Mest fornøyd med at den har vært så lenge!! :-D (Sendt inn 05.11.2015)
Kjempebra!Omtale av Charlotte
Samlet
Elsker denne krølltangen! Veldig lett å bruke, krøllene blir kjempefine og holder veldig lenge! (Sendt inn 05.11.2015)
Elsker denOmtale av Therese
Samlet
Får så utrolig fine krøller med mast (Sendt inn 05.11.2015)
fineOmtale av em
Samlet
fine krøller holder lengre (Sendt inn 05.11.2015)
Helt okeiOmtale av Yngvild
Samlet
Fikk ikke så bra krøller som vol. 2 men denne fungerer bra for sikkert mindre tykt hår!
Fikk noen fine små krøller inni mellom, og noen veldig fine langs med ansiktet (Sendt inn 12.10.2015)
Super spentOmtale av Ingrid
Samlet
Har bestilt denne nå og gleder meg til å få den i posten! Er så mye bra omtaler om den og jeg har ønsket meg den helt siden jeg fikk låne den av en venninne (Sendt inn 12.10.2015)
SupereOmtale av M
Samlet
Er veldig glad i denne krølltangen fra mast. Har ikke vært borti noen krølltang som er bedre enn dette. Lett å bruke og krøllene blir fantastiske! (Sendt inn 11.10.2015)
Fantasisk hold i krøllene.Omtale av Mari
Samlet
Først skjønte jeg ikke hvorfor denne skulle vere så mye bedre en alle andre krølltanger. Ikke var den så dyr heller. Men wow! jeg fikk helt sjokk første gang jeg prøvde den. Kjempe enkel å slå på og styre varmegradene. Elsker at tuppen ikke blir varm og det kommer med en varmehanske. Krøllene vart fine og javne og holdt godt til neste gang jeg dusjet som var to dager etterpå tror jeg. Kjempe fornøyd! (Sendt inn 10.10.2015)
Endelig volumOmtale av Gro
Samlet
Jeg var så heldig å fikk prøve denne av ei venninne og jeg forelsket meg rett og slett. Endelig fikk jeg ordentlige krøller og et volum som holdt seg lenger enn en time. Veldig fornøyd. (Sendt inn 29.09.2015)
AnbefalesOmtale av May
Samlet
Denne krølltangen er virkelig god, den leverer alt som ble lovet. Flott utseende har den også. Veldig bra å kunne stille temperaturen selv :)

Denne er så lettvint å bruke, det tar nesten ikke noe tid. Flere av mine venninner kommer innom for å bruke den før vi skal gå ut (Sendt inn 27.09.2015)
Perfekt!Omtale av Hege
Samlet
Denne her er den beste jeg har prøvd noen gang! Jeg har ganske tykt og tungt hår, men med denne et det null problem å få superfine krøller som holder hele kvelden og dagen etter til og med om du vil :) (Sendt inn 26.09.2015)
Kjempebra!Omtale av Ine
Samlet
Denne krølltangen er virkelig en superbra krølltang, og designet er ikke minst veldig fint. Kjekt å kunne stille temperatur selv! Må også legge til at jeg opplevde utrolig bra service hos MakeStyle" (Sendt inn 30.08.2014)
Kjærlighet ved første bruk!Omtale av Agnete
Samlet
Krølltang uten like! Gir kjempefine krøller som holder like godt dagen etter krølling som dagen den anvendes. Superenkel i bruk, og en får herlige krøller på kort tid! (Sendt inn 25.05.2014)
Kjærlighet ved første bruk!Omtale av Agnete
Samlet
Krølltang uten like! Gir kjempefine krøller som holder like godt dagen etter krølling som dagen den anvendes. Superenkel i bruk, og en får herlige krøller på kort tid! (Sendt inn 25.05.2014)
Super!!Omtale av Marina
Samlet
Denne krøllstaven fungerer kjempegodt på lang hår!!!veldig fornøyd! (Sendt inn 05.04.2014)
MirakelmastOmtale av Krøllstaven
Samlet
En fantastisk god krøllstav som kan brukes av både unge og eldre ;-) ..og som lett kan brukes til forskjellig lengde hår, medium langt og hellangt hår. Krøllene blir naturlige og fine :-) (Sendt inn 20.02.2014)
Festlige KrøllerOmtale av Krøllstaven
Samlet
Kjøpte en krøllstav til meg selv, men den fikk jeg ikke beholde lenge :-) Så jeg gikk til innkjøp av en til, men den andre versonen. Nå har vi to i ulike størrelser i hus, og vi kan variere volumet av krøllene. Flotte produkter! (Sendt inn 29.12.2013)
Super!Omtale av Marit Lier
Samlet
Denne krøllstaven er virkelig en av de beste tingene jeg har kjøpt til meg selv! Lager fantastiske krøller :) (Sendt inn 29.12.2013)
Drømmehår!Omtale av Vibeke
Samlet
Kjøpte denne til min datter, men bruker den mye selv! Den er enkel i bruk, og håret blir virkelig vakkert! (Sendt inn 29.12.2013)
DU FINNER INGENTING BEDREOmtale av Vilde
Samlet
Har opp igjennom årene prøvd utallige krølltenger men ingenting slår denne!! Anbefales på det sterkeste!! (Sendt inn 29.12.2013)
Beste krølltangen!Omtale av Hedda
Samlet
Denne er helt topp, den gir fantastisk fine krøller! Den ble fort en favoritt! (Sendt inn 29.12.2013)
En herlig krølltangOmtale av Synne
Samlet
Denne krølltangen er utrolig god! Du kan stille gradene som du selv vil og det følger med en super "Vott" til å ha på fingrene så du ikke brenner deg når du bruker den. Den virker utrolig bra og du får fort fine krøller! I tillegg er den veldig rimelig! (Sendt inn 29.12.2013)
Super!Omtale av Anja L
Samlet
Prøvde denne hos en venninne av meg, og har nå bestilt den selv! Er den beste jeg har prøvd! (Sendt inn 29.12.2013)
Søte krøller!Omtale av Linn
Samlet
Denne krølltangen fra MAST er utrolig lett og bruke, og gir små og søte krøller. Jeg liker helst MAST vol. 2 fordi den gir fyldigere krøller, og med vol. 1 så blir det etter min mening veldig mye smått. Til noen anledninger synes jeg også at denne krølltangen passer utrolig bra, spesielt når mans skal pynte seg. Jeg synes krøllene er supersøte, og anbefaler denne. (Sendt inn 29.12.2013)
produktvurderingOmtale av marit
Samlet
Fantastisk krølltang, anbefaler denne til alle! (Sendt inn 29.12.2013)
Best i test Omtale av Cathrine
Samlet
Lett å bruke og varmes fort opp. Gir fantastiske krøller som holder lenge. Ingenting å klage over. Elsker den! (Sendt inn 05.10.2013)
Perfekte krøllerOmtale av Anette S J
Samlet
Har tidligere hatt problemer med krøller som faller ut av håret, selv etter mye hårspray. Dette er ikke et problem med denne! Den er svært rask og krøllene holder seg helt til jeg vasker håret. Noe strukturerte krøller den dagen de lages og mykere krøller neste dag. Anbefales virkelig! (Sendt inn 07.08.2013)
MastOmtale av therese20
Samlet
Har hatt denne ei stund no og brukt den mykje!! Gir flotte krøller og er svært enkel å bruke. Fin til å lage effekter med ved oppsatt hår. Superfornøyd<3 (Sendt inn 07.08.2013)
Super tangOmtale av Hege Halvorsen
Samlet
Dette er helt klart den beste krølltangen jeg har prøvd. Veldig rask og krøllene holder! (Sendt inn 05.08.2013)
Perfekt!Omtale av Mariann
Samlet
Utrolig god krølltang som gir et nydelig resultat, holder lenge og tar kort tid! :-) (Sendt inn 31.07.2013)
Krølltang - Exclusive Curler - MAST Omtale av Madelen
Samlet
Denne krølltangen er perfekt. Personlig har jeg aldri vært borti en bedre krølltang. Det er ikke bare jeg som mener dette, alle venninnene mine bruker også denne krølltangen, nettopp fordi den gir fantastiske krøller. Denne krølltangen har en meget bra standard, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. (Sendt inn 30.07.2013)
Omtale av Connie
Samlet
Jeg er utrolig fornøyd med krølltangen, eneste som trekker ned er den varmevotten som følger med, helt ubrukelig hvis du ikke har verdens største pølsefingre, hva med å heller selge en tynn handske med. (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Silje
Samlet
åhærregud som jeg elsker dette produktet!! håret til juleballet ble ferdig på 10 min!! jeg har ett søskenbarn som har denne å det var sånn jeg fikk prøvd det. jeg har så langt spart 200 kr til å kjøpr meg denne ;) resten får jeg vell i juegave ;) så det bir vell krøller til nyttårsaften får jeg håpe ;) elsker det!!<3 (Sendt inn 03.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: MAST - Vol. 1 Curler

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur