Perfecting Powder - Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
480,00​

Dette er et fantastisk mattende pudder fra Glominerals, som burde finnes i enhver veske. Trenger du bare å fikse litt på makeupen, eller liker du kanskje bare å matte ned huden før du går ut døren?

- +

Beskrivelse

Detaljer

Gir en langvarig mattende effekt!

Dette er et fantastisk mattende pudder fra Glominerals, som burde finnes i enhver veske. Trenger du bare å fikse litt på makeupen, eller liker du kanskje bare å matte ned huden før du går ut døren? Da er dette pudderet for deg. Matter ned glinsende hud, og holder sminken på plass lenger. Inneholder pleiende mineraler og antioksidanter, som kan hjelpe til med og holde huden ren og vakker.

 

Glo Skin Beauty 

 

De prisvinnende, nærende, mineralske sminkeformuleringer fremhever og beskytter selv den mest følsomme hud. Med en rekke formler og finishalternativer og et eksepsjonelt fargespekter for å fremme ethvert skjønnhets-ideal, leverer Glo Skin Beauty tilpasset base perfeksjon. 

 

Dekke som varer 

 

Glo Skin Beauty bruker kun ultrafine mineraler som er trippel-knust for å sikre at hver applikasjon gir jevn dekning som varer. 

 

Kraftig antioksidant blanding 

 

Glo Skin Beauty sminkebaser inneholder en proprietær blanding av vitaminer A, C, E og Green Tea Extract for nærende antioksidant beskyttelse. 

 

Uten Talkum 

 

Alle Glo Skin Beauty-produkter er uten talkum som gir en silkeaktig, jevn dekning som fremhever hudens skjønnhet. 

 

Cruelty free 

 

Glo Skin Beauty produkter blir aldri testet på dyr, og den prisbelønte mineral-makeupen er PETA godkjent.


Ingredienser

Ingredienser

Mica, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Nylon-12, Zinc Stearate, Lauroyl Lysine, Magnesium Myristate, Kaolin, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Phenoxyethanol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Isopentyldiol, Caprylyl Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Retinyl Palmitate, Water (Aqua), MAY CONTAIN (+/-): Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 7749

Omtaler

bra!Omtale av tonje
Samlet
Bruker dette over glominerals sin luxe-foundation for å matte ned, det holder seg på hele dagen og ser fint og naturlig ut på. Drøy i bruk. Veldig fornøyd! (Sendt inn 20.08.2014)
Omtale av Marte
Samlet
Jeg er ikke typen som egentlig bruker så mye sminke - men når jeg bruker dette, er jeg storfornøyd. Det sitter hele dagen, og så lenge jeg har brukt god fukt under ser huden kjempefin ut. (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Mariell
Samlet
Har brukt dette pudderet etter påføring av flytende foundation for å ikke få for mye "glans". Den matter fint ut huden og ser naturlig ut. Den holder seg perfekt gjennom hele dagen og er like fin når jeg skal ta den av på kvelden. Drøy i bruk er den også. (Sendt inn 02.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Perfecting Powder - Glo Skin Beauty

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur